Vakavuus luokka:  
  (89/100)

Security Defender. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Kiristysohjelmat

Security Defender on tekaistu virusturvaohjelma, joka liittyy läheisesti win32/defmid troijalaiseen, joka yleensä päätyy koneellesi täysin huomaamatta. Sen lisäksi, asennettuaan koneellesi se käyttää apunaan valheellisia skannaustuloksia ilmoittaen, että koneesi on saastunut, jotta käyttäjä menisi halpaan. Se pyrkii matkimaan Windows Defender:iä, joka on täysin aito virusturvaohjelma. Tämä haittaohjelma sen sijaan simuloi käyttöjärjestelmän skannauksia ja ilmoittaa virheellisiä tuloksia. Sitten se yrittää saada käyttäjän ostamaan kokoversion ohjelmasta, jotta nämä virukset ja haittaohjelmat voitaisiin poistaa. Todellisuudessa se siis yrittää huijata sinulta rahaa, jos olet jo maksanut tästä ohjelmasta kannattaa sinun olla yhteydessä luottokorttiyhtiöösi ja mitätöidä maksut. Security Defender on asetettu käynnistymään samalla kun avaat Windowsin. Se tunnistaa olemattomia taikka täysin turvallisia tiedostoja haittaohjelmiksi eikä anna sinun poistaa niitä ennen kuin olet maksanut ohjelmasta täyden hinnan.

Kun Security Defender on käynnissä tulee käyttäjä saamaan paljon tekaistuja ilmoituksia ja varoituksia. Nämä varoitukset ilmoittavat, että koneesi on saastunut tai joku yrittää tunkeutua koneellesi ja pyrkii tätä kautta vain saamaan sinut ostamaan Security Defender:n suojellaaksesi itseäsi. Tässä muutamia tekaistuja ilmoituksia:

Security Defender Firewall Alert
Suspicious activity in your registry system space was detected. Rogue malware detected in your system. Data leaks and system damage are possible. Please use a deep scan option.

Harmful software detected
Security Defender has detected malicious software that may cause crash of your computer. Click Remove All button to remove them now.

Security Defender

External software tries to control variety of your system files. This may lead to breaking of some data in your system. Click here to protect remote access to your PC & delete these programs.

Security Defender

Your system has come under attack of harmful software. Click here to deactivate it.

Remove spyware and other potentially unwanted software

System Defender detected 18 harmful application(s). It is recommended to clean your computer immediately. Click this balloon to fix the problem.

Nämä varoitukset, kuten valheelliset tartunnat, ovat vain yksi ohjelman keino pyrkiä vakuuttamaan käyttäjän, että hänen koneensa on saastunut. Sinun täytyy jättää huomioimatta kaikki ohjelman antamat varoitukset, jotka se näyttää. Jos koneeltasi löytyy Security Defender, älä missään nimessä osta sitä. Sen sijaan käytä alla olevia ohjeita kyseisen ohjelman ja sen mukana tulleiden haittaohjelmien poistoon.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.
Security Defender kuvankaappaus
Security Defender kuvankaappausSecurity Defender kuvankaappaus

Security Defender käsin tehtävä poisto:

Lopeta prosessit:
[random].exe


Tuhoa arkisto arvot: ?
HKEY_CLASSES_ROOT\.exe "(Default)" = ""
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\pcdfdata
HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\.exe\shell\open\command "(Default)" = ""%CommonAppData%\pcdfdata\.exe" /ex "%1" %*"
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run "pcdfsvc" = "%CommonAppData%\pcdfdata\.exe /min"

Pyyhi tiedostot:
%AllUsersProfile%\Desktop\Security Defender.lnk
%CommonAppData%\pcdfdata\
%CommonAppData%\pcdfdata\[random].exe
%CommonAppData%\pcdfdata\app.ico
%CommonAppData%\pcdfdata\config.bin
%CommonAppData%\pcdfdata\defs.bin
%CommonAppData%\pcdfdata\support.ico
%CommonAppData%\pcdfdata\uninst.ico
%CommonAppData%\pcdfdata\vl.bin
%CommonStartMenu%\Programs\Security Defender\
%CommonStartMenu%\Programs\Security Defender\Remove Security Defender.lnk
%CommonStartMenu%\Programs\Security Defender\Security Defender Help and Support.lnk
%CommonStartMenu%\Programs\Security Defender\Security Defender.lnk

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-security-defender.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä