Paras haittaohjelman poisto-ohjelma 2018

kirjoittanut Lucia Danes - -

Vuoden 2018 parhaan haittaohjelman poisto-ohjelman valinta

The best malware removal software of 2018

Viimeisten verkkorikollisuuden tilastojen mukaan, ylimääräisen turvakerroksen lisääminen tietokoneelle on pakollista vuonna 2018. Uusia vaarallisia viruksia ilmaantuu joka päivä ja ne ovat monimutkaisempia kuin koskaan ennen.

Varovaisuus ja potentiaalisesti vaarallisilla sivuilla vierailun välttäminen ei ehkä riitä verkkouhkien estämiseksi. Turva-asiantuntijat suosittelevat sijoittamaan ammattilaisten turvaohjelmaan tietokoneesi, tärkeiden tiedostojen ja vaarallisten tiedostojen suojaamiseksi verkkorikollisilta.

On selvää, että ”oikean” valinta on vaikeaa. Markkinat ovat täynnä erilaisia haittaohjelman poistajia, jotka tarjoavat parhaan suojan. Jotta voisimme auttaa sinua valitsemaan vuoden 2018 parhaan haittaohjelman poistajan, niin virukset.fi tiimi tarjoaa listan 5:stä parhaasta työkalusta, jotka suojaavat PC:tä mainosohjelmilta, vakoiluohjelmilta, troijalaisilta ja muilta vaarallisilta ohjelmilta.

1. Malwarebytes 3.0 tarjoaa reaaliaikaisen suojan tietokoneilla ja mobiililaitteille

The image of Malwarebytes 3.0

Malwarebytes on yksi markkinajohtajista, joka tarjoaa reaaliaikaisen suojan ja haittaohjelmien poiston. Ohjelma, jota pidetään yhtenä parhaista haittaohjelman poistajista, on yhteensopiva Windows ja Mac käyttöjärjestelmien kanssa, sekä Android ja iOS mobiililaitteiden kanssa.

Suurin ero Malwarebytes ohjelman ja tavallisen antivirus ohjelman välillä on, että se käyttää allekirjoituspohjaista teknologiaa, joka sallii haittaohjelmien estämisen ennen kuin se suorittaa vaarallisia tehtäviä järjestelmässä. Ohjelman virusten tunnistustaso on todella vaikuttava:

More than 15 million threats detected or blocked every day! (source: official Malwarebytes website)

Tämän lisäksi, turvallisuusasiantuntijat ovat vakuuttuneita ohjelman tarkistusteknologiasta ja virusten poistotehosta. Kun se on tunnistanut haittaohjelman kuorman ennen hyökkäystä järjestelmään, Malwarebytes ottaa hetken poistaakseen uhan. Se ei tietenkään poista kaikkia seuraamuksia.

Auttaakseen käyttäjiä välttämään vierailut vaarallisilla tai verkkourkinta sivuilla, haittaohjelman poistaja tarjoaa verkkosuoja ominaisuuden, joka auttaa sinua merkitsemään vaaralliset tai verkkourkinta sivustot. Se minimoi myös haavoittuvuuksia hyväksi käytön ja suojaa edistyneiltä verkkohyökkäyksiltä.

Turvaohjelman tärkein ominaisuus on kuitenkin reaaliaikaisen suojan takaaminen. Ohjelman viimeisin versio, Malwarebytes 3.31, on korjannut useimmat bugit ja parantanut huomattavasti vakauttaa Windows 10 Järjestelmässä.

Testataksesi Malwarebytes ohjelmaa ja varmistaaksesi, että se on paras haittaohjelman poistaja, voit aina ladata koeversion ensin. Käytä sen 14-päivän koeversiota ennen kuin käytät rahaa sen lisenssin ostamiseen.

Version 3.31
Operating systems Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP/Mac/Android
Limitations 14-day trail
Price  $39.99
Full size 79.46 MB

2. Webroot SecureAnywhere AntiVirus ohjelmalla on markkinoiden nopein skanneri

The image of Webroot SecureAnywhere AntiVirus

Webroot SecureAnywhere AntiVirus tunnetaan jo pienimpänä turvaohjelmana. Kun suurin osa haittaohjelman poistajista vaatii ainakin 516 MB tilaa, Webroot vaatii vain 15 MB.

It installs in a flash, doesn't require signature updates, scans much more quickly, and takes a ridiculously small amount of space on disk. On top of that… an impressive protection job. (source: Neil J. Rubenking, PC Magazine Lead Analyst)

Tämän lisäksi, se on myös yksi markkinoiden nopeimmista turvaohjelmista: kun sitä verrataan muihin haittaohjelman poistajiin, se tarkistaa tietokoneen verkkouhkien varalta 20 sekunnissa. Se on 60 kertaa nopeampi kuin keskiverto tarkistusaika, joten sinulla on parempi mahdollisuus poistaa virus ennen kuin se vahingoittaa tietokonettasi.

Nopeus ei kuitenkaan ole ainoa syy miksi me lisäsimme Webroot sovelluksen parhaiden vuoden 2018 haittaohjelman poistajien listalle. Ohjelma ei vain suojaa Windows ja Mac OS X järjestelmiä verkkouhilta, se suojaa myös identiteettivarkaudelta, turvaa nettiselaamisen ja estää jopa verkkokameran vakoilun.

Webroot SecureAnywhere AntiVirus tekee myös hyviä tuloksia haittaohjelman poistossa saastuneelta laitteelta. Sen tunnistusaste on korkea ja se voi puhdistaa laitteen helposti verkkouhilta. Bonuksena on myös ohjelman edullisuus ja voit saada sen lisenssin hintaan $29.99.

Operating systems Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP/Mac OS X
Limitations 14-day trial
Price $39.99
Full size 15 MB
Time to check the system 20 sec.

3. McAfee LiveSafe tarjoaa alustenvälisten suojan ja estää identiteettivarkauden

The image of McAfee LiveSafe

McAfee LiveSafe esitellään parhaana antivirus ratkaisuna, joka voidaan asentaa rajoittamattomalle määrälle laitteita. Se on yhteensopiva Windows, Mac, Android ja iOS järjestelmien kanssa, joten kaikille on oikea versio.

Suurin syy miksi meidän pitää lisätä McAfee parhaiden haittaohjelmien listaan on reaaliaikainen suoja, jonka se tarjoaa. Tämän lisäksi, ohjelma voi tarjota ilmaisen tuen puhelimella, keskustelupalvelulla tai verkossa.

McAfee sovelluksessa on myös kaksisuuntainen palomuuri ja ominaisuus nimeltä WebAdvisor. Näiden kahden yhdistelmä takaa turvallisen selaamisen netissä, koska ohjelma varoittaa sinua vaarallisista sivuista ja potentiaalisesti vaarallisista latauksista etukäteen. 

Seuraavan sukupolven skanneri sallii verkkouhkien pysäyttämisen sekä niiden poiston hyökkäysten jälkeen. Jos se ei onnistu siinä, niin ohjelman kehittäjät antavat hyvityksen:

In the event your PC gets a virus, a McAfee expert will remotely access your computer to remove it or we will offer a full refund. (source: official McAfee website)

Käyttäjälle tarjotaan myös käyttöön McAfee LiveSafe’s Secure Cloud Storage, joka mahdollistaa tallentaa 1 GB arkaluontoisia tietoja. Niiden turvatarkistus vaatii sinun äänesi ja kasvosi, jotta tietoihin päästään käsiksi.

Tämän lisäksi, haittaohjelman poistaja tarjoaa Password Managerin, jolla voidaan luoda vahvoja ja murtamattomia salasanoja suojaamaan sosiaalista mediaasi, sähköpostiasi, pankkiasi ja muita tilejä verkkorikollisilta.

Operating systems Windows 10/8.1/8/7/Mac OS X/Android/iOS
Limitations 30-day free trial for 10 devices of McAfee Total Protection
Price $120.37
File size 500 MB
Special offers Promises a return the money of the virus is not removed from the system

4. Kaspersky Internet Security tarjoaa suojan tietokoneelle, identiteetille, rahoille ja lapsille

The image of Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security tarjoaa virussuoja Windows, Mac, Android, iOS sekä Windows puhelimille. Ohjelmalla on kolme tilaussuunnitelmaa, jotka tarjoavat erilaisia ominaisuuksia ja turvaohjelmia.

Kasperskya on aina pidetty yhtenä parhaista haittaohjelman poistajista ja se ansaitsee paikkansa parhaiden haittaohjelmien poistajien joukossa. Eri tutkimuslaboratoriot ovat hyväksyneet, että sillä on korkea tunnistustaso, erinomainen verkkourkinnan esto, se suojaa käyttäjien yksityisyyttä sekä identiteettiä.

Yksi ohjelman parhaista ominaisuuksista on sen kyky estää kolmansien osapuolien pääsyn PC:n mikrofoniin. Tämän lisäksi, se tekee nettiselaamisesta paljon turvallisempaa, koska se tunnistaa vaaralliset sivut ja estää epäilyttävät tiedostojen seuranta-aktiviteetit sen verkkourkinnan estolla.

Sen tavallisten hyvien puolien lisäksi, voit löytää Safe Money ominaisuuden, joka suojaa sinua pankki- ja ostosivuilla ollessasi, kun sinun pitää antaa rahatietojasi. Tämän kaiken lisäksi, se pitää huolta lapsistasi ja antaa muokata mitä tietoja lapsesi voi nähdä.

Operating systems Windows 10/8.1/8/7/Mac OS X/iOS/Android
Limitations 30-day trial
Price $59.95
File size  875 MB 
Special features Rescue Disk feature helping you to remove virus when Windows won't boot

5. Symantec Norton Security Premium antaa sinulle tietokoneen suojat ja PC varmuuskopioinnin

The image of Symantec Norton Security Premium

Symantec Norton Security Premium tarjoaa reaaliaikaisen suojan Windows, Android, Mac, sekä iOS laitteille. Tämä turvaohjelma pystyy tunnistamaan, estämään ja poistamaan useita verkkouhkia, kuten potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat, lunnasohjelmat, vakoiluohjelmat ja muut haittaohjelmat. Sen ansiosta, ohjelma on saanut vaikuttavan määrän palkintoja:

The AV-Test group, renowned as the security industry standard for unbiased third-party protection and performance tests, awarded Norton with the Best Protection award for Norton Security and the Innovation award for Norton Mobile Security. (source: the official Norton site)

Yksi parhaista haittaohjelman poistajista voi tarjota myös suojan rahatiedoillesi, kun vierailet nettipankissa tai verkkokaupassa. Tämän lisäksi, Norton tarjoaa perheturvallisia ominaisuuksia lapsiesi suojelemiseksi verkkorikollisilta tai vaarallisilta tiedoilta. Vanhempien valvonta ei valitettavasti ole saatavilla Mac versiossa.

Norton Security Premium versiossa on laaja tiedusteluverkko ja usein päivitettävä haittaohjelmien tietokanta, joka antaa tunnistaa uhat helpommin. Se voi myös nopeasti tunnistaa ja poistaa vaaralliset ohjelmat ja virukset saastuneelta tietokoneelta, kannettavalta tai älypuhelimelta. Tämän lisäksi Norton asiantuntijat ovat aina apunasi verkkouhkien käsittelyssä – tuki on tarjolla 24 tuntia vuorokaudessa.

Lopuksi, haittaohjelma tarjoaa erityisen tavan säilyttää arkaluontoisia tietojasi – 25 GB tietoa voidaan varastoida turvallisesti Nortonin pilvipalvelussa. Jos tämä ei kuitenkaan riitä, niin yritys on valmis tarjoamaan lisää tilaa palkkiota vastaan.

Operating systems Windows 10/8.1/8/7/XP/Mac OS X/iOS/Android
Price $49.99 for 10 devices
Secial offers 60-day money back guarantee
Special features 25GB of online storage; built-in password manager

BONUS: Valitse Reimage parhaaseen tietokoneen suojaukseen ja haittaohjelmien poistoon

The image of Reimage

Jos etsit ainutlaatuista ratkaisua, niin me suosittelemme kiinnittämään huomiota Reimage Repair ohjelmaan. Ohjelma ansaitsee paikan parhaiden haittaohjelman poistajien listalta, koska se ei vain suojaa tietokonettasi haittaohjelmilta. Se voi myös korjata tietokonettasi ja poistaa kaikkein vakavimmat haittaohjelman vaikutukset.

Melkein 10 vuotta sitten, Reimage aloitti aktiviteettinsa työkaluna, joka voi korjata tietokoneesi virheet ja laitteiston ongelmat, kuten alhainen muisti tai kovalevyn nopeuden ongelmat. Tähän ainutlaatuiseen teknologiaan kuuluu järjestelmän tarkistus virheiden varalta ja huonojen komponenttien uudelleen asennus. Kaikkein yllättävin tosiasia on, että ohjelma toimii taustalla ja se ei vaadi tietokoneen käynnistystä uudelleen.

Sen tietokantaan kuuluu 25.000.000 järjestelmä tiedostoa ja sitä päivitetään jatkuvasti. Jos saat viruksen, joka muokkaa rekisteriäsi vastaavilla komponenteilla, Reimage korvaa muokatut tiedostot uusilla.

Reimage is a fantastic repair utility that can fix some of the ugliest Windows problems out there. (source: PCWorld)

Useita vuosia sitten, Reimage aloitti yhteistyön AviraAntivir kanssa. Tämän tuloksena ohjelmaan lisättiin upea ominaisuus – antivirus teknologia. Sen avulla, ohjelma tarjoaa huippuluokan turvatason suojatessaan järjestelmää viruksilta, mainosohjelmilta, vakoiluohjelmilta, rikollisohjelmilta, troijalaisilta, rootkiteiltä ja madoilta. Tämä monitoiminen työkalu takaa parhaan suojan Windows, Mac ja Android laitteille. 

Versions Reimage Repair, Reimage for Mac, Reimage Cleaner (for Android, free)
Operating systems Windows 10/8.1/8/7/XP/Vista
File size 591 KB
Price $43.93 (Windows version) $39.41 (Mac version)
 The most important feature  A full Windows OS repair service

Kirjoittajasta

Lähde: https://www.2-spyware.com/the-best-malware-removal-software

Lue muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa
Tykkää meistä Facebookissa