Vakavuus luokka:  
  (98/100)

Sirius Win 8 Antivirus 2014. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Vakoiluohjelmat

Mikä on Sirius Win 8 Antivirus 2014?

Sirius Win 8 Antivirus 2014 on vaarallinen sovellus joka on laitettu kategoriaan vaarallinen haittaohjelman poistaja. Se tulee suuresta virusperheestä nimeltä Braviax. Kaikki tähän perheeseen kuuluvat virukset käyttävät samaa Graafista Käyttöliittymää. Tämän lisäksi ne näyttävät melkein identtisiä hälytyksiä ja raportoivat identtisistä PC ongelmista. Tämä tehdään jotta voidaan saada PC käyttäjät luulemaan, että heidän tietokoneensa on vakavasti saastunut ja että heidän pitää ostaa tämän haittaohjelman lisensoitu versio. Mutta aivan kuten Sirius Win 8 Antivirus 2014 koeversio, sen lisensoitu versio on hyödytön ja se ei pysty poistamaan juuri minkäänlaisia viruksia. Tästä syystä sinun ei pidä koskaan maksaa tästä ohjelmasta. Tämän lisäksi, sinun tulee välttää tätä koska maksun suorittaminen voi helposti paljastaa luottokortti tietosi sekä muita henkilökohtaisia tietoja sen luojille (hakkereille). Jos olet jo maksanut tämän haittaohjelman koeversiosta, sinun pitää ottaa yhteyttä luottokortti yhtiöösi välittömästi. Sinun pitää myös poistaa Sirius Win 8 Antivirus 2014 virus järjestelmästä koska sen pitäminen voi johtaa muihin PC ongelmiin, kuten henkilökohtaisten tietojen menetykseen sekä muiden virusten pääsyyn tietokoneelle. Voidaksesi pysyä turvassa, sinulla kannattaa aina olla luotettava haittaohjelman poistaja asennettuna tietokoneellasi. Sinun kannattaa myös pitää se aina päivitettynä voidaksesi estää Sirius Win 8 Antivirus 2014 viruksen ja muiden verkkouhkien pääsyn tietokoneellesi. Tämän viruksen estoon ja sen poitoon me suosittelemme Reimage ohjelmaa.

Kuinka Sirius Win 8 Antivirus 2014 voi saastuttaa tietokoneeni?

Löytyy useita tekniikoita joita käytetään levittämään haittaohjelmia kuten tämä. Niistä suosituimmat luottavat tekaistuihin hälytyksiin jotka tarjoavat ihmisille mahdollisuuden tarkistaa tietokoneensa ’ilmaisella skannerilla’. Sellaista asiaa kuin ’ilmainen skanneri’ ei tietenkään ole olemassa. Jos et halua saada tietokoneellesi vaarallista haittaohjelman poistajaa, tekaistua PC optimoijaa ja muita verkkouhkia, sinun ei kannata koskaan klikata tällaisia mainoksia. Toinen mainoskategoria jota tulee välttää on ilmoitukset jotka tarjoavat ohjelmien, kuten Java, Flash Player, FLV Player sekä vastaavien sovellusten päivitystä. Jos törmäät tällaisiin mainoksiin kun selaat nettiä, sinun pitää jättää ne huomiotta koska on selvää, että ne ovat tekaistuja. Paras tapa suojautua tekaistuilta päivityksiltä on vierailla ohjelman virallisella verkkosivulla ja ladata päivitys sieltä. Jos Sirius Win 8 Antivirus 2014 virus pääsee tietokoneelle, se alkaa näyttämään tekaistuja hälytyksiä jotka raportoivat useista eri verkkouhista. Useimmissa tapauksissa sen uhrit näkevät tällaisia varoituksia:

System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan

Sirius Win 8 Antivirus 2014 has blocked a program from accessing the internet – This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Sirius Win 8 Antivirus 2014 Alert
System Hacked!
Unknown program is scanning your system registry right now! Identity theft detected.

Jos tällaiset tekaistut ilmoitukset häiritsevät sinua, sinun kannattaa tarkistaa tietokoneesi maineikkaalla haittaohjelman poistajalla välittömästi. Ole varuillasi sillä joskus tämä haittaohjelma voi blokata lailliset antivirukset sekä haittaohjelman poistajat. Voidaksesi korjata tämän ongelman, sinun pitää lukea alla annetut ohjeet.

Kuinka poistaa Sirius Win 8 Antivirus 2014 virus?

Jos tietokoneesi on Sirius Win 8 Antivirus 2014 viruksen saastuttama, sinun pitää poistaa se VÄLITTÖMÄSTI. Tähän tarkoitukseen me suosittelemme valitsemaan AUTOMAATTISEN POISTOTAVAN ja välttämään manuaalista poistotapaa. Kun luotetaan tähän poistotapaan, sinun pitää vain ladata maineikas haittaohjelman poistaja, päivittää se ja suorittaa järjestelmän tarkistus. Jos tarvitset yksityiskohtaiset ohjeet kuinka voit tehdä tämän, lue tämä englannin kielinen ohje.

Kun koetetaan poistaa Sirius Win 8 Antivirus 2014, meidän suosittelemia ohjelmia ovat Reimage sekä Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sillä ne voivat helposti löytää kaikki komponentit jotka kuuluvat tälle tai muille verkkouhille.

HUOMIO! Kuten me olemme jo aikaisemmin maininneet, Sirius Win 8 Antivirus 2014 voi koettaa estää laillisten turvallisuusohjelmien, kuten SpyHunter sekä StopZilla asennuksen ja toiminnan. Jos et voi käynnistää niistä kumpaakaan, kokeile näitä vaihtoehtoja:

1. JÄRJESTELMÄN PALUTUKSEN KÄYTTÖ VIRUKSEN POISTAMISEKSI:

 1. Mene Windows 8 Aloitusruutuun ja kirjoita restore point haku osioon.
 2. Klikkaa sitten Asetukset -> Luo palautuspiste.
 3. Kun olet Järjestelmän suojaus välilehdessä, valitse Järjestelmän Palautus.
 4. Klikkaa Seuraava painiketta nähdäksesi palautuspisteesi ja klikkaa tarvitsemaasi palautuspistettä hiiren vasemmalla painikkeella.
 5. Valitse sitten Tarkista vaikutetut ohjelmat -> Sulje -> Seuraava -> Valmis.
 6. Kun PC:si on käynnistynyt uudelleen, lataa Reimage ja suorita järjestelmän täysi tarkistus kun olet päivittäny ohjelman.

2. UUDELLEENKÄYNNISTYS VIKASIETOTILAAN VERKOLLA :

 1. Klikkaa Windows avainta ja mene oikeaan alakulmaan.
 2. Valitse Asetukset -> Vaihda PC:n asetukset -> Yleiset.
 3. Klikkaa Käynnistä uudelleen nyt painiketta Edistynyt Käynnistys osiossa.
 4. Valitse sitten Vianetsintä-> Edistyneet asetukset -> Käynnistys asetukset.
 5. Valitse sitten Käynnistä uudelleen ja paina F5.
 6. Käynnistä IE tai mikä tahansa muu nettiselain ja laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://virukset.fi/download/hunter.exe
 7. Lataa ohjelma työpöydällesi ja käynnistä se poistaaksesi haitalliset tiedostot.

3. TOISEN TIETOKONEEN KÄYTTÖ HAITTAOHJELMAN POISTAJAN LATAAMISEEN:

 1. Ota käyttöösi toinen tietokone joka ei ole tämän viruksen saastuttama ja lataa Reimage or Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sille.
 2. Kun olet suorittanut tämän toimenpiteen, siirrä haittaohjelman poistaja CD:lle/DVD:lle, ulkoiselle kovalevylle tai USB-tikulle.
 3. Tällä välin, lopeta haitalliset prosessit saastuneella tietokoneellasi, tähän tarkoitukseen voit käyttää tätä ohjetta.
 4. Aseta laite jolle siirsit lataamasi haittaohjelman poistajan saastuneeseen tietokoneeseen ja käynnistä se.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Kirjoittajasta

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-sirius-win-8-antivirus-2014.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä