Vakavuus luokka:  
  (72/100)

PC Defender Plus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Kiristysohjelmat

Pc Defender Plus on haitallinen ohjelma, joka esittää olevansa hyötyohjelma. Ohjelmaa tarkemmin tarkasteltuna voidaan helposti todeta että sitä tulisi välttää, koska sitä voidaan käyttää aiheuttamaan useita haitallisia ongelmia uhrin tietokoneella. Ohjelmia voidaan käyttää seuraamaan uhrin internet-selailu tottumuksia tai tallentamaan tämän näppäimistössä tapahtuvat näppäilyt talteen (ns. keylogger) ja näin varastamaan käyttäjän henkilökohtaisia tietoja. Näiden uhkien perimmäinen tarkoitus on kuitenkin saada käyttäjät uskomaan että he ovat saastuneita, ja näin ollen saamaan heidät ostamaan ”lisensoitu” versio. Jotta saataisiin uhrit maksamaan ohjelmasta, ohjelma raportoi useista havaituista viruksista. Tämä on tyypillinen esimerkki kuinka valheelliset vakoiluohjelmien torjuntaohjelmat toimivat. Ennen kuin menet ja maksat lisenssin tästä haittaohjelmasta, meidän on varoitettava sinua että kyseistä versiota ei ole olemassakaan. Olemme jo ilmoittaneet ohjelmasta PC Defender Plus Firewall Alert, joka kuuluu saman hakkeriryhmän aikaansaannoksiin. Sinun tulee olla välittämättä tästä palomuuri hälytyksestä ja poistaa virus niin nopeasti kuin mahdollista.

KUINKA VOIN ALTISTUA PC DEFENDER PLUS:ILLE?

PC Defender Plus voi soluttautua tietokoneeseen troijalaisten avulla, jotka tulevat yhdessä ilmaisohjelmien kanssa (kuten video/ääni-koodekkien, ohjelmistopäivitysten ja muiden mahdollisesti haitallisten latausten kanssa). Tämä menetelmä takaa salaisen tunkeutumisen uhalle, mutta sen täytyy myös tehdä muuta saavuttaakseen tavoitteensa. Kun se kerran on sisällä järjestelmässä, virus luo korruptoituja tiedostoja ja muuttaa järjestelmän asetuksia (mm. rekisteriavaimia) voidakseen käynnistyä heti kun tietokone on uudelleenkäynnistetty. Näin ollen virus käynnistyy joka kerta kun käyttäjä aloittaa tietokoneen käytön ja näyttää seuraavanlaisia hälytyksiä:

ALERT!
System scan for spyware, adware, Trojans and viruses was finished. PC Defender Plus detected 77 critical system objects. These security breaches may be exploited and lead to the following:Your system becomes a target for spam and bulky, intruding adsBrowser crashes frequently and web access speed decreasesYour personal files, photos, documents and passwords get stolenYour computer is used for criminal activity behind your backBank details and credit card information gets disclosed

System Security Alert!
Unknown program is scanning your system registry right now! Identity theft detected!

Attention: Danger!
System scan for spyware, adware, trojans and viruses was finished. PC Defender Plus detected 99 critical system objects. These security breaches may be exploited and lead to the following:
* Your system becomes a target for spam and bulky, intruding ads
* Browser crashes frequently and web access speed decreases

Kuten näet, PC Defender Plus pyrkii säikäyttymään sinut ja haluaa uskotella että koneesi olisi saastunut. Älä kuitenkaan koskaan usko sen turva skannereita, jotka tuottavat vain valheellisia tuloksia. Sen sijaan sinun tulisi poistaa tämä uhka niin nopeasti kuin mahdollista.

KUINKA VOIN POISTAA PC Defender Plus:in?

Poistaaksesi ohjelman, suosittelemme käyttämään automatisoituja vakoiluohjelmien poistoon käytettyjä ohjelmia. Tässä tapauksessa sinun tulisi käyttää jompaakumpaa seuraavista: Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner tai Reimage, päästäksesi eroon saastuneista tiedostoista. Ota huomioon että virus voi keskeyttää antivirus ohjelman asennuksen. Välttääksesi tämän sinun tulee ensiksi käynnistää tietokoneesi uudelleen vikasietotilaan verkkoyhteydellä seuraavanlaisesti:
1. Käynnistä tietokoneesi uudelleen
2. Paina F8-näppäintä pari kertaa
3. Valitse “Vikasietotila ja verkkoyhteydet” ja paina Enter
4. Lataa nyt Reimage ja aja täysi järjestelmän skannaus. Älä unohda toistaa skannausta normaalissa tilassa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
PC Defender Plus kuvankaappaus
PC Defender Plus kuvankaappaus
Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-pc-defender-plus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä