Arvosana:  
  (73/100)

Norton Internet Security arvostelu, ilmainen lataus

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Virustentorjuntaohjelmat

Norton Internet Security 2013 on Symantecin viimeisin anti-virus ohjelma, joka on suunniteltu viimeisimpien trendien mukaisesti. Tämä ohjelma on optimoitu Windows XP/Vista/7/8 käyttöjärjestelmille, ja se on pääassiassa asetettu suojelemaan ihmisiä jotka viettävät aikaansa sosiaalisissa verkostoissa ja ovat huijausten ja sosiaalisen verkon hyökkäysten valokeilassa. pcmag.com sivun mukaan, Norton Internet Security 2013 ohjelmalla on huipputason haittaohjelma pisteet, älykäs palomuuri, loistava hyväksikäytö esto, tarkka roskapostin suodatus sekä muita positiivisia puolia. Kuitenkin, sillä voi olla pieni vaikutus järjestelmäsi suorituskykyyn.

Mitä tulee asennukseen, Norton Internet Security 2013 tarjoaa jotain mitä kaikka ovat odottaneet todella kauan – asennus ilman uudelleen käynnistystä. Kun asennusohjelma on suoritettu, ohjelma aloittaa työskentelyn minuutissa kysymättä uudelleen käynnistystä. Kuitenkin, se vaatii rekisteröitymis kaavakkeen täyttämisen vaikka käyttäisit sen koeversiota, joten se ohjaa sinut viralliselle verkkosivulleen toimintansa alussa.

Norton Internet Security 2013 ohjelman käyttöliittymä on suunniteltu viimeisten trendien mukaan, joten se on optimoitu kosketus näytöille ja Windows 8:lle. Jos käytät Windows 7 tai muuta käyttöjärjestelmää, sinun ei silti tulisi havaita mitään ongelmia.

Kun sinun tarvitsee tarkistaa järjestelmäsi, voit valita pika skannauksen, täyden järjestelmä skannauksen sekä kustomoidun skannauksen viruksille ja haittaohjelmille. Tämä turvallisuusohjelma on suunnattu verkkouhkien varalle, Joten voit käyttää sitä tarkistaaksesi Facebookin seinän haitallisten linkkien varalta tai tarkastaa sivuston kun teet siellä ostoksia.

Ohjelma päivittyy automaattisesti, tarjoaa helppokäyttöiset ominaisuudet ja, tilauksesi aikana, sisältää ilmaisen asiakaspalvelun.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Norton Internet Security tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Norton Internet Security tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Norton Internet Security, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Norton Internet Security on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Norton Internet Security haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/review-norton-internet-security.html
Arvostelut muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Norton Internet Security