Mikä on newdot2.dll? Kannattaako minun poistaa se?

kirjoittanut Jake Doevan - -

newdot2.dll on potentiaalisesti haitallinen tiedosto, joka ei kuulu Windowsille. Se kuuluu Internet Explorerin lisäosalle, jota käytetään luomaan myyntejä, lisäämään verkkoliikennettä ja suorittamaan vastaavia tehtäviä. Tähän tarkoitukseen, tämä lisäosa promotoi ei-perinteisiä verkko-osotteita kuten .shop, .med, .mp3, ja vastaavat. Lisäksi, se voi korjata väärin kirjoitettuja sekä olemattomia URL osotteita ja näyttää hakutuloksia kun käyttäjät kirjoittavat avainsanan osoitekenttään. Kuitenkin, niihin ei tulisi luottaa 100 prosenttisesti.

Useimmissa tapauksissa, newdot2.dll asennetaan tiedostamatta, käyttäjän selän takana. Tämä tapa ei ole haitallinen, mutta sitä voidaan taatusti kutsua epäreiluksi. Voit asentaa tämän tiedoston yhdessä näiden ohjelmien kanssa: RealOne, AudioGalaxy, KaZaA, iMesh, Grokster, BearShare, Babylon sekä Radlight. Jos haluat välttää sitä, pysy erossa näistä ohjelmista.

Tekninen turvallisuus luokitus on VAARALLINEN.

Jos haluat poistaa newdot2.dll tiedoston, sinun pitää ensin poistaa nämä ohjelmat: RealOne, AudioGalaxy, KaZaA, iMesh, Grokster, BearShare, Babylon sekä Radlight. Tämän jälkeen, suorita täysi järjestelmän tarkistus joko Reimage tai Malwarebytes Malwarebytes ohjelmalla.

Tuomio - Tiedoston tila
Vaarallinen tiedosto
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Malwarebytes

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/file-newdot2-dll.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa