Mikä on SAService.exe? Kannattaako minun poistaa se?

SAService.exe

SAService.exe (tunnetaan myös nimellä SAService Application) on yksi McAfee SiteAdvisorin pääasiallisista suoritus tiedostoista. Se voidaan löytää ”C:\Program Files” kansion alikansiosta ja sitä pidetään turvallisena. Kuitenkin, tämä tiedosto voi olla yhteydessä SAService Application, SiteAdvisor Service, StillSecure SAService sekä NAC Agent sovelluksiin. Jos haluat näiden ohjelmien toimivan ilman ongelmia, sinun tulisi pysäyttää SAService.exe.

Ihmiset raportoivat jatkuvista virheistä tähän prosessiin liittyen. Päästäksesi niistä eroon sinun tulisi poistaa McAfee Site Advisor. Ota huomioon, että sinun tarvitsee ehkä käynnistää tietokoneesi Vikasietotilaan Verkolla tätä varten.

VAARA!

Joskus hakkerit käyttävät virallisten tiedostojen nimiä piilottaakseen omat viruksensa! Jos olet epäileväinen, sinun tulisi tarkistaa SAService.exen luotettavuus ja varmistaa ettei se ole liitoksissa haitallisiin prosesseihin. Tähän tarkoitukseen me suosittelemme RegCure Pro ohjelmaa.

Tuomio - Tiedoston tila
Diagnoosi vaadittu
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-saservice-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa