Vakavuus luokka:  
  (96/100)

Rango Win 8 Antispyware 2014. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Vakoiluohjelmat

Mikä on Rango Win 8 Antispyware 2014?

Rango Win 8 Antispyware 2014 on vaarallinen sovellus jota käytetään varastamaan ihmisten rahat. Tämä ohjelma voi sinusta näyttää todella ammattimaiselta sovellukselta jota voidaan käyttää tarkistamaan järjestelmä virusten varalta ja niiden poistamiseen. Voidakseen huijata yhä useampia ihmisiä, hakkerit ovat selvästi käyttäneet Win 8 suunnittelua sekä muita viekkaita kikkoja. Ei valitettavasti ole mitään väliä kuinka luotettavalta se näyttää, tämä ohjelma kuuluu valtavaan virusperheeseen nimeltä Braviax. Se ei myöskään pysty löytämään minkäänlaisia uhkia koska sillä ei ole virustietokantaa tai muita komponentteja joita haittaohjelman poistajilla pitäisi olla. Joten jos alat näkemään Rango Win 8 Antispyware 2014 skannereita ja ilmoituksia jotka kertovat sadoista erilaisista viruksista, sinun tulee jättää ne huomiotta. On sanomattakin selvää, että toinen asia joka sinun tulee tehdä on tämän haittaohjelman poisto. Me todella suosittelemme välttämään Rango Win 8 Antispyware 2014 viruksen manuaalista poistoa koska voit vahingossa poistaa tärkeitä tiedostoja ja vahingoittaa PC:si järjestelmää. Voidaksesi poistaa tämän vaarallisen sovelluksen, sinun kannattaa asentaa maineikas haittaohjelman poistaja. Meidän suosituksemme, jota käytimme tämän viruksen testaamiseen tietokoneillamme, onReimage. Sinun pitää tietenkin varmistaa, että käytät sen viimeisintä versiota.

Kuinka Rango Win 8 Antispyware 2014 voi saastuttaa tietokoneeni?

Voidaksesi välttää viruksia kuten Rango Win 8 Antispyware 2014, sinun tulee tietää mitä tekniikoita käytetään niiden levittämiseen. Ensimmäinen niistä luottaa harhaanjohtaviin hälytyksiin jotka voivat ilmaantua tietokoneellesi välittämällä siitä oletko laillisella tai vaarallisella sivustolla. Lailliset sivustot joutuvat hakkerien uhriksi joka päivä, joten ei ole mikään yllätys että niin monet ihmiset ovat jo joutuneet tämän viruksen uhriksi. Joten sinun tulee olla todella varovainen pop-up ilmoitusten kanssa jotka ilmoittavat puuttuvista päivityksistä. Jos sinulle ilmoitetaan, että sinun pitää päivittää Flash Player, Java, FLV Player tai muu sovellus, sinun tulee jättää tämä huomiotta. Tämän lisäksi, pysy erossa mainoksista jotka tarjoavat ilmasita järjestelmän tarkistusta. Pidä aina mielessäsi, että sellaista asiaa kuin ’ilmainen järjestelmä skanneri’ ei ole olemassa. Tämän lisäksi, Rango Win 8 Antispyware 2014 ohjelmaa voidaan myös levittää käyttäen roskapostia ja muita tunnettuja tekniikoita, joten ole varovainen epäilyttävien sähköpostien kanssa jos haluta pysyä erossa tästä viruksesta. Jos olet jos alkanut näkemään alla näytettyjä ilmoituksia, sinun tulee seurata alla annettuja ohjeita ja poistaa tämä vaarallinen sovellus.

Useimmissa tapauksissa, Rango Win 8 Antispyware 2014 näyttää tällaisia hälytyksiä:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Rango Win 8 Antispyware 2014 has blocked a program from accessing the internet
This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen
Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Kuinka poistaa Rango Win 8 Antispyware 2014 virus?

Jos olet huomannut Rango Win 8 Antispyware 2014 ilmotukset jotka kertovat PC:si olevan saastunut, sinun ei kannata odottaa kauempaa. Valitse AUTOMAATTINEN POISTOTAPA ja vältä manuaalista poistotapaa. Kun luotat tähän tapaan, sinun pitää vain ladata maineikas haittaohjelman poistaja, päivittää se ja suorittaa järjestelmän täysi tarkistus. Jos tarvitset yksityiskohtaisia tietoja miten voit tehdä tämän, lue tämä ohje.

Kun yritetään poistaa Rango Win 8 Antispyware 2014, meidän suosittelemia ohjelmia ovat Reimage sekä Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sillä ne voivat helposti löytää kaikki komponentit jotka kuuluvat tälle tai muille verkkouhille.

HUOMIO! Kuten me olemme jo aikaisemmin maininneet, Rango Win 8 Antispyware 2014 voi koettaa estää laillisten turvallisuusohjelmien, kuten SpyHunter sekä StopZilla asennuksen ja toiminnan. Jos et voi käynnistää niistä kumpaakaan, kokeile näitä vaihtoehtoja:

1. JÄRJESTELMÄN PALUTUKSEN KÄYTTÖ VIRUKSEN POISTAMISEKSI:

 1. Mene Windows 8 Aloitusruutuun ja kirjoita restore point haku osioon.
 2. Klikkaa sitten Asetukset -> Luo palautuspiste.
 3. Kun olet Järjestelmän suojaus välilehdessä, valitse Järjestelmän Palautus.
 4. Klikkaa Seuraava painiketta nähdäksesi palautuspisteesi ja klikkaa tarvitsemaasi palautuspistettä hiiren vasemmalla painikkeella.
 5. Valitse sitten Tarkista vaikutetut ohjelmat -> Sulje -> Seuraava -> Valmis.
 6. Kun PC:si on käynnistynyt uudelleen, lataa Reimage ja suorita järjestelmän täysi tarkistus kun olet päivittäny ohjelman.

2. UUDELLEENKÄYNNISTYS VIKASIETOTILAAN VERKOLLA :

 1. Klikkaa Windows avainta ja mene oikeaan alakulmaan.
 2. Valitse Asetukset -> Vaihda PC:n asetukset -> Yleiset.
 3. Klikkaa Käynnistä uudelleen nyt painiketta Edistynyt Käynnistys osiossa.
 4. Valitse sitten Vianetsintä-> Edistyneet asetukset -> Käynnistys asetukset.
 5. Valitse sitten Käynnistä uudelleen ja paina F5.
 6. Käynnistä IE tai mikä tahansa muu nettiselain ja laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://virukset.fi/download/hunter.exe
 7. Lataa ohjelma työpöydällesi ja käynnistä se poistaaksesi haitalliset tiedostot.

3. TOISEN TIETOKONEEN KÄYTTÖ HAITTAOHJELMAN POISTAJAN LATAAMISEEN:

 1. Ota käyttöösi toinen tietokone joka ei ole tämän viruksen saastuttama ja lataa Reimage tai Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sille.
 2. Kun olet suorittanut tämän toimenpiteen, siirrä haittaohjelman poistaja CD:lle/DVD:lle, ulkoiselle kovalevylle tai USB-tikulle.
 3. Tällä välin, lopeta haitalliset prosessit saastuneella tietokoneellasi, tähän tarkoitukseen voit käyttää tätä ohjetta.
 4. Aseta laite jolle siirsit lataamasi haittaohjelman poistajan saastuneeseen tietokoneeseen ja käynnistä se.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Rango Win 8 Antispyware 2014 kuvankaappaus
Rango Win 8 Antispyware 2014 kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-rango-win-8-antispyware-2014.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä