Mikä on newdot2.dll? Kannattaako minun poistaa se?

kirjoittanut Jake Doevan - -

newdot2.dll on potentiaalisesti haitallinen tiedosto, joka ei kuulu Windowsille. Se kuuluu Internet Explorerin lisäosalle, jota käytetään luomaan myyntejä, lisäämään verkkoliikennettä ja suorittamaan vastaavia tehtäviä. Tähän tarkoitukseen, tämä lisäosa promotoi ei-perinteisiä verkko-osotteita kuten .shop, .med, .mp3, ja vastaavat. Lisäksi, se voi korjata väärin kirjoitettuja sekä olemattomia URL osotteita ja näyttää hakutuloksia kun käyttäjät kirjoittavat avainsanan osoitekenttään. Kuitenkin, niihin ei tulisi luottaa 100 prosenttisesti.

Useimmissa tapauksissa, newdot2.dll asennetaan tiedostamatta, käyttäjän selän takana. Tämä tapa ei ole haitallinen, mutta sitä voidaan taatusti kutsua epäreiluksi. Voit asentaa tämän tiedoston yhdessä näiden ohjelmien kanssa: RealOne, AudioGalaxy, KaZaA, iMesh, Grokster, BearShare, Babylon sekä Radlight. Jos haluat välttää sitä, pysy erossa näistä ohjelmista.

Tekninen turvallisuus luokitus on VAARALLINEN.

Jos haluat poistaa newdot2.dll tiedoston, sinun pitää ensin poistaa nämä ohjelmat: RealOne, AudioGalaxy, KaZaA, iMesh, Grokster, BearShare, Babylon sekä Radlight. Tämän jälkeen, suorita täysi järjestelmän tarkistus joko ReimageIntego tai SpyHunter 5Combo Cleaner ohjelmalla.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/file-newdot2-dll.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta newdot2.dll

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa