Vakavuus luokka:  
  (98/100)

Rango Win 8 Antivirus 2014. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Alice Woods - - | Tyyppi: Vakoiluohjelmat

Mikä on Rango Win 8 Antivirus 2014?

Jos olet luullut, että Rango Win 8 Antivirus 2014 on tehokas turvallisuussovellus joka koettaa suojella tietokonettasi viruksilta, potentiaalisesti ei toivotuilta ohjelmilta sekä muilta vaarallisilta asioilta, sinun tulee miettiä uudelleen. Todellisuudessa se on vain jälleen yksi vaarallinen haittaohjelman poistaja joka koettaa huijata sinut uskomaan, että tietokoneesi on saastunut ja että sinun pitää ostaa sen lisensoitu versio. Jos et halua menettää rahojasi, sinun ei kannata koskaan maksaa ohjelmista kuten Rango Win 8 Antivirus 2014. Sinun tulee aina muistaa, että ne näyttävät samanlaisia hälytyksiä kaikilla tietokoneilla jotka ne onnistuvat saastuttamaan koska niilla ei ole virustietokantaa tai muita komponentteja joita haittaohjelman poistajilla pitäisi olla. Kun ne ovat pelottaneet uhrinsa, ne painostavat heidät ostamaan niiden tekaistun lisenssi version ja täten varastavat heidän rahansa. Voit helposti alkaa näkemään tekaistuja Rango Win 8 Antivirus 2014 skannereita sekä hälytyksiä täysin tyhjästä koska tämä ohjelma leviää turvallisuusaukkojen kautta. Jos se on jo hyökännyt tietokoneellesi, sinun ei tule odottaa sen poiston kanssa koska tällaisten ohjelmien pitäminen järjestelmässä voi helposti johtaa identiteetti varkauteen, rahan menetykseen sekä vastaaviin asioihin. Ole hyvä ja suorita jäjestelmän täysi tarkistus Reimage ohjelmalla tai muulla maineikkaalla haittaohjelman poistajalla jos luulet, että Rango Win 8 Antivirus 2014 piileskelee PC:lläsi.

Kuinka Rango Win 8 Antivirus 2014 voi saastuttaa tietokoneeni?

Aivan kuten uset muutkin virukset, tätä feikkiä haittaohjelman poistajaa levitetään useiden tekniikoiden avulla. Useimmissa tapauksissa ihmiset huijataan lataamaan se tietokoneelleen tekaistujen hälytysten avulla jotka voivat ilmaantua niin laittomilla kuin laillisillakin verkkosivuilla. On sanomattakin selvää, että laillisia sivustoja käytetään näyttämään tekaistuja hälytyksiä vain kun ne ovat joutuneet hakkerien uhriksi. Voidaksesi pysyä turvassa, sinun tulee aina koettaa jättää imotukset huomiotta jotka raportoivat puuttuvista päivityksistä ja tarjoavat niitä ilmaiseksi. Jos sinulle on ilmoitettu, että sinun tulee päivittää Java, Flash Player tai muu sovellus, sinun tulee pysyä erossa tästä mainoksesta. Tämän lisäksi, sinun tulee myös jättää huomiotta hälytykset jotka tarjoavat järjestelmän tarkistusta ’ilmaisen skannerin’ tai vastaavan ohjelman avulla sillä sellaista asiaa kuin ’ilmainen skanneri’ ei ole olemassa. Jos sinut on jo huijattu lataamaan tällainen sovellus, sinun tulee tarkistaa tietokoneesi Rango Win 8 Antivirus 2014 varalta. Kiinnitä myös huomiota ilmoituksiin. Jos olet huomannut jotain vastaavaa jota näytämme alla, sinun tulee olla huolissasi. Tässä tapauksessa, sinun tulee suorittaa alla annetut askeleet ja poistaa tämä haittaohjelma järjestelmästä.

Kun Rango Win 8 Antivirus 2014 saastuttaa järjestelmän, se näyttää tällaisia hälytyksiä:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Tracking software found!
Your PC activity is being monitored. Possible spyware infection. Your data security may be compromised. Sensitive data can be stolen. Prevent damage now by completing a security scan.

Kuinka poistaa Rango Win 8 Antivirus 2014 virus?

Rango Win 8 Antivirus 2014 on vaarallinen haittaohjelman poistaja, joten jos olet jo alkanut huomaamaan sen hälytyksiä, sinun kannattaa toimia nyt. Valitse AUTOMAATTINEN POISTOTAPA ja vältä manuaalista poistotapaa. Kun luotat tähän tapaan, sinun pitää vain ladata maineikas haittaohjelman poistaja, päivittää se ja suorittaa järjestelmän täysi tarkistus. Jos tarvitset yksityiskohtaisia tietoja miten voit tehdä tämän, lue tämä ohje.

Kun yritetään poistaa Rango Win 8 Antivirus 2014, meidän suosittelemia ohjelmia ovat Reimage sekä Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sillä ne voivat helposti löytää kaikki komponentit jotka kuuluvat tälle tai muille verkkouhille.

HUOMIO! Kuten me olemme jo aikaisemmin maininneet, Rango Win 8 Antivirus 2014 voi koettaa estää laillisten turvallisuusohjelmien, kuten SpyHunter sekä StopZilla asennuksen ja toiminnan. Jos et voi käynnistää niistä kumpaakaan, kokeile näitä vaihtoehtoja:

1. JÄRJESTELMÄN PALUTUKSEN KÄYTTÖ VIRUKSEN POISTAMISEKSI:

 1. Mene Windows 8 Aloitusruutuun ja kirjoita restore point haku osioon.
 2. Klikkaa sitten Asetukset -> Luo palautuspiste.
 3. Kun olet Järjestelmän suojaus välilehdessä, valitse Järjestelmän Palautus.
 4. Klikkaa Seuraava painiketta nähdäksesi palautuspisteesi ja klikkaa tarvitsemaasi palautuspistettä hiiren vasemmalla painikkeella.
 5. Valitse sitten Tarkista vaikutetut ohjelmat -> Sulje -> Seuraava -> Valmis.
 6. Kun PC:si on käynnistynyt uudelleen, lataa Reimage ja suorita järjestelmän täysi tarkistus kun olet päivittäny ohjelman.

2. UUDELLEENKÄYNNISTYS VIKASIETOTILAAN VERKOLLA :

 1. Klikkaa Windows avainta ja mene oikeaan alakulmaan.
 2. Valitse Asetukset -> Vaihda PC:n asetukset -> Yleiset.
 3. Klikkaa Käynnistä uudelleen nyt painiketta Edistynyt Käynnistys osiossa.
 4. Valitse sitten Vianetsintä-> Edistyneet asetukset -> Käynnistys asetukset.
 5. Valitse sitten Käynnistä uudelleen ja paina F5.
 6. Käynnistä IE tai mikä tahansa muu nettiselain ja laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://virukset.fi/download/hunter.exe
 7. Lataa ohjelma työpöydällesi ja käynnistä se poistaaksesi haitalliset tiedostot.

3. TOISEN TIETOKONEEN KÄYTTÖ HAITTAOHJELMAN POISTAJAN LATAAMISEEN:

 1. Ota käyttöösi toinen tietokone joka ei ole tämän viruksen saastuttama ja lataa Reimage tai Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sille.
 2. Kun olet suorittanut tämän toimenpiteen, siirrä haittaohjelman poistaja CD:lle/DVD:lle, ulkoiselle kovalevylle tai USB-tikulle.
 3. Tällä välin, lopeta haitalliset prosessit saastuneella tietokoneellasi, tähän tarkoitukseen voit käyttää tätä ohjetta.
 4. Aseta laite jolle siirsit lataamasi haittaohjelman poistajan saastuneeseen tietokoneeseen ja käynnistä se.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Kirjoittajasta

Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-rango-win-8-antivirus-2014.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä