Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Serious Organised Crime Agency virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Serious Organised Crime Agency virus (voidaan löytää myös nimellä SOCA virus) on vaarallinen lunnasohjelma, joka koettaa huijata PC käyttäjiä ja pakottaa heidät maksamaan keksityn sakon. Jos näet sen hälytyksen tietokoneesi työpöydällä, sinun pitää jättää se huomiotta eikä koskaan seurata sen antamia ohjeita. Ei ole väliä vaikka se käyttääkin tunnettua nimeä joka kuuluu Iso-Britannian poliisille ja näyttää todella luotettavalta, sinun pitää kiinittää vain huomiota ilmoituksen oikeinkirjoitukseen ja koettaa löytää virheitä. Voidakseen huijata rahaa uhreiltaan, Serious Organised Crime Agency virus (tai Serios Organised Agency kuten se itsensä esittelee) raportoi useista lakirikkomuksista. Se lukitsee myös koko PC järjestelmän ja väittää, että vain jos uhri maksaa sakon niin he poistavat tietokoneen lukituksen. Sinun ei kuitenkaan kannata koskaan uskoa tätä, sillä sitä ei ole tähän päivään mennessä tapahtunut. Jos haluat poistaa tietokoneesi lukituksen ja alkaa käyttämään sitä normaaliin tapaan, sinun pitää poistaa Serious Organised Crime Agency virus järjestelmästä.

KUINKA VOIN SAADA Serious Organised Crime Agency virus TARTUNNAN?

Serious Organised Crime Agency virus tai SOCA virusta levitetään Troijalaisen hevosen avulla. Tätä Troijalaista on jo käytetty promotoimaan useita samanlaisia lunnasohjelmia, kuten FBI virus, Metropolitan Police virus sekä muut. Heti kun se pääsee sisälle tietokoneelle, se lukitsee sen ja korvaa työpöydän tekaistulla Serious Organised Crime Agency virus ilmoituksella. Yleisesti ottaen voimme sanoa, että tämä virus ottaa tietokoneen panttivangiksi ja poistuvansa heti kun se on saanut 100:n punnan maksun. Sinun pitää kuitenkin pysyä erossa tästä tarjouksesta sillä huijarit eivät poista PC:si lukitusta kun he ovat vastaanottaneet ‘sakon’. Me todella suosittelemme poistamaan tämän vaarallisen viruksen ja poistamaan sen tiedostot järjestelmästä. Jos tietokoneesi on lukittu, seuraa tätä Serious Organised Crime Agency viruksen poisto-ohjetta ja korjaa tietokoneesi.

KUINKA POISTAA Serious Organised Crime Agency virus?

Jos tietokoneesi on lukittu ja sinun pitää poistaa Serious Organised Crime Agency virus, me suosittelemme käyttämään alla annettuja ohjeita. Ennen tämän tekemistä, tarkista voitko käynnistää tietokoneesi Vikasietotilaan Verkolla tai Vikasietotilaan Komentorivillä:

1. Ota käyttöösi toinen tietokone ja käytä sitä lataamaanReimage tai Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner.
2. Päivitä ohjelma ja siirrä se USB-tikulle tai CD:lle.
3. Käynnistä tällä välin saastunut tietokoneesi Vikasietotilaan Komentorivillä ja laita USB tai CD paikalleen.
4. Käynnistä Serious Organised Crime Agency viruksella saastunut tietokoneesi uudelleen vielä kerran ja toista järjestelmän tarkistus.

* Käyttäjät joilla on lunnasohjelma tietokoneillaan tulisi saada pääsy muihin käyttäjätileihin Windows järjetelmässä. Jos yhdellä näistä tileistä on Järjestelmänvalvojan oikeudet sinun pitäisi pystyä käyttämään haittaohjelman poistajaa.

* Koeta kieltää Flash estääksesi lunnasohjelman odotettu toiminta. Voidaksesi kieltää Flashin, mene Macromedia tukeen ja valitse ’Kiellä’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Kun olet tehnyt tämän, suorita järjestelmän täysi tarkistus haittaohjelman poistajalla.

* Manuaalinen Serious Organised Crime Agency viruksen poisto:

  • Käynnistä saastunut PC:si ’Vikasietotilaan Komentorivillä’ estääksesi Ukash viruksen toiminnan (tämän pitäisi toimia tämän uhan kaikilla versioilla)
  • Suorita Regedit
  • Etsi WinLogon Merkintöjä ja kirjoita muistiin kaikki jotka eivät ole explorer.exe tai tyhjiä. Korvaa ne explorer.exe:llä.
  • Etsi muistiin kirjoittamasi tiedostot rekisteristä ja poista niihin osoittavat rekisteriavaimet.
  • Käynnistä uudelleen ja suorita järjestelmän täysi tarkistus Reimage ohjelmalla voidaksesi poistaa loput viruksen tiedostot. Voit myös käyttää näitä ohjelmia: Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sekä Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.
Serious Organised Crime Agency virus kuvankaappaus
Serious Organised Crime Agency virus kuvankaappaus

Serious Organised Crime Agency virus käsin tehtävä poisto:

Lopeta prosessit:
[random].exe

Pyyhi tiedostot:
[random].exe

Kirjoittajasta

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-serious-organised-crime-agency-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä