Vakavuus luokka:  
  (94/100)

Sirius Vista Antivirus 2014. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Vakoiluohjelmat

Mikä on Sirius Vista Antivirus 2014?

Sirius Vista Antivirus 2014 on vaarallinen haittaohjelman poistaja jonka lataamista sinun kannattaa välttää koska sen päätarkoitus on pelotella sinua ja varastaa suuria summia rahojasi. Pidä aina mielessäsi, että tämä haittaohjelma koettaa huijata sinut uskomaan sen olevan luotettava turvallisuus sovellus joka pystyy löytämään ja poistamaan erilaisia tietokone viruksia. Meidän on pakko myöntää, että se näyttää todella aidolta sekä ammattimaiselta ohjelmalta mutta tämä on vain keino huijata ihmisiä. Ensimmäinen merkki tämän ohjelman vaarallisuudesta on sen tietokoneille tunkeutumistapa, lailliset turvallisuus työkalut eivät leviä käyttäen harhaanjohtavia tapoja, kun taas Sirius Vista Antivirus 2014 voi ilmaantua tietokoneellesi täysin tyhjästä. Kun se on onnistunut tekemään tämän, se teeskentelee suorittavansa järjestelmän täyden tarkistuksen ja raportoi sitten useista erilaisista viruksista. Sinun kannattaa olla varuillasi sillä tarkistus tulokset yleensä sisältävät tekaistuja ohjelmia ja tiedostoja jotka on satunnaisesti valittu tietokoneeltasi. Jos koetat painaa ’Korjaa nyt’ paniketta, voit joutua ostossivustolle ja sinua pyydetään ostamaan lisenssiavain. Jos sinulle on jo tarjottu sen ostamista, ole hyvä ja jätä tällaiset ehdotukset huomiotta ei vain siksi että tämä ohjelma on hyödytön, mutta tällä tavalla voit myös menettää rahasi ja paljastaa arkaluontoisia tietojasi verkkohuijareille. Tämän lisäksi, jos maksat Sirius Vista Antivirus 2014 lisenssi version, se pysäyttää skannerit, tekaistut hälytykset ja se piilottaa itsensä järjestelmääsi tehdäkseen muita epäilyttäviä asioita, kuten muiden haittaohjelmien latauksen tietokoneellesi ja sinuun liittyvien tietojen kerääminen. Jos et siis halua kokea tällaisia ja vastaavia ongelmia, ainoa tapa tämän haittaohjelman täydelliseen poistamiseen on tarkistaa tietokoneesi Reimage ohjelmalla tai muulla maineikkaalla haittaohjelman poistajalla.

Kuinka Sirius Vista Antivirus 2014 voi kaapata tietokoneeni?

Sirius Vista Antivirus 2014 on vaarallinen sovellus joka ei KOSKAAN kysy lupaasi voidakseen päästä tietokoneellesi. Joten jos haluat säilyttää rahasi sekä yksityisyytesi, sinun tulee suorittaa joitain varotoimia, kuten maineikkaan haittaohjelman poistajan asennus tietokoneellesi. Jos tämä haittaohjelma pääsee järjestelmään, se voi piileskellä tietokoneella useita päiviä eikä näytä mitään merkkejä. Ennemmin tai myöhemmin se kuitenkin alkaa tekemään tekaistuja järjestelmän tarkistuksiaan ja näyttämään tällaisia ja vastaavia hälytyksiä:

Sirius Vista Antivirus 2014 Alert
System Hacked!
Unknown program is scanning your system registry right now! Identity theft detected.

Security Breach!
Beware! Spyware infection was found. Your system security is at risk. Private information may get stolen, and your PC activity may get monitored. Click for an anti-spyware scan.

Heti kun huomaat ne, sinun kannattaa suorittaa tarvittavat toimenpiteet ja poistaa tämä virus tietokoneeltasi. Voidaksesi välttää vastaavia tartuntoja tulevaisuudessa, sinun kannattaa välttää laittomilla sivustoilla vierailuja, roskapostien avaamista ja erilaisten mainosten klikkaamista joita netissä ilmestyy. Ei ole mitään väliä vaikka Sirius Vista Antivirus 2014 voi vain vaikuttaa Windows Vista Käyttöjärjestelmään, turvallisuusasiantuntijat ovat huomanneet ryhmän näitä haittaohjelmia, mukaanlukien Sirius Win 8 Protection 2014, Sirius Win 7 Protection 2014, Sirius XP Antivirus 2014 sekä muut. Tästä syystä sinun pitää olla todella varovainen Internetissä jos haluat välttyä tällaisilta ongelmilta.

KUINKA POISTAA SIRIUS VISTA ANTIVIRUS 2014 VIRUS?

Jos kärsit tällaisista ja vastaavista hälytyksistä, sinun pitää tarkistaa tietokoneesi Sirius Vista Antivirus 2014 viruksen varalta. Valitse AUTOMAATTINEN POISTOTAPA Tähän tarkoitukseen sinun tulisi ladata luotettava haittaohjelman poistaja, päivittää se ja suorittaa järjestelmän täysi tarkistus. Jos haluat tarkemmat ohjeet miten se suoritetaan niin lue tämä englannin kielinen ohje. Kun yritetään poistaa Sirius Vista Antivirus 2014, meidän suosittelemia ohjelmia ovat Reimage sekä Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sillä ne löytävät helposti kaikki tämän uhan sekä muiden uhkien piilotetut komponentit.

HUOMIO! Kuten me olemme jo aikaisemmin maininneet, Sirius Vista Protection 2014 voi koettaa estää laillisten turvallisuusohjelmien, kuten SpyHunter sekä StopZilla asennuksen ja toiminnan. Jos et voi käynnistää niistä kumpaakaan, kokeile näitä vaihtoehtoja:

1. JÄRJESTELMÄN PALAUTUKSEN KÄYTTÖ VIRUKSEN KÄYTÖSTÄ POIS OTTAMISEKSI:

 1. Paina Käynnistä-> Kaikki ohjelmat -> Lisäosat -> Järjestelmätyökalut-> Järjestelmän palauttaminen.
 2. Heti kun Palauta järjetelmä tiedostot sekä asetukset ikkuna ilmestyy, valitse Seuraava.
 3. Valitse haluamasi palautuspiste ja paina Seuraava.
 4. Paina Valmis varmistaaksesi ja odota PC uudelleen käynnistystä.
 5. Lataa sitten Reimage ja tee järjestelmän täysi tarkistus kun olet päivittänyt sen.

2. KÄYNNISTÄMINEN VIKASIETOTILAAN VERKOLLA:

 1. Käynnistä tietokoneesi uudelleen
 2. Heti kun tietokoneesi aktivoituu, ala painamaan F8 näppäintä jatkuvasti kunnes näet Edistyneet Käynnistys Asetukset Ruudun.
 3. Täällä, valitse Vikasietotila Verkolla (tätä varten käytä nuolinäppäimiä) ja paina Enter.
 4. Kirjaudu sisään samalla käyttäjänimellä kuin normalissa Windows moodissa
 5. Klikkaa sitten IE:tä tai muun selaimen kuvaketta ja valitse Suorita.. tai Suorita Järjestelmänvalvojana. Anna järjestelmänvalvojan salasanasi (jos vaaditaan).
 6. Laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://virukset.fi/download/hunter.exe ja lataa ohjelma työpöydällesi. käynnistä poistaaksesi haitallise tiedostot.

3. VIERAS TILIN LUOMINEN TIETOKONEEN TARKISTUSTA VARTEN:

Jos sinulla on toinen käyttäjätili (vieras), voit koettaa suorittaa järjestelmän tarkistuksen sen kautta. Kirjaudut vain sisään ja lataat Reimage ohjelman järjestelmän tarkistukseen. Voit aktivoida vieras tilin näiden ohjeiden avulla:

 1. Paina Käynnistä -> Ohjauspaneeli ja valitse Käyttäjätilit ja Perheturvallisuus.
 2. Kun uusi ikkuna aukeaa, paina Lisää tai Poista Käyttäjätili -> Vieras tili.
 3. Paina Ota käyttöön painiketta ja käynnistä tietokoneesi uudelleen
 4. Odota kunnes Windows kirjautumis ikkuna ilmestyy ja valitse Vieras tili suositellun haittaohjelman poistajan lataamiseen.

4. TOISEN PC:N KÄYTTÖ HAITTAOHJELMAN POISTAJAN LATAAMISEEN:

 1. Ota käyttöön toinen tietokone joka ei ole tämän viruksen saastuttama ja lataaReimage or Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sille.
 2. Kun olet tehnyt tämän niin siirrä haittaohjelman poistaja CD/DVD, ulkoiselle kovalevylle, tai USB tikulle.
 3. Tällä aikaa, lopeta haitalliset prosessit saastuneelta tietokoneelta. Tähän tarkoitukseen käytä tätä englannin kielistä ohjetta.
 4. Laita tallennettu haittaohjelman poistaja saastuneelle tietokoneelle ja käynnistä se.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-sirius-vista-antivirus-2014.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä