Mikä on SAService.exe? Kannattaako minun poistaa se?

SAService.exe

SAService.exe (tunnetaan myös nimellä SAService Application) on yksi McAfee SiteAdvisorin pääasiallisista suoritus tiedostoista. Se voidaan löytää ”C:\Program Files” kansion alikansiosta ja sitä pidetään turvallisena. Kuitenkin, tämä tiedosto voi olla yhteydessä SAService Application, SiteAdvisor Service, StillSecure SAService sekä NAC Agent sovelluksiin. Jos haluat näiden ohjelmien toimivan ilman ongelmia, sinun tulisi pysäyttää SAService.exe.

Ihmiset raportoivat jatkuvista virheistä tähän prosessiin liittyen. Päästäksesi niistä eroon sinun tulisi poistaa McAfee Site Advisor. Ota huomioon, että sinun tarvitsee ehkä käynnistää tietokoneesi Vikasietotilaan Verkolla tätä varten.

VAARA!

Joskus hakkerit käyttävät virallisten tiedostojen nimiä piilottaakseen omat viruksensa! Jos olet epäileväinen, sinun tulisi tarkistaa SAService.exen luotettavuus ja varmistaa ettei se ole liitoksissa haitallisiin prosesseihin. Tähän tarkoitukseen me suosittelemme RegCure Pro ohjelmaa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-saservice-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa