Mikä on ntrtscan.exe? Kannattaako minun poistaa se?

ntrtscan.exe

ntrtscan.exe on virallinen prosessi joka kuuluu Trend Micro AntiVirus sovellukselle. Tätä prosessia ei tulisi koskaan pysäyttää jos haluat olla varma, että tietokoneesi on suojattu vaarallisia ohjelmia vastaan, kuten troijalaiset, haittaohjelmat, mainosohjelmat ja vastaavat. Jos pysäytät tämän prosessin, huomioi että sinun tulisi rajoittaa nettiselaamistasi ja vierailla vain turvallisilla verkkosivuilla. ntrtscan.exe on turvallinen tiedosto ja se tulee jättää käyntiin tietokoneellasi.

VAARA!

Jotkut Internetin käyttäjät ovat raportoineet, että he saavat vika-ilmoituksia jotka liittyvät ntrtscan.exe prosessiin. Löytyy useita syitä miksi saat näitä vika-ilmoituksia – joskus syynä on keskeneräinen ohjelman tunnistus, joskus taas keskeneräinen asennus. Kuitenkin, syynä voi myös olla korruptoituneet järjestelmä tiedostot, kuten haittaohjelmat tai mainosohjelmat, jotka voivat olla käyttöjärjestelmäsi sisällä. Tarkistaaksesi ntrtscan.exe prosessin ja poistaaksesi vaaralliset tiedostot tietokoneeltasi, Me suosittelemme tarkistusta Reimage ohjelmalla tai jollain alla listatulla ohjelmalla:

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-ntrtscan-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa