Vakavuus luokka:  
  (94/100)

Poisto Security Bytes 2015

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Vakoiluohjelmat

Mikä on Security Bytes 2015?

Tämän julkaisun alussa me haluamme sanoa, että me emme ole saaneet Security Bytes 2015 näytettä vielä. Tästä syystä me emme voi väittää tämän viruksen olevan aito. Tästä huolimatta tämän nimen ilmestyminen muutamilla turvallisuus foorumeilla sai meidät luomaan tämän julkaisun. Jos luulet tietokoneesi olevan Security Bytes 2015 viruksen saastuttama, sinun ei kannata haaskata aikaa vaan tarkistaa se maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Heidän mukaansa jotka ovat raportoineet tästä viruksesta, se on yksi Braviax uhista. Kun yksi tämän ryhmän ohjelmista pääsee tietokoneelle, se muuttaa useita järjestelmä asetuksia ja alkaa teeskentelemään olevansa aito haittaohjelman poistaja. Pidä mielessäsi että se on vain yksi vaarallinen haittaohjelman poistaja jolla ei ole virus tietokantaa tai muita ominaisuuksia joita normaaleissa haittaohjelman poistajissa on. Aivan kuten muutkin pelotteluohjelmat, Security Bytes 2015 vain teeskentelee tarkistavansa tietokoneen ja raportoi sitten kymmenistä tai jopa sadoista erilaisista viruksista jotka sen mukaan piileskelevät uhrin tietokoneella. Ole hyvä ja ÄLÄ luota näihin hälytyksiin sillä ne sisältävät keksittyjä viruksia ja niitä käytetään ainoastaan huijaamaan ihmisiä uskomaan että heidän PC:nsä on vaarassa ja että se pitää korjata. Suurin virhe on maksaa rahaa tämän ohjelman lisensoidusta versiosta. Tämä johtuu siitä, että maksaminen ei poista viruksia jotka ’piileskelevät’ tietokoneellasi. Tulet vain menettämään rahasi ja paljastat myös arkaluontoisia tietojasi huijareille jotka ovat vastuussa tämän haittaohjelman luomisesta. Voidaksesi poistaa tämän viruksen, sinun pitää luottaa maineikkaaseen haittaohjelman poistajaan, kuten Reimage, ja poistaa se automaattisesti.

Kuinka Security Bytes 2015 voi saastuttaa tietokoneeni?

Security Bytes 2015 virus voi olla vakava verkkouhka jota levitetään tarkoituksena varastaa ihmisten rahoja. Löytyy pitkä lista tällaisia sekä vastaavia ohjelmia joita levitetään käyttämällä useita levitystapoja. Voidaksesi välttää niiden asennuksen, sinun pitää olla todella varovainen kun selaat nettiä. Sinun tulee aina pitää mielessä, että löytyy useita verkkosivuja joita käytetään virusten ja haittaohjelmien levitykseen. Tämän lisäksi, Security Bytes 2015 voidaan myös ladata tekaistujen hälytysten avulla jotka tarjoavat määrättyä sovellusta asennettavaksi tai tietokoneesi tarkistamista ilmaiseksi. Mikään näistä hälytyksistä ei ole luotettava ja niiden klikkaamista kannattaa todella vältää. Tämän lisäksi sinun pitää olla varovainen roskapostin kanssa ja välttää epäilyttävältä näyttävien viestien avaamista. Jos et tunne lähettäjää, aihe näyttää epäilyttävältä tai näet paljon kirjoitus- ja kielioppivirheitä, älä avaa sitä sillä voi helposti saada Security Bytes 2015 viruksen. Jos se pääsee sisälle tietokoneeseen, se alkaa näyttämään tällaisia sekä vastaavia viestejä:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Älä hukkaa enempää aikaa jos olet huomannut tällaisia sekä vastaavia ilmoituksia vaan korjaa tietokoneesi välittömästi.

Kuinka poistaa Security Bytes 2015 virus?

Jos epäilet, että Security Bytes 2015 on jo päässyt tietokoneellesi, sinun pitää tarkistaa se maineikkaalla haittaohjelman poistajalla välittömästi ja eliminoida kaikki mitä se havaitsee. ÄLÄ osta sen lisenssiä sillä et vain menetä rahojasi tällä tavalla mutta asetat pankkitilisi myös alttiiksi varkauksille. Sinun pitää vain ladata maineikas haittaohjelman poistaja, päivittää se ja suorittaa järjestelmän täysi tarkistus. Jos haluat tarkemmat ohjeet miten se suoritetaan niin lue tämä englannin kielinen ohje. Kun yritetään poistaa Security Bytes 2015, meidän suosittelemia ohjelmia ovat Reimage sekä SpyHunter 5Combo Cleaner sillä ne löytävät helposti kaikki tämän uhan sekä muiden uhkien piilotetut komponentit.

HUOMIO! Security Bytes 2015 voi yrittää estää laillisten turvallisuus ohjelmien asennuksen ja toiminnan, mukaanlukien SpyHunter ja StopZilla. Jos et voi ladata tai käynnistää niitä niin yritä näitä vaihtoehtoja:

1. JÄRJESTELMÄN PALAUTUKSEN KÄYTTÖ VIRUKSEN KÄYTÖSTÄ POIS OTTAMISEKSI:

 1. Paina Käynnistä-> Kaikki ohjelmat -> Lisäosat -> Järjestelmätyökalut-> Järjestelmän palauttaminen.
 2. Valitse Palauta tietokoneeni edelliseen aikaan ja paina Seuraava.
 3. Valitse haluamasi palautuspiste ja paina Seuraava.
 4. Odota kunnes PC:si käynnistyy uudelleen ja klikkaa OK palauttaminen valmis ikkunassa.
 5. Lataa sitten SpyHunter ja tee järjestelmän täysi tarkistus kun olet päivittänyt sen.

2. KÄYNNISTÄMINEN VIKASIETOTILAAN VERKOLLA:

 1. Käynnistä tietokoneesi uudelleen
 2. Heti kun tietokoneesi aktivoituu, ala painamaan F8 näppäintä jatkuvasti kunnes näet Edistyneet Käynnistys Asetukset Ruudun.
 3. Täällä, valitse Vikasietotila Verkolla (tätä varten käytä nuolinäppäimiä) ja paina Enter.
 4. Kirjaudu sisään samalla käyttäjänimellä kuin normalissa Windows moodissa
 5. Klikkaa sitten IE:tä tai muun selaimen kuvaketta ja valitse Suorita.. tai Suorita Järjestelmänvalvojana. Anna järjestelmänvalvojan salasanasi (jos vaaditaan).
 6. Laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://virukset.fi/download/hunter.exe ja lataa ohjelma työpöydällesi. käynnistä poistaaksesi haitallise tiedostot.

3. VIERAS TILIN LUOMINEN TIETOKONEEN TARKISTUSTA VARTEN:

Jos sinulla on toinen käyttäjätili (vieras), voit koettaa suorittaa järjestelmän tarkistuksen sen kautta. Kirjaudut vain sisään ja lataat SpyHunter ohjelman järjestelmän tarkistukseen. Voit aktivoida vieras tilin näiden ohjeiden avulla:

 1. Klikkaa Käynnistä -> Asetukset-> Ohjauspaneeli ja valitse Käyttäjätilit.
 2. Kun uusi ikkuna ilmaantuu, klikkaa Vieras-> Käynnistä Vierastili.
 3. Odota kunnes tietokoneesi käynnistyy uudelleen ja näet Windows sisäänkirjautumis ikkunan
 4. Valitse Vierastili suosittelemamme haittaohjelman poistajan lataamiseen.

4. TOISEN PC:N KÄYTTÖ HAITTAOHJELMAN POISTAJAN LATAAMISEEN:

 1. Ota käyttöön toinen tietokone joka ei ole tämän viruksen saastuttama ja lataa SpyHunter taiSTOPzilla sille.
 2. Kun olet tehnyt tämän niin siirrä haittaohjelman poistaja CD/DVD, ulkoiselle kovalevylle, tai USB tikulle.
 3. Tällä aikaa, lopeta haitalliset prosessit saastuneelta tietokoneelta. Tähän tarkoitukseen käytä tätä englannin kielistä ohjetta.
 4. Laita tallennettu haittaohjelman poistaja saastuneelle tietokoneelle ja käynnistä se

5. Security Bytes 2015 BLOKKAAMINEN ENNEN TARKISTUSTA:

 1. Anna Security Bytes 2015 ohjelman aloittaa työnsä ja suorittaa tekaistu tarkistus.
 2. Klikkaa Salli suojaamaton ja sulje varoitus viesti.
 3. Avaa File Explorer (paina Käynnistä-> Dokumentit) ja laita %AppData% osoitekenttään. Klikkaa enter.
 4. Nimeä guard-agas tai vastaava merkintä uudelleen.
 5. Käynnistä tietokoneesi uudelleen ja laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://virukset.fi/download/hunter.exe
 6. Lataa SpyHunter ja poista haitalliset tiedostot jotka kuuluvat Security Bytes 2015 virukselle.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-security-bytes-2015.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä