Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Police Judiciaire Fédérale virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Kiristysohjelmat

Police Judiciaire Fédérale virus on viekas sovellus joka luottaa haitalliseen troijalaiseen hevoseen kun se yrittää tunkeutua sen kohde PC:n järjestelmään. Tämä ohjelma voidaan myös laittaa kategoriaan lunnasohjelmat koska se sulkee järjestelmän heti kun se on ladattu sille. Ole hyvä, ole todella varovainen kun vierailet laittomilla verkosivuilla, avatessasi spämmiä ja kun suoritat muita ei turvallisia aktiviteetteja jos et halua päästää tätä virusta sisälle. Ensi katselulla se voi näyttää lailliselta ilmoitukselta valtion laitokselta, joka sijaitsee Ranskassa. Kuitenkin, todellisuudessa se on vain väärennetty varoitus joka yrittää pelottaa sinut ja saada sinut maksamaan sakon jota ei ole olemassa. Jos näet Police Judiciaire Fédérale hälytyksen tietokoneesi työpöydällä, sinun tulisi tietää että tietokoneesi on infektoitunut ja sinun pitää päästä eroon haitallisista tiedostoista jotka kuuluvat tälle lunnasohjelmalle.

KUINKA VOIN SAADA Police Judiciaire Fédérale virus INFEKTION?

Kuten olemme maininneet, Police Judiciaire Fédérale virus leviää laittomien tai hakkeroitujen verkkosivujen, ilmaisohjelmien, spämmin tai samanlaisten levitystapojen avulla. Useimmin käytetty tapa on väärennetyt sähköpostit jotka vaikuttavat kuuluvan jollekin lailliselle yhtiölle, kuten Fedex, eBay, Amazon ja vastaavat. Kun uhri avaa sähköpostin, hän lataa troijalaisen hevosen, joka lisäksi aloittaa haittaliset aktiviteetit. Tyypillisesti se lataa haitallisia tiedostoja ja lukitsee PC:n. Tämän tuloksena, Police Judiciaire Fédérale virus ilmaantuu väärennettyillä hälytyksillään useista laki rikkomuksista ja pyytää maksamaan sakon jotta voit poistaa PC:n lukituksen. Ole hyvä, älä koskaan seuraa näitä suosituksia koska tulet menettämää 100 euroa väärennettyyn sakkoon. Me suosittelemme vahvasti Police Judiciaire Fédérale viruksen eliminoimista järjestelmästä välittömästi.

KUINKA POISTAA Police Judiciaire Fédérale virus?

Muista, sinun tulisi aina seurata turvallisia verkkoselaus tapoja jotta voit välttää tämän lunnasohjelma viruksen. Jos tietokoneesi on jo lukittu tämän uhan toimesta, seuraa näitä askeleita poistaaksesi lukituksen tietokoneestasi se poistaaksesi Police Judiciaire Fédérale viruksen:

* Flash muisti metodi:

1. Ota toinen tietokone käyttöösi ja käytä sitä lataamaan Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner tai vastaava haittaohjelman poistaja.
2. Päivitä ohjelma ja laita se USB tikulle tai sitten yksinkertaisesti CD:lle.
3. Tällä aikaa, käynnistä infektoitunut tietokoneesi Safe Moodiin Komentorivillä ja laita USB tikku porttiin.
4. Käynnistä tietokone joka on infektoitunut Police Judiciaire Fédérale viruksella uudelleen vielä kerran ja suorita järjestelmän täysi skannaus Reimage ohjelmalla.

* Käyttäjät jotka ovat infektoituneet lunnasohjelman viruksilla pystyvät kirjautumaan muille tileille heidän Windows järjestelmässään. Jos jollain näistä tileistä on Järjestelmänvalvojan oikeudet, sinun pitäisi pystyä laukaisemaan haittaohjelman poistaja.

* Koeta estää Flash muisti pysäyttääksesi lunnasohjelman suunniteltu toiminta. Estääksesi Flash muistin, mene Macromedia tukeen ja valitse ’Deny’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Kun olet tehnyt tämän, suorita järjestelmän täysi skannaus haittaohjelman poistajalla.

* manuaalinen Police Judiciaire Fédérale viruksen poisto:

  1. Käynnistä infektoitunut PC ’Safe moodiin komentorivillä’ ottaaksesi Police Judiciaire Fédérale viruksen pois käytöstä (tämän pitäisi toimia tämän uhan kaikissa versioissa)
  2. Suorita Regedit
  3. Etsi WinLogon Merkinnät ja kirjoita muistiin kaikki tiedostot jotka eivät ole explorer.exe tai tyhjiä. Korvaa ne merkinnällä explorer.exe.
  4. Etsi rekisteri näiden tiedostojen varalta jotka kirjoitit muistiin ja poista rekisteri avaimet jotka osoittavat näihin tiedostoihin.
  5. Käynnistä uudelleen ja suorita järjestelmän täysi skannaus Reimage tai Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner ohjelmalla poistaaksesi jäljellä olevat tiedostot.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-police-judiciaire-f-d-rale-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä