Vakavuus luokka:  
  (99/100)

POLIISI Tietoverkkorikos Tutkinnan Yksikkö. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Kiristysohjelmat

POLIISI Tietoverkkorikos Tutkinnan Yksikkö on väärennetty Suomalainen hälytys joka kuuluu lunnasohjelma virukselle. Se leviää troijalaisen nimeltä Lock.Screen avulla ja hyökkää jokaiseen kohdekoneeseen jos se ei ole kunnolla suojattu. heti kun tämä Troijalainen pääsee sisälle, se sulkee koko järjestelmän ja jättää uhrinsa ilman Internet yhteyttä. Tämän lisäksi, se täyttää koko PC näytön väärennetyllä hälytyksellään, joka sanoo: “Huomio! Tietokonenne on tehty vaarattomaksi vähintään yhdestä alla mainituista syistä”. Tämän lisäksi, tämä viesti raportoi useista online aktiviteeteista, kuten tekijänoikeuden suojaaman materiaalin käyttö, pornoa sisältävien roskapostien tai videoin levitys. Tottakai, me olemme samaa mieltä, että nämä aktiviteetit ovat laittomia mutta Suomen Poliisi tai mikään muu valtiollinen laitos ei ole koskaan sulkenut PC:tä tämän takia. Sinun tulisi yksinkertaisesti jättää POLIISI Tietoverkkorikos Tutkinnan Yksikkö viesti huomiotta ja poistaa lunnasohjelma järjestelmästä.

KUINKA VOIN SAADA POLIISI Tietoverkkorikos Tutkinnan Yksikkö viruksenTARTUNNAN?

POLIISI Tietoverkkorikos Tutkinnan Yksikkö virusta levitetään troijalaisen hevosen avulla. Tämä virus voi päästä tietokoneellesi useiden eri tapojen avulla, kuten haitalliset verkkosivut, hakkeroidut verkkosivut, roskaposti, ilmaisohjelma, väärennetyt ohjelmien päivitykset ja vastaavat. Välttääksesi tämän tai minkä tahansa muun viruksen, me suosittelemme käyttämään päivitettyä haittaohjelman poistajaa sekä anti-virusta. Heti kun se pääsee sisälle, POLIISI Tietoverkkorikos Tutkinnan Yksikkö virus sulkee koko järjestelmän. Tämän on tarkoitus saada uhri luulemaan, että hän on suurissa vaikeuksissa poliisin kanssa. Tämän lisäksi, lunnasohjelma näyttää väärennettyä viestiään joka väittää tietokoneen olevan lukittu ilman syytä.

POLIISI
Tietoverkkorikos Tutkinnan YksikköHuomio! Tietokonenne on tehty vaarattomaksi vähintään yhdestä alla mainituista syistä.Te rikotte Tekijänoikeuslakia (Video, Musiikki, Ohjelmisto) ja käytätte laittomasti tai levitätte sisällystä, jonka suojaa tekijänoikeus sillä lailla rikkoen Suomessa rikoslain lakipykålää 128.Lakipykålå 128 edellyttää 200-500 minimityöpalkkaa suuruista sakkoa tai vapausrangaistusta 2-8 vuotta.
(…)
Suomen rikoslain korjauksen 28. elokuuta 2012 mukaan tämän lain rikkominen (ensi kerralla eikä toistaiseksi) voi edellyttää ehdollista rangaistusta siinä tapauksessa jos te maksatte sakon valtiolle.
Sakot on mandollista maksaa vain 72 tuntien kuluessa rikoksen jälkeen. 72 tuntien kuluttua sakon maksun mandollisuus päättyy ja rikosasia aloitetaan automaattisesti seuraavien 72 tunnissa!
Sakon määrä on €100. Te voitte maksaa laskun Ukash/PaySafeCard.
Kun sakko on maksettu, tietokonenne tulee vapaasti käyttöön 1-72 tunnissa sen jälkeen, kun maksu pääse viralliselle tilille.

Voit olla varma, että POLIISI Tietoverkkorikos Tutkinnan Yksikkö virusta käytetään vain varastamaan rahasi. Se tehdään saamalla käyttäjät uskomaan, että heidän pitää maksaa 100 euron suuruinen sakko poistaakseen lukituksen tietokoneestaan. Kuitenkin, sinun ei tule koskaan tehdä tätä ellet halua tukea huijareita. Jos haluat poistaa PC:si lukituksen, sinun pitää poistaa POLIISI Tietoverkkorikos Tutkinnan Yksikkö virus.

KUINKA VOIN POISTAA POLIISI Tietoverkkorikos Tutkinnan Yksikkö viruksen?

Kun yrität poistaa POLIISI Tietoverkkorikos Tutkinnan Yksikkö virusta, tarkista saastunut tietokoneesi hyvällä haittaohjelman poistajalla. Kuitenkin, jos se on tämän lunnasohjelman lukitsema, sinun pitää tarkistaa voitko käynnistää tietokoneesi uudelleen Vikasietotilaan Verkolla tai Vikasietotilaan Komentorivillä. Riippuen siitä voitko tehdä tämän, seuraa näitä ohjeita:

* Flash drive metodi:

1. Ota käyttöösi toinen tietokone ja käytä sitä lataamaan Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Reimage tai joku muu maineikas haittaohjelman poistaja.
2. Päivitä ohjelma ja tallenna se USB-tikulle tai CD:lle.
3. Tällä aikaa, käynnistä saastunut tietokoneesi uudelleen Vikasietotilaan Komentorivillä ja laita USB-tikku paikalleen.
4. Käynnistä tietokone joka on POLIISI Tietoverkkorikos Tutkinnan Yksikkö saastuttama vielä kerran.

* Käyttäjät jotka ovat saanet POLIISI Tietoverkkorikos Tutkinnan Yksikkö viruksen tartunnan pystyvät käyttämään muita Windows tilejään. Jos yhdellä näistä tileistä on Järjestelmänvalvojan oikeudet niin sinun pitäisi pystyä laukaisemaan haittaohjelman poistaja.

* Koeta kieltää Flash pysäyttääksesi lunnasohjelman aiottu toiminta. Ottaaksesi Flash:in pois käytöstä, mene Macromedia tukeen ja valitse ’Kiellä’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Kun olet tehnyt tämän, suorita järjestelmän täysi tarkistus haittaohjelman poistajalla.

* Manuaalinen POLIISI Tietoverkkorikos Tutkinnan Yksikkö viruksen poisto:

  1. Käynnistä saastunut tietokoneesi ’Vikasietotilaan Komentorivillä’ estääksesi viruksen toiminnan (tämän pitäisi toimia viruksen kaikissa variaatioissa)
  2. Suorita Regedit
  3. Etsi WinLogon Merkinnät ja kirjoita muistiin kaikki merkinnät jotka eivät ole explorer.exe tai tyhjiä. Korvaa ne explorer.exe merkinnällä.
  4. Etsi tiedostot jotka kirjoitit muistiin rekisteristä ja poista tiedostoihin osoittavat rekisteri avaimet.
  5. Käynnistä uudelleen ja suorita järjestelmän täysi tarkistus joko Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner tai Reimage ohjelmalla poistaaksesi loput viruksen tiedostoista.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-poliisi-tietoverkkorikos-tutkinnan-yksikk.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä