Vakavuus luokka:  
  (98/100)

Rango XP Protection 2014. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Vakoiluohjelmat

Mikä on Rango XP Protection 2014?

Rango XP Protection 2014 on haittaohjelma joka tekee mitä tahansa voidakseen saada sinut luulemaan, että tarvitset sen lisensoidun version. Tästä huolimatta, jos sinut on lähiaikoina huijattu ostamaan se, olet jo ehkä ymmärtänyt että se on hyödytön työkalu jota käytetään rahan ansaitsemiseen. Ensimmäinen ja kaikkein tärkein asia joka sinun pitää muistaa on, että Rango XP Protection 2014 raportoi vain keksityistä viruksista. Se voi ilmoittaa sinulle joko harmittomista tiedostoista joita ei tulisi koskaan poistaa tai raportoida keksityistä viruksista joilla ei ole mitään tekemistä tietokoneesi kanssa. Sen ostamisen jälkeen se vain lopettaa tekaistujen hälytysten näyttämisen ja piileskelee vain taustalla. Huomio! Rango XP Protection 2014 koeversion tai sen maksetun version pitäminen tietokoneella EI OLE suositeltavaa koska tätä ohjelmaa voidaan käyttää haitallisiin toimiin kuten henkilökohtaisten tietojen varastamiseen järjestelmästä. Tämän lisäksi, se voi helposti ladata uita verkkouhkia tietokoneellesi ilman sinun tietämystäsi. Voidaksesi pysyä turvassa, sinun pitää poistaa tämä vaarallinen haittaohjelman poistaja tietokoneeltasi. Voimme myös sanoa, että aivan kuten sen nimi kertoo, se voi vain saastuttaa Windows XP käyttöjärjestelmät. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että jos käytät Win 7 tai Win 8 järjestelmää, että olet turvassa. Viimeisten raporttien mukaan turvallisuusasiaintuntijat ovat löytäneet Rango Win 7 Protection 2014, Rango Win 8 Protection 2014 sekä useiden vastaavien uhkien leviävän netissä.

Kuinka Rango XP Protection 2014 voi saastuttaa järjestelmän?

Rango XP Protection 2014 virus on tyypillinen vaarallinen haittaohjelman poistaja, joten ei ole mikään yllätys että se leviää käyttäen vaarallisia tekniikoita jotka ovat samanlaisia joita on käytetty aikaisemminkin. Pääasiallinen tapa jota käytetään tämän haittaohjelman levitykseen luottaa harhaanjohtaviin ilmoituksiin jotka ovat yleensä täynnä harhaanjohtavaa tietoa. Jos haluat välttää Rango XP Protection 2014 pääsyn tietokoneelle, sinun pitää pysyä erossä hälytyksistä jotka kertovat, että sinun pitää päivittää ohjelmia, kuten Java, Flash Player, FLV Player sekä vastaavia ohjelmia. Jos luulet tarvitsevasi tällaisen päivityksen, sinun kannattaa vierailla ohjelman virallisella verkkosivulla. Tämän lisäksi, löytyy myös toinen tekaistujen ilmoitusten kategoria jotka yleensä kertovat tietokoneesi olevan saastunut ja että käyttäjän pitää tarkistaa se jollain ’ilmaisella’ skannerilla. Ennen kuin lankeat tähän huijaukseen, sinun pitää muistaa, että sellaista asiaa kuin ’ilmainen skanneri’ ei ole olemassa. Pidä mielessäsi, että nämä hälytykset voivat ilmaantua joko laillisilla tai laittomilla sivustoilla. Löytyy satoja sivustoja jotka saastuvat päivittäin, joten sinun pitää olla todella varovainen niiden kaikkien kanssa. KunRango XP Protection 2014 saastuttaa järjestelmän, se tekee useita järjestelmän muutoksia ja alkaa näyttämään tällaisia mainoksia:

Rango XP Protection 2014 Alert
System Hacked!
Unknown program is scanning your system registry right now! Identity theft detected.

System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan

Rango XP Protection 2014 has blocked a program from accessing the internet – This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Jos olet lähiaikoina huomannut tällaisia varoituksia kun käytät tietokonettasi, sinun kannattaa seurata alla annettua ohjetta ja poistaa Rango XP Protection 2014 virus järjestelmästä.

Kuinka voin poistaa Rango XP Protection 2014 virusksen?

Kuten voit selkeästi huomata, Rango XP Protection 2014 on vakava verkkotartunta joka voi helposti johtaa rahojesi menetykseen. Jos olet ostanut sen lisenssin, sinun pitää ottaa yhteyttä luottokortti yhtiöösi heti ja kieltää tämä ostos. Tämän lisäksi, sinun kannattaa tehdä tarvittavat toimenpiteet ja poistaa tämä haittaohjelma. Me suosittelemme valitsemaan AUTOMAATTISEN POISTOTAVAN joka vaatii vain maineikkaan haittaohjelman poistajan lataamisen, sen päivityksen sekä järjestelmän täyden tarkistuksen tekemisen. Jos haluat tarkemmat ohjeet miten se suoritetaan niin lue tämä englannin kielinen ohje. Kun yritetään poistaa Rango XP Protection 2014, meidän suosittelemia ohjelmia ovat Reimage sekä Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sillä ne löytävät helposti kaikki tämän uhan sekä muiden uhkien piilotetut komponentit.

HUOMIO! Kuten me olemme jo aikaisemmin maininneet, Rango XP Protection 2014 voi yrittää estää laillisten turvallisuus ohjelmien asennuksen ja toiminnan, mukaanlukien SpyHunter ja StopZilla. Jos et voi ladata tai käynnistää niitä niin yritä näitä vaihtoehtoja:

1. JÄRJESTELMÄN PALAUTUKSEN KÄYTTÖ VIRUKSEN KÄYTÖSTÄ POIS OTTAMISEKSI:

 1. Paina Käynistä -> Kaikki ohjelmat -> Lisäosat -> Järjestelmätyökalut -> Järjestelmän palauttaminen.
 2. Valitse Palauta järjetelmä tiedostot sekä asetukset ja valitse Seuraava
 3. Valitse haluamasi palautuspiste ja paina Seuraava.
 4. Odota kunnes PC:si käynnistyy uudelleen ja paina OK Palauttaminen valmis Ikkunassa.
 5. Lataa sitten Reimage ja tee järjestelmän täysi tarkistus kun olet päivittänyt sen.

2. KÄYNNISTÄMINEN VIKASIETOTILAAN VERKOLLA:

 1. Käynistä tietokoneesi uudelleen.
 2. Heti kun tietokoneesi aktivoituu, ala painamaan F8 näppäintä jatkuvasti kunnes näet Edistyneet Käynnistys Asetukset Ruudun.
 3. Täällä, valitse Vikasietotila Verkolla (tätä varten käytä nuolinäppäimiä) ja paina Enter.
 4. Kirjaudu sisään samalla käyttäjänimellä kuin normalissa Windows moodissa
 5. Klikkaa sitten IE:tä tai muun selaimen kuvaketta ja valitse Suorita.. tai Suorita Järjestelmänvalvojana. Anna järjestelmänvalvojan salasanasi (jos vaaditaan)
 6. Laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://virukset.fi/download/hunter.exe ja lataa ohjelma työpöydällesi. käynnistä poistaaksesi haitallise tiedostot.

3. VIERAS TILIN LUOMINEN TIETOKONEEN TARKISTUSTA VARTEN:

Jos sinulla on toinen käyttäjätili (vieras), voit koettaa suorittaa järjestelmän tarkistuksen sen kautta. Kirjaudut vain sisään ja lataat Reimage ohjelman järjestelmän tarkistukseen. Voit aktivoida vieras tilin näiden ohjeiden avulla:

 1. Paina Käynnistä -> Asetukset-> Ohjauspaneeli ja valitse Käyttäjätilit.
 2. Kun uusi ikkuna aukeaa, paina Vieras -> Ota Vierastili käyttöön.
 3. Odota kunnes tietokone käynnistyy uudelleen ja näet windows sisäänkirjautumist ruudun.
 4. Valitse Vieras tili suositellun haittaohjelman poistajan lataamiseen.

4. TOISEN PC:N KÄYTTÖ HAITTAOHJELMAN POISTAJAN LATAAMISEEN:

 1. Ota käyttöön toinen tietokone joka ei ole tämän viruksen saastuttama ja lataa Reimage or Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sille.
 2. Kun olet tehnyt tämän niin siirrä haittaohjelman poistaja CD/DVD, ulkoiselle kovalevylle, tai USB tikulle.
 3. Tällä aikaa, lopeta haitalliset prosessit saastuneelta tietokoneelta. Tähän tarkoitukseen käytä tätä englannin kielistä ohjetta.
 4. Laita tallennettu haittaohjelman poistaja saastuneelle tietokoneelle ja käynnistä se..
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Rango XP Protection 2014 kuvankaappaus
Rango XP Protection 2014 kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-rango-xp-protection-2014.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä