Mikä on mobsync.exe? Kannattaako minun poistaa se?

mobsync.exe

mobsync.exe on laillinen suoritustiedosto, joka tunnetaan myös Internet Explorer nettiselaimen mobiili synkronointi komponenttina. Sen tarkoitus on tehdä verkkosivut nähtäväksi offline-tilassa. Julkaisijalta: ”Internet Explorerin kanssa, voit tehdä verkkosivut nähtäväksi offline-tilassa. Voit käyttää Synkronointi Manageria asettaaksesi määrätyt parametrit siihen milloin offline sivut tulisi sykronoida sen hetkisen välimuistin kanssa. Käyttääksesi Synkronointi Manageria, paina Synkronoi Työkalut valikossa. Voit Synkronoida sivuja kolmella tavalla: sisään kirjautuessa, käyttämättömyys ajalla tai ajastettuna ajankohtana. Asettaaksesi synkronointi suositukset, käynnistä Synkronointi Manageri, paina Asetukset ja paina sitten sopivaa asetusta Sisään kirjautuessa/Ulos kirjautuessa välilehdessä.” Joten, jos löysit mobsync.exe prosessin käynnissä Tehtävien Hallinnassasi, sinun ei tulisi lopettaa sitä. Tästä huolimatta, jo luulet sen käyttäytyvän oudosti ja aiheuttavan ongelmia, voit lopettaa sen menemällä Tehtävien Hallintaan ja lopettamalla mobsync.exe prosessin.

VAARA!

Mille tahansa haittaohjelmalle voidaan antaa mikä tahansa nimi! Tämä tehdään vaarallisten tiedostojen piilottamiseksi sekä niiden poistamisen estämiseksi. Jos mobsync.exe on jossain muussa kansiossa kuin C:\Windows\System32, sinun tulisi tarkistaa tämän tiedoston luotettavuus RegCure Pro:n kanssa. Turvallisuusasiantuntijoiden mukaan, sitä on käyttänyt WORM_SDBOT.CNT mato mutta kukaan ei voi taata ettei muut virukset voisi piileskellä tämän nimen takana.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-mobsync-exe.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta mobsync.exe

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa