Mikä on qttask.exe? Kannattaako minun poistaa se?

qttask.exe

Qttask.exe on virallinen prosessi, joka on vastuussa Apple’s QuickTime Playerin ja siihen liittyvien toimintojen laukaisemisesta. Tämä ohjelma asennetaan useimmiten Itunesin mukana mutta se voidaan myös asentaa yksinään.

Qttask.exe on vaaraton prosessi, joten voit jättää sen tietokoneellesi. Tästä huolimatta, se ei ole tärkeä osa järjestelmää, joten sen lopetus ei vahingoita järjestelmää. Joissain taapauksissa, on suositeltavaa lopettaa Qttask.exe sillä tämä voi auttaa estämään turhien järjestelmä resurssien menetyksen. Tämä prosessi sijaitsee useimmiten C:\Program Files kansiossa ja se yleensä käyttää noin 750KB muistiasi.

VAARA!

Haittaohjelmien luojat ovat alkaneet käyttämään virallisten tiedostojen nimiä piilottaakseen viruksensa. Jos huomasit, että Qttask.exe sijaitsee C:\Windows or C:\Windows\System32 kansiossa, sinun tulisi tarkistaa tietokoneesi luotettavalla turvallisuus sovelluksella. Tässä tapauksessa suosittelemme käyttämään RegCure Pro ohjelmaa.

Tuomio - Tiedoston tila
Diagnoosi vaadittu
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa