Vakavuus luokka:  
  (72/100)

Paladin Antivirus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat
12

Paladin Antivirus on vaarallinen turvallisuussovellus jota levitetään ja asennettaan Troijalaisten tai muiden vaarallisten ohjelmien mukana. Se kuuluu samaan perheeseen kuin Malware Defense. Yleensä tämä tekaistu sovellus tulee harhaanjohtavilta sivuilta ja tekaistuilta online skannereilta. Se voi myös ilmaantua näytöllesi kun olet Facebook, MySpace tai vastaavilla sivuilla. Kun se on asennettu niin Paladin Antivirus koettaa poistaa lailliset antivirus ohjelmat. Se kohdistaa seuraavat antivirus valmistajat: NOD32, Norton Internet Security, AVG8, Avira AntiVir, Avast!, Agnitum Outpost Security Suite, Malwarebytes’ Anti-Malware, F-Secure. Paladin Antivirus ilmoittaa:

There is unauthorized antivirus software detected on your computer. It is recommended you to remove it, otherwise it could conflict with Paladin Antivirus.

Tämän jälkeen se väittämän mukaan tarkistaa tietokoneen haittaohjelmien varalta ja raportoi tekaistuja uhkia jotka saavat sinut uskomaan, että tietokoneesi on saastunut. Lopuksi, se pyytää sinua maksamaan ohjelman koko versiosta, jotta voit poistaa tiedostoja joita ei ole olemassa. Ole hyvä ja älä poista raportoituja tiedostoja koska ne voivat olla laillisia ja älä osta tätä tekaistua ohjelmaa. Tämän sijaan, ole hyvä ja käytä alla olevia poisto-ohjeita ja poista Paladin Antivirus tietokoneelta niin pian kuin mahdollista.

Paladin Antivirus graphical user interface
[Kuva 1. Paladin Antivirus graafinen käyttöliittymä]

Kun se on käynnissä niin tämä vaarallinen ohjelma näyttää useita tekaistuja turvallisuus hälytyksiä näytölläsi. Nämä tekaistut turvallisuusvaroitukset väittävät, että PC:si on pahasti saastunut tai että PC:si on etäkoneen hyökkäyksen kohteena.

Paladin Antivirus fake security alert
[Kuva 2. Paladin Antivirus tekaistu turvahälytys]

Adware module detected on your PC!
Zlob.Porn.Ad adware has been detected. This adware module advertises websites with explicit content. Be advised of such content being possibly illegal. Please click the button below to locate and remove this threat now.

Kuten voit huomata, tämä ohjelma ei ole muuta kuin huijaus. Se on suunniteltu pelottamaan sinut ostamaan täysin turha sovellus. Ota yhteyttä luottokortti yhtiöösi ja ja estä maksut jos olet jo ostanut sen. Lue sitten alla olevat poisto-ohjeet jotta saat selville miten poistaa Paladin Antivirus haittaohjelma. Me myös suosittelemme tarkistamaan PC:si laillisella haittaohjelman poistajalla, kuten STOPzilla jotta voit olla varma, että tietokoneellasi ei ole jäämiä tai ennen asennettuja haittaohjelmia.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Paladin Antivirus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Paladin Antivirus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Paladin Antivirus käsin tehtävä poisto:

Lopeta prosessit:
pav.exe

Tuhoa arkisto arvot: ?
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstallPaladin Antivirus
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREPaladin Antivirus

Poista merkinnöistä DLLssät:
pavext.dll
phook.dll

Pyyhi tiedostot:
Paladin Antivirus.lnk
Paladin Antivirus Support.lnk
Uninstall Paladin Antivirus.lnk
help.ico
pav.db
pav.exe
pavext.dll
phook.dll
uninstall.exe

Pyyhi hakemistot
C:Program FilesPaladin Antivirus
%UserProfile%Start MenuProgramsPaladin Antivirus

Kirjoittajasta

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-paladin-antivirus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä