Mikä on qttask.exe? Kannattaako minun poistaa se?

qttask.exe

Qttask.exe on virallinen prosessi, joka on vastuussa Apple’s QuickTime Playerin ja siihen liittyvien toimintojen laukaisemisesta. Tämä ohjelma asennetaan useimmiten Itunesin mukana mutta se voidaan myös asentaa yksinään.

Qttask.exe on vaaraton prosessi, joten voit jättää sen tietokoneellesi. Tästä huolimatta, se ei ole tärkeä osa järjestelmää, joten sen lopetus ei vahingoita järjestelmää. Joissain taapauksissa, on suositeltavaa lopettaa Qttask.exe sillä tämä voi auttaa estämään turhien järjestelmä resurssien menetyksen. Tämä prosessi sijaitsee useimmiten C:\Program Files kansiossa ja se yleensä käyttää noin 750KB muistiasi.

VAARA!

Haittaohjelmien luojat ovat alkaneet käyttämään virallisten tiedostojen nimiä piilottaakseen viruksensa. Jos huomasit, että Qttask.exe sijaitsee C:\Windows or C:\Windows\System32 kansiossa, sinun tulisi tarkistaa tietokoneesi luotettavalla turvallisuus sovelluksella. Tässä tapauksessa suosittelemme käyttämään RegCure Pro ohjelmaa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-qttask-exe.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta qttask.exe

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa