Mikä on mobsync.exe? Kannattaako minun poistaa se?

mobsync.exe

mobsync.exe on laillinen suoritustiedosto, joka tunnetaan myös Internet Explorer nettiselaimen mobiili synkronointi komponenttina. Sen tarkoitus on tehdä verkkosivut nähtäväksi offline-tilassa. Julkaisijalta: ”Internet Explorerin kanssa, voit tehdä verkkosivut nähtäväksi offline-tilassa. Voit käyttää Synkronointi Manageria asettaaksesi määrätyt parametrit siihen milloin offline sivut tulisi sykronoida sen hetkisen välimuistin kanssa. Käyttääksesi Synkronointi Manageria, paina Synkronoi Työkalut valikossa. Voit Synkronoida sivuja kolmella tavalla: sisään kirjautuessa, käyttämättömyys ajalla tai ajastettuna ajankohtana. Asettaaksesi synkronointi suositukset, käynnistä Synkronointi Manageri, paina Asetukset ja paina sitten sopivaa asetusta Sisään kirjautuessa/Ulos kirjautuessa välilehdessä.” Joten, jos löysit mobsync.exe prosessin käynnissä Tehtävien Hallinnassasi, sinun ei tulisi lopettaa sitä. Tästä huolimatta, jo luulet sen käyttäytyvän oudosti ja aiheuttavan ongelmia, voit lopettaa sen menemällä Tehtävien Hallintaan ja lopettamalla mobsync.exe prosessin.

VAARA!

Mille tahansa haittaohjelmalle voidaan antaa mikä tahansa nimi! Tämä tehdään vaarallisten tiedostojen piilottamiseksi sekä niiden poistamisen estämiseksi. Jos mobsync.exe on jossain muussa kansiossa kuin C:\Windows\System32, sinun tulisi tarkistaa tämän tiedoston luotettavuus RegCure Pro:n kanssa. Turvallisuusasiantuntijoiden mukaan, sitä on käyttänyt WORM_SDBOT.CNT mato mutta kukaan ei voi taata ettei muut virukset voisi piileskellä tämän nimen takana.

Tuomio - Tiedoston tila
Diagnoosi vaadittu
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Malwarebytes
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-mobsync-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa