Vakavuus luokka:  
  (98/100)

Rango Win 8 Protection 2014. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Vakoiluohjelmat

Mikä on Rango Win 8 Protection 2014?

Rango Win 8 Protection 2014 on harhaanjohtava ja todella epäluotettava sovellus, joten sinun ei pidä uskoa sen hälytyksiä. Me voimme jo etukäteen sanoa, että tämä ohjelma ilmoittaa sinulle kymmenistä erilaisista viruksista. Tämän lisäksi se väittää, että ainoa työkalu joka voi auttaa sinua tässä tilanteessa on se lisensoitu versio. Se voidaan myös esitellä ’täysi versio’ nimellä. Ei ole kuitenkaan mitään väliä millä nimellä sitä kutsutaan, sinun pitää tietää että se on vain tekniikka jolla koetetaan varastaa rahasi. Me todella suosittelemme jättämään Rango Win 8 Protection 2014 skannerit ja ilmoitukset huomiotta sillä ne ovat tekaistuja. Tämän lisäksi sinun kannattaa poistaa tämä haittaohjelma PC:ltä voidaksesi estää muiden uhkien pääsyn tietokoneellesi ja voidaksesi myös suojella henkilökohtaisia tietojasi. Me sanomme näin koska Rango Win 8 Protection 2014 virusta voidaan yös käyttää tallentamaan uhrien näppäiniskut ja auttamaan hakkereita varastamaan pankkitietoja, sisäänkirjautumisia, salasanoja sekä muita tietoja. Tämän lisäksi, virukset kuten vaaralliset haittaohjelman poistajat voivat myös uudelleenohjata ihmiset vaarallisille verkkosivuille ja huijata heidät lataamaan muita verkkouhkia. Yhteenvetona, sinulla ei ole mitään syytä pitää Rango Win 8 Protection 2014 virusta tietokoneellasi. Jos luulet sen jo piileskelevän siellä, sinun ei kannata hukata aikaa vaan tarkistaa tietokoneesi Reimage ohjelmalla.

Kuinka Rango Win 8 Protection 2014 voi saastuttaa tietokoneeni?

Aivan kuten muutkin haittaohjelmat jotka kuuluvat Braviax virusperheeseen, Rango Win 8 Protection 2014 leviää käyttäen roskapostia, tekaistuja hälytyksiä sekä muita tunnettuja levitystapoja. Jos haluat estää sen pääsyn tietokoneelle, sinun kannattaa asentaa maineikas haittaohjelman poistaja tietokoneellesi. Me myös suosittelemme pitämään sen aina päivitettynä. Tämä auttaa sinua estämään tämän ja muiden uhkien pääsyn tietokoneellesi. Sinun tulee myös olla todella varovainen hälytysten kanssa jotka tarjoavat päivityksiä ohjelmiin, kuten Flash Player, FLV Player, Java, jne. sillä niillä ei ole mitään tekemistä näiden ohjelmien kanssa. Todellisuudessa ne haluavat vain levittää haittaohjelmia, mainosohjelmia, selaimen kaappajia sekä vastaavia sovelluksia. Jos sinun todella pitää päivittää jonkin ohjelma, sinun pitää vieraille sen virallisella sivulla ja ladata se sieltä. Lopuksi, myös roskaposti kampanjoita on käytetty levittämään Rango Win 8 Protection 2014 virusta sekä muita haittaohjelmia, joten muista jättää epäilyttävän näköiset sähköpostit huomiotta. Jos ne pyytävät sinua lataamaan liitteen niin sinun tulee olla todella varovainen koska voit helposti asentaa haittaohjelmia kuten tämä vaarallinen haittaohjelman poistaja. Kun se on päässyt sisälle järjestelmään, se muuttaa sen asetuksia ja alkaa näyttämään tällaisia ilmoituksia:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Ole hyvä ja jätä tällaiset ilmoitukset huomiotta sillä ne ovat tekaistuja! Jos näet niitä kun käytät tietokonettasi, sinun tulee seurata alla annettuja ohjeita:

Kuinka poistaa Rango Win 8 Protection 2014 virus?

Rango Win 8 Protection 2014 on vakava verkkouhka. Voidaksesi poistaa sen, me suosittelemme valitsemaan AUTOMAATTISEN POISTOTAVAN ja välttämään manuaalista poistotapaa. Kun luotat tähän tapaan, sinun pitää vain ladata maineikas haittaohjelman poistaja, päivittää se ja suorittaa järjestelmän täysi tarkistus. Jos tarvitset yksityiskohtaisia tietoja miten voit tehdä tämän, lue tämä ohje.

Kun yritetään poistaa Rango Win 8 Prtection 2014, meidän suosittelemia ohjelmia ovat Reimage sekä Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sillä ne voivat helposti löytää kaikki komponentit jotka kuuluvat tälle tai muille verkkouhille.

HUOMIO! Kuten me olemme jo aikaisemmin maininneet, Rango Win 8 Protection 2014 voi koettaa estää laillisten turvallisuusohjelmien, kuten SpyHunter sekä StopZilla asennuksen ja toiminnan. Jos et voi käynnistää niistä kumpaakaan, kokeile näitä vaihtoehtoja:

1. JÄRJESTELMÄN PALUTUKSEN KÄYTTÖ VIRUKSEN POISTAMISEKSI:

 1. Mene Windows 8 Aloitusruutuun ja kirjoita restore point haku osioon.
 2. Klikkaa sitten Asetukset -> Luo palautuspiste.
 3. Kun olet Järjestelmän suojaus välilehdessä, valitse Järjestelmän Palautus.
 4. Klikkaa Seuraava painiketta nähdäksesi palautuspisteesi ja klikkaa tarvitsemaasi palautuspistettä hiiren vasemmalla painikkeella.
 5. Valitse sitten Tarkista vaikutetut ohjelmat -> Sulje -> Seuraava -> Valmis.
 6. Kun PC:si on käynnistynyt uudelleen, lataa Reimage ja suorita järjestelmän täysi tarkistus kun olet päivittäny ohjelman.

2. UUDELLEENKÄYNNISTYS VIKASIETOTILAAN VERKOLLA :

 1. Klikkaa Windows avainta ja mene oikeaan alakulmaan.
 2. Valitse Asetukset -> Vaihda PC:n asetukset -> Yleiset.
 3. Klikkaa Käynnistä uudelleen nyt painiketta Edistynyt Käynnistys osiossa.
 4. Valitse sitten Vianetsintä-> Edistyneet asetukset -> Käynnistys asetukset.
 5. Valitse sitten Käynnistä uudelleen ja paina F5.
 6. Käynnistä IE tai mikä tahansa muu nettiselain ja laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://virukset.fi/download/hunter.exe
 7. Lataa ohjelma työpöydällesi ja käynnistä se poistaaksesi haitalliset tiedostot.

3. TOISEN TIETOKONEEN KÄYTTÖ HAITTAOHJELMAN POISTAJAN LATAAMISEEN:

 1. Ota käyttöösi toinen tietokone joka ei ole tämän viruksen saastuttama ja lataa Reimage tai Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sille.
 2. Kun olet suorittanut tämän toimenpiteen, siirrä haittaohjelman poistaja CD:lle/DVD:lle, ulkoiselle kovalevylle tai USB-tikulle.
 3. Tällä välin, lopeta haitalliset prosessit saastuneella tietokoneellasi, tähän tarkoitukseen voit käyttää tätä ohjetta.
 4. Aseta laite jolle siirsit lataamasi haittaohjelman poistajan saastuneeseen tietokoneeseen ja käynnistä se.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Rango Win 8 Protection 2014 kuvankaappaus
Rango Win 8 Protection 2014 kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-rango-win-8-protection-2014.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä