Vakavuus luokka:  
  (91/100)

Sirius Vista Protection 2014. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Vakoiluohjelmat

Mikä on Sirius Vista Protection 2014?

Sirius Vista Protection 2014 on vaarallinen haittaohjelman poistaja, virus ja haittaohjelma joka sinun kannattaa poistaa tietokoneelta niin pian kuin mahdollista. Jos luulet tietokoneesi olevan jo saastunut, me emme suosittele sen poistamista manuaalisesti koska tällaiset ja vastaavat ohjelmat voivat käyttää erilaisia rekisterimerkintöjä ja pysyä aktiivisena jopa niiden asennusohjelman poiston jälkeen. Tästä syystä sinun kannattaa luottaa maineikkaaseen haittaohjelman poistajaan ja suorittaa järjestelmän täysi tarkistus voidaksesi poistaa tämän haittaohjelman lopullisesti. Tärkein asia joka sinun pitää muistaa on, että sinun pitää jättää huomiotta kaikki Sirius Vista Protection 2014 järjestelmä skannerit sekä raportit sadoista tartunnoista. Ei ole mitään väliä kuinka luotettavilta ja ammattimaisilta ne näyttävät, niiden ainoa tarkoitus on pelottaa sinut ja pakottaa sinut ostamaan sen lisenssi. Jos todella luulet tietokoneesi olevan saastunut, koeta tarkistaa tiettokoneesi maineikkaalla haittaohjelman poistajalla ja tulet huomaamaan, että ainoa virus joka tietokoneellasi piileskelee on Sirius Vista Protection 2014. Tästä syystä sen lisenssin ostaminen voi johtaa vakaviin ongelmiin, kuten rahojesi sekä henkilöjohtaisten tietojesi menetykseen. Tämä haittaohjelma näyttää yleensä tällaisia sekä vastaavia hälytyksiä:

System Hijack!

System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Jos olet jo huomannut niitä, ole varuillasi, vältä niiden klikkaamista ja tee vaadittavat toimenpiteet poistaaksesi tämän viruksen tietokoneeltasi. Tähän tarkoitukseen me suosittelemme käyttämään Reimage ohjelmaa tai muuta maineikasta haittaohjelman poistajaa.

Kuinka Sirius Vista Protection 2014 voi kaapata tietokoneeni?

Sirius Vista Protection 2014 kuuluu tunnettuun virusperheeseen nimeltä Braviax. Jos et ole koskaan ennen kuullut siitä niin sinun pitää tietää, että se julkaisee jatkuvasti virusryhmiä jotka koettavat varastaa ihmisten rahoja. Sirius Vista Protection 2014 on yksi niistä. Vaikka sen kohteena on erityisesti Windows Vista käyttöjärjestelmä niin klooniohjelmat, kuten Sirius Win 8 Antivirus 2014 tai Sirius XP Antivirus 2014 leviävät aktiivisesti ja koettavat päästä Windows 8 sekä Windows 7 käyttöjärjestelmiin. Tästä syystä sinun pitää olla todella varovainen Internetissä koska tällaiset ja vastaavat ohjelmat käyttävät harhaanjohtavia tunkeutumistapoja ja onnistuvat huijaamaan ihmiset asentamaan ne huomaamatta. Useimmissa tapauksessa tällaiset vaaralliset haittaohjelman poistajat käyttävät tekaistuja hälytyksiä, roskapostia, laittomia ohjelmia, Troijalaisia sekä vastaavia harhaanjohtavia tapoja päästäkseen sisälle tietokoneeseen. Jos huomaat hälytyksiä kun surffaat netsissä jotka tarjoavat ohjelmien päivitystä tai ilmaista järjestelmän tarkistusta, jätä ne huomiotta sillä se voi helposti johtaa viruksen, haittaohjelman tai vaarallisen haittaohjelman pääsyyn tietokoneellesi. Tämän lisäksi, ole todella varovainen roskapostien kanssa sillä todella usein epäilyttävän näköiset viestit sisältävät saastuneita liitteitä ja koettavat välittää haittaohjelmia. Jos olet jo huomannut Sirius Vista Protection 2014 viruksen aloittaneen epäilyttäviä aktiviteettejä tietokoneellasi, seuraa alla annettuja ohjeita ja varmista, että poistat sen tietokoneeltasi kokonaan.

Kuinka poistaa Remove Sirius Vista Protection 2014 Virus?

Jos kärsit tällaisista ja vastaavista hälytyksistä, sinun pitää tarkistaa PC:si Sirius Vista Protection 2014 viruksen varalta. Valitse AUTOMAATTINEN POISTOTAPA joka vaatii vain maineikkaan haittaohjelman poistajan lataamisen, sen päivityksen sekä täyden järjestelmän tarkistuksen suorittamisen. Jos tarvitset yksityiskohtaiset ohjeet kuinka voit tehdä tämän, lue tämä englannin kielinen ohje. Kun yritetään poistaa Sirius Vista Protection 2014, meidän suosittelemia ohjelmia ovat Reimage sekäMalwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sillä ne voivat helposti löytää kaikki komponentit jotka kuuluvat tälle tai muille verkkouhille.

HUOMIO! Kuten me olemme jo aikaisemmin maininneet, Sirius Vista Protection 2014 voi koettaa estää laillisten turvallisuusohjelmien, kuten SpyHunter sekä StopZilla asennuksen ja toiminnan. Jos et voi käynnistää niistä kumpaakaan, kokeile näitä vaihtoehtoja:

1. JÄRJESTELMÄN PALUTUKSEN KÄYTTÖ VIRUKSEN POISTAMISEKSI:

 1. Paina Käynnistä -> Kaikki Ohjelmat -> Lisäosat -> Järjestelmä työkalut -> Järjestelmän Palautus.
 2. Heti kun Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset ikkuna ilmaantuu, valitse Seuraava.
 3. Valitse haluamasi palautuspiste ja paina Seuraava.
 4. Paina Valmis vahvistaaksesi ja odota kunnes tietokoneesi käynnistyy uudelleen.
 5. Lataa sitten Reimage ja suorita järjestelmän täysi tarkistus kun olet päivittänyt sen.

2. KÄYNNISTÄMINEN VIKASIETOTILAAN VERKOLLA:

 1. Käynnistä tietokoneesi uudelleen
 2. Heti kun tietokoneesi aktivoituu, ala painamaan F8 näppäintä jatkuvasti kunnes näet Edistyneet Käynnistys Astukset Ruudun.
 3. Täällä, valitse Vikasietotila Verkolla (tätä varten käytä nuolinäppäimiä) ja paina Enter.
 4. Kirjaudu sisään samalla käyttäjänimellä kuin normalissa Windows moodissa
 5. Klikkaa sitten IE:tä tai muun selaimen kuvaketta ja valitse Suorita.. tai Suorita Järjestelmänvalvojana. Anna järjestelmänvalvojan salasanasi (jos vaaditaan).
 6. Laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://virukset.fi/download/hunter.exe ja lataa ohjelma työpöydällesi. käynnistä poistaaksesi haitallise tiedostot.

3. VIERAS TILIN LUOMINEN TIETOKONEEN TARKISTUSTA VARTEN:

Jos sinulla on toinen käyttäjätili (vieras), voit koettaa suorittaa järjestelmän tarkistuksen sen kautta. Kirjaudut vain sisään ja lataat Reimage ohjelman järjestelmän tarkistukseen. Voit aktivoida vieras tilin näiden ohjeiden avulla:

 1. Paina Käynnistä -> Ohjauspaneeli ja valitse Käyttäjätilit ja Perheturvallisuus.
 2. Kun uusi ikkuna aukeaa, paina Lisää tai Poista Käyttäjätili -> Vieras tili.
 3. Paina Ota käyttöön painiketta ja käynnistä tietokoneesi uudelleen
 4. Odota kunnes Windows kirjautumis ikkuna ilmestyy ja valitse Vieras tili suositellun haittaohjelman poistajan lataamiseen.

4. TOISEN PC:N KÄYTTÖ HAITTAOHJELMAN POISTAJAN LATAAMISEEN:

 1. Ota käyttöön toinen tietokone joka ei ole tämän viruksen saastuttama ja lataa Reimage or Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sille.
 2. Kun olet tehnyt tämän niin siirrä haittaohjelman poistaja CD/DVD, ulkoiselle kovalevylle, tai USB tikulle.
 3. Tällä aikaa, lopeta haitalliset prosessit saastuneelta tietokoneelta. Tähän tarkoitukseen käytä tätä englannin kielistä ohjetta.
 4. Laita tallennettu haittaohjelman poistaja saastuneelle tietokoneelle ja käynnistä se.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Kirjoittajasta

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-sirius-vista-protection-2014.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä