Mikä on ntrtscan.exe? Kannattaako minun poistaa se?

ntrtscan.exe

ntrtscan.exe on virallinen prosessi joka kuuluu Trend Micro AntiVirus sovellukselle. Tätä prosessia ei tulisi koskaan pysäyttää jos haluat olla varma, että tietokoneesi on suojattu vaarallisia ohjelmia vastaan, kuten troijalaiset, haittaohjelmat, mainosohjelmat ja vastaavat. Jos pysäytät tämän prosessin, huomioi että sinun tulisi rajoittaa nettiselaamistasi ja vierailla vain turvallisilla verkkosivuilla. ntrtscan.exe on turvallinen tiedosto ja se tulee jättää käyntiin tietokoneellasi.

VAARA!

Jotkut Internetin käyttäjät ovat raportoineet, että he saavat vika-ilmoituksia jotka liittyvät ntrtscan.exe prosessiin. Löytyy useita syitä miksi saat näitä vika-ilmoituksia – joskus syynä on keskeneräinen ohjelman tunnistus, joskus taas keskeneräinen asennus. Kuitenkin, syynä voi myös olla korruptoituneet järjestelmä tiedostot, kuten haittaohjelmat tai mainosohjelmat, jotka voivat olla käyttöjärjestelmäsi sisällä. Tarkistaaksesi ntrtscan.exe prosessin ja poistaaksesi vaaralliset tiedostot tietokoneeltasi, Me suosittelemme tarkistusta Reimage ohjelmalla tai jollain alla listatulla ohjelmalla:

Tuomio - Tiedoston tila
Diagnoosi vaadittu
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-ntrtscan-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa