Vakavuus luokka:  
  (98/100)

Sirius Win 7 Antivirus 2014. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Vakoiluohjelmat

Mikä on Sirius Win 7 Antivirus 2014?

Sirius Win 7 Antivirus 2014 on vakava virus joka kuuluu todella tunnettuun virusperheeseen, nimeltä Braviax, FakeRean, Rogue.FakeRean-Braviax, jne. Ei ole kuitenkaan mitään väliä miten sen nimeät, se pysyy aina samana. Tärkein asia joka tähän perheeseen kuuluvista viruksista pitää muistaa on, että ne on luotu varastamaan ihmisten rahat. Ne tekevät tämän käyttäen todella yksinkertaista tekniikka, ne raportoivat tekaistuista viruksista ja tarjoavat sitten lisensoidun version ostamista jotta voit poistaa havaitut virukset. Voit tietenkin tulla vakuutetuksi, että maksun suorittaminen auttaa sinua poistamaan nämä sadat virukset jotka Sirius Win 7 Antivirus 2014 raportoi mutta todellisuudessa se vain pysäyttää sen tekaistut pop-up ilmoitukset. Tämän lisäksi, joskus ihmiset alkavat poistamaan näitä ’viruksia’ manuaalisesti. Ole hyvä ja älä koskaan tee tätä jos et halua ajautua vakaviin tietokone ongelmiin. Tärkein asia joka sinun pitää tehdä on suorittaa järjestelmän täysi tarkistus maineikkaalla haittaohjelman poistajalla ja poistaa Sirius Win 7 Antivirus 2014 virus järjestelmästä. Tähän tarkoitukseen me suosittelemme käyttämään Reimage ohjelmaa. Sinun pitää tietenkin päivittää tämä ohjelma ennen tarkistuksen suorittamista. Muussa tapauksessa se ei ehkä huomaa tätä tai jotain muita viruksia jotka tietokoneellasi voivat piileskellä.

Kuinka Sirius Win 7 Antivirus 2014 voi saastuttaa tietokoneeni?

Kuten sen nimi antaa ymmärtää, Sirius Win 7 Antivirus 2014 voi vain saastuttaa Windows 7 Käyttöjärjestelmät. Jos käytät jotain muuta Windows versiota niin sinun pitää silti olla todella varovainen sillä löytyy useita samanlaisia viruksia kuin tämä vaarallinen haittaohjelman poistaja. Heti kun ne pääsevät kohde PC.n järjestelmään, ne jättävät rekisteri merkintänsä ja tiedostonsa. Tämän lisäksi, ne aloittavat toimintansa heti kun PC käynnistetään uudelleen ja näyttävät ihmisille tekistut turvallisuus ilmoituksensa. Ne eivät tietenkään pysty poistamaan ilmoitettuja viruksia. Tähän tarkoitukseen ne pyytävät maksua lisensoidusta versiosta. Jos et halua menettää rahojasi, henkilökohtaisia tietojasi ja törmätä muihin ongelmiin, sinun ei pidä koskaan maksaa Sirius Win 7 Antivirus 2014 ohjelmasta tai vastaavista. Kun puhutaan levitystavoista, tämä haittaohjelma leviää aivan kuten mikä tahansa muukin vaarallinen haittaohjelman poistaja. Se voi helposti päästä tietokoneelle kun ladataan vaarallinen sähköpostin liite, klikataan tekaistua pop-up mainosta tai kun vieraillaan korruptoituneella verkkosivulla jota käytetään levittämään tätä uhkaa. Joten sinun pitää olla todella varovainen sähköpostien kanssa jotka näyttävät epäilyttäviltä. Useimmissa tapauksissa ne väittävät edustavansa tunnettuja yrityksiä ja ne ilmoittavat puuttuvista maksuista, erilaisista ostoksista sekä muista asioista jotka kiinnostavat ihmisiä. Pysy myös erossa mainoksista jotka tarjoavat ohjelmien, kuten Java, Flash Player sekä vastaavien päivitystä koska niitä käytetään levittämään epäilyttäviä ja hyödyttömiä sovelluksia. Jos näet alla näytettyjä varoituksia, sinun pitää seurata Sirius Win 7 Antivirus 2014 poisto-ohjetta välittömästi:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Kuinka poistaa Sirius Win 7 Antivirus 2014 virus?

Jos kärsit tällaisista sekä vastaavista hälytyksistä, sinun pitää tarkistaa PC:si Sirius Win 7 Antivirus 2014 viruksen varalta. Valitse AUTOMAATTINEN POISTOTAPA! Tähän tarkoitukseen sinun tulisi ladata luotettava haittaohjelman poistaja, päivittää se ja suorittaa järjestelmän täysi tarkistus. Jos haluat tarkemmat ohjeet miten se suoritetaan niin lue tämä englannin kielinen ohje. Kun yritetään poistaa Sirius Win 7 Antivirus 2014, meidän suosittelemia ohjelmia ovat Reimage sekä Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sillä ne löytävät helposti kaikki tämän uhan sekä muiden uhkien piilotetut komponentit.

HUOMIO! Kuten me olemme jo aikaisemmin maininneet, Sirius Win 7 Antivirus 2014 voi yrittää estää laillisten turvallisuus ohjelmien asennuksen ja toiminnan, mukaanlukien SpyHunter ja StopZilla. Jos et voi ladata tai käynnistää niitä niin yritä näitä vaihtoehtoja:

1. JÄRJESTELMÄN PALAUTUKSEN KÄYTTÖ VIRUKSEN KÄYTÖSTÄ POIS OTTAMISEKSI:

 1. Paina Käynnistä-> Kaikki ohjelmat -> Lisäosat -> Järjestelmätyökalut-> Järjestelmän palauttaminen.
 2. Heti kun Palauta järjetelmä tiedostot sekä asetukset ikkuna ilmestyy, valitse Seuraava.
 3. Valitse haluamasi palautuspiste ja paina Seuraava.
 4. Paina Valmis varmistaaksesi ja odota PC:n uudelleen käynnistystä.
 5. Lataa sitten Reimage ja tee järjestelmän täysi tarkistus kun olet päivittänyt sen.

2. KÄYNNISTÄMINEN VIKASIETOTILAAN VERKOLLA:

 1. Käynnistä tietokoneesi uudelleen
 2. Heti kun tietokoneesi aktivoituu, ala painamaan F8 näppäintä jatkuvasti kunnes näet Edistyneet Käynnistys Asetukset Ruudun.
 3. Täällä, valitse Vikasietotila Verkolla (tätä varten käytä nuolinäppäimiä) ja paina Enter.
 4. Kirjaudu sisään samalla käyttäjänimellä kuin normalissa Windows moodissa
 5. Klikkaa sitten IE:tä tai muun selaimen kuvaketta ja valitse Suorita.. tai Suorita Järjestelmänvalvojana. Anna järjestelmänvalvojan salasanasi (jos vaaditaan).
 6. Laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://virukset.fi/download/hunter.exe ja lataa ohjelma työpöydällesi. käynnistä poistaaksesi haitallise tiedostot.

3. VIERAS TILIN LUOMINEN TIETOKONEEN TARKISTUSTA VARTEN:

Jos sinulla on toinen käyttäjätili (vieras), voit koettaa suorittaa järjestelmän tarkistuksen sen kautta. Kirjaudut vain sisään ja lataat Reimage ohjelman järjestelmän tarkistukseen. Voit aktivoida vieras tilin näiden ohjeiden avulla:

 1. Paina Käynnistä -> Ohjauspaneeli ja valitse Käyttäjätilit ja Perheturvallisuus.
 2. Kun uusi ikkuna aukeaa, paina Lisää tai Poista Käyttäjätili -> Vieras tili.
 3. Paina Ota käyttöön painiketta ja käynnistä tietokoneesi uudelleen
 4. Odota kunnes Windows kirjautumis ikkuna ilmestyy ja valitse Vieras tili suositellun haittaohjelman poistajan lataamiseen.

4. TOISEN PC:N KÄYTTÖ HAITTAOHJELMAN POISTAJAN LATAAMISEEN:

 1. Ota käyttöön toinen tietokone joka ei ole tämän viruksen saastuttama ja lataa Reimage tai Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sille.
 2. Kun olet tehnyt tämän niin siirrä haittaohjelman poistaja CD/DVD, ulkoiselle kovalevylle, tai USB tikulle.
 3. Tällä aikaa, lopeta haitalliset prosessit saastuneelta tietokoneelta. Tähän tarkoitukseen käytä tätä englannin kielistä ohjetta.
 4. Laita tallennettu haittaohjelman poistaja saastuneelle tietokoneelle ja käynnistä se.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Sirius Win 7 Antivirus 2014 kuvankaappaus
Sirius Win 7 Antivirus 2014 kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-sirius-win-7-antivirus-2014.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä