Mikä on qttask.exe?

qttask.exe

Qttask.exe on virallinen prosessi, joka on vastuussa Apple’s QuickTime Playerin ja siihen liittyvien toimintojen laukaisemisesta. Tämä ohjelma asennetaan useimmiten Itunesin mukana mutta se voidaan myös asentaa yksinään.

Qttask.exe on vaaraton prosessi, joten voit jättää sen tietokoneellesi. Tästä huolimatta, se ei ole tärkeä osa järjestelmää, joten sen lopetus ei vahingoita järjestelmää. Joissain taapauksissa, on suositeltavaa lopettaa Qttask.exe sillä tämä voi auttaa estämään turhien järjestelmä resurssien menetyksen. Tämä prosessi sijaitsee useimmiten C:\Program Files kansiossa ja se yleensä käyttää noin 750KB muistiasi.

VAARA!

Haittaohjelmien luojat ovat alkaneet käyttämään virallisten tiedostojen nimiä piilottaakseen viruksensa. Jos huomasit, että Qttask.exe sijaitsee C:\Windows or C:\Windows\System32 kansiossa, sinun tulisi tarkistaa tietokoneesi luotettavalla turvallisuus sovelluksella. Tässä tapauksessa suosittelemme käyttämään RegCure Pro ohjelmaa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-qttask-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa