Mikä on SAService.exe? Kannattaako minun poistaa se?

SAService.exe

SAService.exe (tunnetaan myös nimellä SAService Application) on yksi McAfee SiteAdvisorin pääasiallisista suoritus tiedostoista. Se voidaan löytää ”C:\Program Files” kansion alikansiosta ja sitä pidetään turvallisena. Kuitenkin, tämä tiedosto voi olla yhteydessä SAService Application, SiteAdvisor Service, StillSecure SAService sekä NAC Agent sovelluksiin. Jos haluat näiden ohjelmien toimivan ilman ongelmia, sinun tulisi pysäyttää SAService.exe.

Ihmiset raportoivat jatkuvista virheistä tähän prosessiin liittyen. Päästäksesi niistä eroon sinun tulisi poistaa McAfee Site Advisor. Ota huomioon, että sinun tarvitsee ehkä käynnistää tietokoneesi Vikasietotilaan Verkolla tätä varten.

VAARA!

Joskus hakkerit käyttävät virallisten tiedostojen nimiä piilottaakseen omat viruksensa! Jos olet epäileväinen, sinun tulisi tarkistaa SAService.exen luotettavuus ja varmistaa ettei se ole liitoksissa haitallisiin prosesseihin. Tähän tarkoitukseen me suosittelemme RegCure Pro ohjelmaa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-saservice-exe.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta SAService.exe

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa