Mikä on services.exe? Kannattaako minun poistaa se?

kirjoittanut Jake Doevan - -

Services.exe on suoritustidosto, joka voidaan löytää Windows 2000 ja Windows XP käyttöjärjestelmistä. Tämä prosessi on vastuussa Windows palveluiden kunnollisesta toiminnasta ja sitä voidaan myös käyttää kontrolloimaan sisään kirjautumista tai Plug and Play toimintaa. Joten, jos huomasit Services.exe tiedoston, sinun tulisi jättää se rauhaan sillä se on tärkeä osa Windows käyttöjärjestelmää.

VAARA!

Löytyy satoja haittallisia ohjelmia jotka käyttävät virallisten prosessien nimiä piilottaakseen olemassaolonsa tietokoneella. Services.exe on yksi näistä tiedostoista. Asiantuntijoiden mukaan, sitä voi käyttää selaimen kaappaajta, jotka tunnetaan nimillä CoolWebSearch.xpsystem, Anits, NS Keylogger, WALI, Clickbank, Replace, Rontokbro sekä muut vaaralliset cyber infektiot. Kun se on asennettu järjestelmään, se aloittaa työnsä parasiittien laukaisijana, lataamaan haittaohjelmien pääkomponentteja ja käyttämään tätä tuhoisaa hyötylastiaan. Kuitenkin, se voi myös tyskennellä yksinään järjestelmän taustalla ja suorittaa omia haitallisia toimintojaan.

Jos löysit Services.exe tiedoston käynnissä tietokoneeltasi,sinun tulisi tarkistaa se sillä se voi olla merkki, että tietokoneesi on tämän uhan saastuttama. Järjestelmän tarkistukseen suosittelemme RegCure Pro ohjelmaa.

Tuomio - Tiedoston tila
Diagnoosi vaadittu
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Malwarebytes

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/file-services-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa