Vakavuus luokka:  
  (92/100)

Sirius Win 7 Protection 2014. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Linas Kiguolis - - | Tyyppi: Vakoiluohjelmat

Mikä on Sirius Win 7 Protection 2014?

Win 7 Protection 2014 on jälleen yksi vaarallinen haittaohjelman poistaja joka kuuluu Braviax virus perheeseen ja se koettaa varastaa ihmisten rahat. Joten jos olet huomannut merkkejä siitä, että tämä ohjelma on jo päässyt tietokoneellesi, sinun kannattaa ottaa se vakavasti ja suorittaa tarvittavat toimenpiteet sen poistamiseksi. Sitä pidetään vaarallisena haittaohjelman poistajana sen tosiasian takia, että kun se on päässyt sisälle se suorittaa tekaistuja järjestelmän tarkistuksia, näyttää tekaistuja tarkistus tuloksia, näyttää jatkuvasti tekaistuja pop-up hälytyksiä, kaappaa kaikki selaimesi ja voi estää yritykset käynnistää laillisia Windows sovelluksia. Kuten voit tämän haittaohjelman nimestä päätellä, se on erityisesti valmistettu vaikuttamaan Windows 7 käyttöjärjestelmään. Tästä huolimatta, jos käytät Windows 8 tai Windows XP käyttöjärjestelmää, sinun ei kannata tuntea olevasi turvassa sillä löytyy kokonainen perhe Sirius viruksia jotka leviävät aktiivisesti netissä ja ne voivat vaikuttaa muihin käyttöjärjestelmiin. Jos tietokoneesi on jo saastunut, valmistaudu jatkuviin järjestelmän tarkistuksiin sekä hälytyksiin jotka ilmoittavat kymmenistä viruksista jotka sen mukaan piileskelevät tietokoneellasi, esim.

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Sirius Win 7 Protection 2014 has blocked a program from accessing the internet
This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen
Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Sirius Win 7 Protection 2014 Alert
System Hacked!
Unknown program is scanning your system registry right now! Identity theft detected.

ÄLÄ tule tällaisten ja vastaavien ilmoitusten huijaamaksi ja älä KOSKAAN osta tämän ohjelman lisensoitua versiota. Jos teet tämän niin ensimmäiseksi menetät rahasi ostaessasi ohjelman joka voi vain pysäyttää tekaistut tarkistukset sekä hälytykset. Tämän lisäksi, paljastat arkaluontoisia pankkitietojasi verkkorikollisille ja voit kärsiä varkauksista pankkitililläsi. Joten jos tämä vaarallinen sovellus on jo päässyt tietokoneellesi, älä odota kunnes se aiheuttaa vakavia ongelmia vaan suorita järjestelmän täysi tarkistus Reimage ohjelmalla.

Kuinka Sirius Win 7 Protection 2014 voi kaapata tietokoneeni?

Aivan kuten muutkin vaaralliset haittaohjelman poistajat, Sirius Win 7 Protection 2014 ohjelmaa levitetään todella epäreilujen tapojen avulla jotka sallivat järjestelmään pääsyn kaikessa hiljaisuudessa. Useimmissa tapauksissa se pääsee sisälle kun vieraillaan vaarallisilla verkkosivuilla, kun klikataat tekaistua hälytystä tai kun avataan roskaposteja. Tämän lisäksi, useat Troijalaiset, jotka teeskentelevät olevansa laillisia ohjelmia, levittävät tätä ohjelmaa. Kaikkein luotettavin tapa tällaisten ja vastaavien virusten estämiseksi on asentaa maineikas haittaohjelman poistaja ja pitää se päivitettynä. Muussa tapauksessa on hyvin todennäköistä, että tulet saamaan Sirius Win 7 Protection 2014 tartunnan. On myös suositeltavaa välttää tuntemattomia verkkosivuja koska ne voivat olla täynnä erilaisia epäilyttäviä asennusohjelmia. Lopuksi, ole todella varovainen roskapostien kanssa sillä ne ovat todella yleinen tapa vaarallisten ohjelmien levittämiseen. Jos on jo liian myöhäistä ja tietokoneesi on jo saastunut, älä ylläty jos se estää kaikki haittaohjelman poistajat ja ei salli sinun vierailevan verkkosivuilla jotka liittyvät jotenkin sen poistamiseen. Jos olet tässä tilanteessa juuri nyt, seuraa alla annettuja ohjeita ja suorita järjestelmän täysi tarkistus maineikkaalla haittaohjeman poistajalla heti.

KUINKA POISTAA Sirius Win 7 Protection 2014 VIRUS?

Jos kärsit tällaisista ja vastaavista hälytyksista niin sinun pitää tarkistaa tietokoneesi PC for Sirius Win 7 Protection 2014 varalta. valitse AUTOMAATTINEN POISTOTAPA joka vaatii vain maineikkaan haottaohjelman poistajan lataamisen, sen päivityksen ja täyden järjestelmän tarkistuksen suorittamisen. Jos haluat tarkemmat ohjeet miten se suoritetaan niin lue tämä englannin kielinen ohje. Kun yritetään poistaa Sirius Win 7 Protection 2014, suosittelemiamme ohjelmia ovat Reimage sekä Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sillä ne löytävät helposti kaikki tämän uhan sekä muiden uhkien piilotetut komponentit.

HUOMIO! Kuten me olemme jo aikaisemmin maininneet, Sirius Win 7 Protection2014 voi yrittää estää laillisten turvallisuus ohjelmien asennuksen ja toiminnan, mukaanlukien SpyHunter ja StopZilla. Jos et voi ladata tai käynnistää niitä niin yritä näitä vaihtoehtoja:

1. JÄRJESTELMÄN PALAUTKSEN KÄYTTÖ VIRUKSEN KÄYTÖSTÄ POIS OTTAMISEKSI:

 1. Paina Käynistä -> Kaikki ohjelmat -> Lisäosat -> Järjestelmätyökalut -> Järjestelmän palauttaminen.
 2. Valitse Palauta järjetelmä tiedostot sekä asetukset ikkuna ilmestyy, valitse Seuraava
 3. Valitse haluamasi palautuspiste ja paina Seuraava.
 4. Paina Valmis varmistaaksesi ja odota PC uudelleen käynnistystä.
 5. Lataa sitten Reimage ja tee järjestelmän täysi tarkistus kun olet päivittänyt sen.

2. KÄYNNISTÄMINEN VIKASIETOTILAAN VERKOLLA:

 1. Käynnistä tietokoneesi uudelleen
 2. Heti kun tietokoneesi aktivoituu, ala painamaan F8 näppäintä jatkuvasti kunnes näet Edistyneet Käynnistys Astukset Ruudun.
 3. Täällä, valitse Vikasietotila Verkolla (tätä varten käytä nuolinäppäimiä) ja paina Enter.
 4. Kirjaudu sisään samalla käyttäjänimellä kuin normalissa Windows moodissa
 5. Klikkaa sitten IE:tä tai muun selaimen kuvaketta ja valitse Suorita.. tai Suorita Järjestelmänvalvojana. Anna järjestelmänvalvojan salasanasi (jos vaaditaan).
 6. Laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://virukset.fi/download/hunter.exe ja lataa ohjelma työpöydällesi. käynnistä poistaaksesi haitallise tiedostot.

3. VIERAS TILIN LUOMINEN TIETOKONEEN TARKISTUSTA VARTEN:

Jos sinulla on toinen käyttäjätili (vieras), voit koettaa suorittaa järjestelmän tarkistuksen sen kautta. Kirjaudut vain sisään ja lataat Reimageohjelman järjestelmän tarkistukseen. Voit aktivoida vieras tilin näiden ohjeiden avulla:

 1. Paina Käynnistä -> Ohjauspaneeli ja valitse Käyttäjätilit ja Perheturvallisuus.
 2. Kun uusi ikkuna aukeaa, paina Lisää tai Poista Käyttäjätili -> Vieras tili.
 3. Paina Ota käyttöön painiketta ja käynnistä tietokoneesi uudelleen
 4. Odota kunnes Windows kirjautumis ikkuna ilmestyy ja valitse Vieras tili suositellun haittaohjelman poistajan lataamiseen.

4. TOISEN PC:N KÄYTTÖ HAITTAOHJELMAN POISTAJAN LATAAMISEEN:

 1. Ota käyttöön toinen tietokone joka ei ole tämän viruksen saastuttama ja lataa Reimage or Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sille.
 2. Kun olet tehnyt tämän niin siirrä haittaohjelman poistaja CD/DVD, ulkoiselle kovalevylle, tai USB tikulle.
 3. Tällä aikaa, lopeta haitalliset prosessit saastuneelta tietokoneelta. Tähän tarkoitukseen käytä tätä englannin kielistä ohjetta.
 4. Laita tallennettu haittaohjelman poistaja saastuneelle tietokoneelle ja käynnistä se.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Kirjoittajasta

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-sirius-win-7-protection-2014.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä