Vakavuus luokka:  
  (97/100)

Politie Nederland virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Politie Nederland virus on vaaralinen sovellus, joka hyökkää Hollannissa sekä saman alueen muissa maissa. Ole varuillasi jos näet viestin joka on nimetty tällä tavalla (Politie Nederland), se on merkki lunnasohjelmasta ja sinun pitää jättää se huomiotta. Me olemme päätelleet, että Politie Nederland virus koettaa saada sinut uskomaan olevasi tekemisissä oikean Poliisin kanssa, joka saanut sinut kiinni katsomasta tekijänsuojalakien suojaamaa materiaalia tai vierailemassa laittomilla verkkosivuilla. Tämä ohjelma ei unohda tietokoneesi lukitsemista tai kaikkien sen ominaisuuksien estämistä. On täysin selvää, että Politie Nederland virus luotiin vain huijaamaan 100 euroa, jonka maksamista se pyytää uhriltaan kaikista näistä rikoksista. Ole hyvä ja jätä se huomiotta sillä sakon maksaminen johtaa vain rahojesi menetykseen. Poista tämän lisäksi kaikki saastuneet tiedostot tietokoneeltasi.

KUINKA VOIN SAADA Politie Nederland virus TARTUNNAN?

Politie Nederland Virusta levitetään Troijalaisella Hevosella tekaistujen päivitysten ja sovellusten kautta. Kun klikkaat tällaista latauslinkkiä ja päästät tämän saastuneen tiedoston tietokoneellesi, trojan.lockscreen pääsee sisälle ja lataa kaikki saastuneet tiedostot. Tämän lisäksi, se lukitsee järjestelmän ja alkaa näyttämään valtavaa varoitustaan käyttäjän työpöydän sijaan. Tämä viesti on tietenkin kirjoitettu Hollaniksi ja se on täynnä viekkaita yksityiskohtia, kuten Poliisi logoja, Uhrin IP-osoite, sijainti, web-kamera sekä vastaavia asioita. Kenenkään ei kuitenkaan kannata uskoa mitä se väittää tai maksaa sen vaatimaa sakkoa, jota yleensä pyydetään sanomalla ’De boete bedraagt €100. U kunt betalen een boete of Ukash PaySafeCard’. Tämä hälytys on vain työkalu jota verkkorikolliset käyttävät varastaakseen rahaa. Sen lisäksi, tietokoneesi tulee pysymään lukittuna. Ole hyvä ja poista Politie Nederland virus järjestelmästä välittömästi jos haluat käyttää sitä normaaliin tapaan.

KUINKA POISTAA Politie Nederland virus?

Sinun pitää ensiksi poistaa PC:si lukitus jos haluat käyttää PC:tä normaalisti. Tähän tarkoitukseen voit käyttää näitä ohjeita:

1. Ota käyttöösi toinen tietokone ja käytä sitä lataamaan Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Reimage tai muu suosittu haittaohjelman poistaja.
2. Päivitä ohjelma ja siirrä se USB-tikulla tai CD:lle.
3. Käynnistä tällä välin saastunut tietokoneesi Vikasietotilaan Verkolla ja laita USB tai CD paikalleen.
4. Käynnistä Politie Nederland viruksella saastunut tietokone uudelleen vielä kerran ja suorita järjestelmän täysi tarkistus.

* Käyttäjät joilla on Ukash viruksia voivat päästä käsiksi muihin käyttäjätileihin Windows järjestelmässään. Jos yhdellä näistä tileistä on Järjestelmänvalvojan oikeudet, sinun pitäisi pystyä käynnistämään haittaohjelman poistaja.

* Koeta kieltää Flash estääksesi lunnasohjelman aiotun toiminnan. Voidaksesi kieltää Flashin, mene Macromedia tukeen ja valitse ’kiellä’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Suorita tämän jälkeen järjestelmän täysi tarkistus haittaohjelman poistajalla.

* Manuaalinen Politie Nederland viruksen poisto (vaatii erityistaitoja):

  • Käynnistä saastunut tietokoneesi ’Vikasietotilaan Komentorivillä’ ottaaksesi Ukash viruksen pois käytöstä (tämän pitäisi toimia tämän uhan kaikilla versioilla)
  • Suorita Regedit
  • Etsi WinLogon Merkintöjä ja kirjoita muistiin kaikki jotka eivät ole explorer.exe tai tyhjiä. Korvaa ne explorer.exe:llä.
  • Etsi muistiin kirjoittamasi tiedostot rekisteristä ja poista niihin viittaavat rekisteriavaimet.
  • Käynnistä uudelleen ja tee järjestelmän täysi tarkistus Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes ohjelmalla poistaaksesi loput viruksen tiedostot.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Politie Nederland virus kuvankaappaus
Politie Nederland virus kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-politie-nederland-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä