Mikä on services.exe? Kannattaako minun poistaa se?

kirjoittanut Jake Doevan - -

Services.exe on suoritustidosto, joka voidaan löytää Windows 2000 ja Windows XP käyttöjärjestelmistä. Tämä prosessi on vastuussa Windows palveluiden kunnollisesta toiminnasta ja sitä voidaan myös käyttää kontrolloimaan sisään kirjautumista tai Plug and Play toimintaa. Joten, jos huomasit Services.exe tiedoston, sinun tulisi jättää se rauhaan sillä se on tärkeä osa Windows käyttöjärjestelmää.

VAARA!

Löytyy satoja haittallisia ohjelmia jotka käyttävät virallisten prosessien nimiä piilottaakseen olemassaolonsa tietokoneella. Services.exe on yksi näistä tiedostoista. Asiantuntijoiden mukaan, sitä voi käyttää selaimen kaappaajta, jotka tunnetaan nimillä CoolWebSearch.xpsystem, Anits, NS Keylogger, WALI, Clickbank, Replace, Rontokbro sekä muut vaaralliset cyber infektiot. Kun se on asennettu järjestelmään, se aloittaa työnsä parasiittien laukaisijana, lataamaan haittaohjelmien pääkomponentteja ja käyttämään tätä tuhoisaa hyötylastiaan. Kuitenkin, se voi myös tyskennellä yksinään järjestelmän taustalla ja suorittaa omia haitallisia toimintojaan.

Jos löysit Services.exe tiedoston käynnissä tietokoneeltasi,sinun tulisi tarkistaa se sillä se voi olla merkki, että tietokoneesi on tämän uhan saastuttama. Järjestelmän tarkistukseen suosittelemme RegCure Pro ohjelmaa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/file-services-exe.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta services.exe

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa