Vakavuus luokka:  
  (10/100)

MossNet mainosohjelma. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Mainosohjelmat

MossNet on laajalle levinnyt kyseenalainen ohjelma joka lupaa näyttää ajankohtaisempia mainoksia, kuponkeja ja hintavertailuja online ostajille. Jos olet lisännyt tämän ohjelman järjestelmääsi niin voit saada muutakin mitä olet odottanut. Tämä mainosohjelman tyyppinen sovellus kehitettiin ohjaamaan liikennettä sponsoroiduille verkkosivuille. Voidakseen saada enemmän liikennettä, MossNet kaappaa nettiselaimet ja alkaa spämmäämään ihmisiä sen ärsyttävillä pop-upeilla ja muilla mainoksilla, toivoen että klikkaat niitä. Älä tule yhdenkään näiden pop-upin huijaamaksi koska voit huomata, että MossNet uudelleenohjaa nettiselaintasi vaarallisille tai epäilyttäville sivustoille. Turvallisuusasiantuntijat väittelevät myös, että mainosohjelman tyyppiset sovellukset voivat kerätä henkilökohtaisia tietoja, kuten vieraillut verkkosivut, hakusanat ja muut internetin selaukseen liittyvät tiedot.

Kuinka MossNet voi tunkeutua PC:lle?

MossNet sovellusta levitetään useimmiten kyseenalaisten freeware ja shareware ohjelmien sekä muiden kolmansien osapuolien mukana tuntemattomista lähteistä. Yleensä tätä levitystapaa kutsutaan niputukseksi. Tämän levitystavan avulla, MossNet virus voi tunkeutua tietokoneellesi kun olet asentanut kyseenalaisen ohjelman, kuten HD Youtube Converter, Videoiden striimeri, PDF muunnin, jne. Voidaksesi suojella järjestelmääsi ei-toivotuilta loisilta niin sinun pitää tehdä joitain varotoimenpiteitä. Ensimmäiseksi, sinun pitää lukea käyttöehdot jotka löytyvät Yksityisyyden Suoja osiosta ennen asennusta. Toiseksi, sinun pitää AINA valita “Edistynyt” tai “Kustomoitu” asennustapa jotta voit seurata jokaista asennusvaihetta. Kolmanneksi, seuraa jokaista asennusta tarkasti ja poista ruksi kaikista valinnaisista laajennuksista, kuten MossNet. Seuraamalla näitä yksinkertaisia sääntöjä mahdollisuutesi suojella järjestelmääsi ovat paljon korkeammat. Jos epäilet, että tämä ohjelma on jo asennettu tietokoneellesi, seuraa näitä askeleita:

Kuinka poistaa MossNet virus PC:ltä?

VaikkaMossNet sovellusta ei pidetä suurena uhkana, älä aliarvioi tätä ohjelmaa. Jos jätät sen liian pitkäksi aikaa järjestelmääsi niin on hyvin todennäköistä, että sinut uudelleenohjataan virusten saastuttamalle sivustolle. Tämän sovelluksen turvallisen poiston takaamiseksi

 • Poista potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat järjestelmästä näiden ohjeiden avulla:
 1. Paina käynnistä -> Ohjauspaneeli -> Ohjelmat (tai Lisää/Poista sovellus) -> Poista sovellus.
 2. Täällä, etsi MossNet sekä vastaavat merkinnät.
 3. Valitse ’Poista/Muuta’ ja klikkaa OK tallentaaksesi muutokset
 • Korjaa kaikki selaimesi:

Internet Explorer:

 1. Avaa Internet Explorer, klikkaa hammaspyörä kuvaketta tai ‘Työkalut‘ -> ’Internet Asetukset’.
 2. Mene täällä ’Edistyneet’ välilehteen ja klikkaa ’Resetoi’ painiketta.
 3. Mene ’Resetoi Internet Explorer asetukset’ -> ’Poista henkilökohtaiset asetukset’ ja klikkaa ’Resetoi’ valintaa.
 4. Klikkaa lopuksi ’Sulje’ ja OK tallentaaksesi muutokset.

Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox, mene ’Apua’ osioon-> ’Vianetsintä tiedot’.
 2. Valitse täällä ’Resetoi Firefox’ muutaman kerran ja ’Valmis’.

Google Chrome:

 1. Klikkaa Chrome menu painiketta, valitse ’Työkalut’ -> ’Laajennukset’, etsi tuntemattomat laajennukset ja vastaavat merkinnät ja poista ne klikkaamalla Roskakori kuvaketta.
 2. Klikkaa sitten ’Asetukset’ -> ’Hallitse hakukoneita’ ja muuta ensisijainen hakukoneesi.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan MossNet mainosohjelma suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma MossNet mainosohjelma poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
MossNet mainosohjelma kuvankaappaus
MossNet mainosohjelma kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-mossnet-adware.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä