Vakavuus luokka:  
  (98/100)

Sirius Win 8 Protection 2014. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Vakoiluohjelmat

Mikä on Sirius Win 8 Protection 2014?

Sirius Win 8 Protection 2014 on vaarallinen haittaohjelman poistaja johon ei pidä koskaan luottaa. Ei ole mitään väliä vaikka sen varoitukset näyttäisivät kuinka luotettavilta, sinun tulee pitää mielessä että niitä käytetään vain yhteen tarkoitukseen – huijata sinut uskomaan että sinun pitää ostaa tämän ohjelman lisensoitu versio. Tämä version on tietenkin täysin hyödytön ja sitä ei kannata koskaan ostaa. Jos olet alkanut näkemään Sirius Win 8 Protection 2014 hälytyksiä, sinun kannattaa miettiä oletko koskaan ladannut tätä ohjelmaa tietokoneellesi. Me voimme jo etukäteen sanoa, että vastaus on ’EI’. Useimmissa tapauksissa se asennetaan käyttäen epäreiluja sekä haitallisia tekniikoita, kuten saastuneet sähköpostin liitteet, tekaistut hälytykset, laittomat ohjelmat jne. Heti kun tämä vaarallinen haittaohjelman poistaja saastuttaa järjestelmän, se alkaa näyttämään harhaanjohtavia skannereita ja raportoi sitten sadoista eri viruksista. Ole hyvä ja ÄLÄ usko näitä varoituksia sillä niitä näytetään vain pelottelemaan sinut uskomaan, että PC:si on saastunut. Kyllä, se on saastunut mutta ainoa oikea virus on Sirius Win 8 Protection 2014. Sinun kannattaa poistaa se VÄLITTÖMÄSTI sillä sen pitäminen järjestelmässä voi johtaa erilaisiin ongelmiin. Ole varuillasi sillä tällaiset uhat voivat helposti saastuttaa järjestelmän muilla verkkouhilla, koettaa varastaa henkilökohtaisia tietojasi ja aiheuttaa muita vaarallisia toimia. Voidaksesi välttää tämän, sinun kannattaa tehdä järjestelmän täysi tarkistus Reimage ohjemalla ja poistaa haitalliset tiedostot jotka kuuluvat tälle ja muille uhille.

Kuinka Sirius Win 8 Protection 2014 voi saastuttaa tietokoneeni?

Ei ole vaikeaa saada virusta kuten Sirius Win 8 Protection 2014 jos tietokoneesi ei ole maineikkaan haittaohjelman poistajan suojelema. Tästä syystä me todella suosittelemme edellä mainitun ohjelman tai jonkin muun maineikkaan haittaohjelman poistajan järjestelmään. Sinun kannattaa myös pysyä erossa pop-up ilmoituksista jotka väittävät, että sinun pitää päivittää ohjelmia, kuten Flash Player, Java, FLV Player, Lataus manageri ja vastaavat ohjelmat. Jos tällaiset hälytykset ovat alkaneet ilmaantumaan kun selaat nettiä, ne ovat todennäköisesti tekaistuja. Huijarit ovat käyttäneet tällaisia hälytyksiä aktiivisesti huijaamaan ihmiset lataamaan erilaisia mainosohjelmia, selaimen kaappajia, haittaohjelmia sekä vastaavia vaarallisia sovelluksia. Sinun kannattaa myös pysyä erossa hälytyksistä jotka tarjoavat tietokoneesi tarkistusta ’ilmaisella skannerilla’ tai jonkin tehokkaan turvallisuusohjelman koeversiolla. Pidä aina mielessäsi, että sellaista asiaa kuin ’ilmainen skanneri’ ei ole olemassa. Se on vain tapa jota käytetään levittämään vaarallisia haittaohjelman poistajia kuten Sirius Win 8 Protection 2014 virus. Jos kärsit tällaisista sekä vastaavista hälytyksistä, se tarkoittaa tietokoneesi olevan jo saastunut:

Sirius Win 8 Protection 2014 Alert
System Hacked!
Unknown program is scanning your system registry right now! Identity theft detected.

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Ole hyvä ja pysy erossa tällaisista hälytyksistä sillä ne ovat tekaistuja. Voidaksesi poistaa ne, sinun pitää seurata alla annettua ohjetta ja korjata tietokoneesi. Ole hyvä ja valitse automaattinen poistotapa koska haitallisten tiedostojen poistaminen manuaalisesti voi poistaa väärät tiedostot ja se voi johtaa PC:n vahingoittumiseen.

Kuinka poistaa Sirius Win 8 Protection 2014 virus?

Jos tietokoneesi on Sirius Win 8 Protection 2014 viruksen saastuttama niin sinun kannattaa muistaa, että se on todella vakava verkkouhka. Voidaksesi poistaa sen, me suosittelemme valitsemaan AUTOMAATTISEN POISTOTAVAN ja välttämään manuaalista poistoa. Kun luotat tähän poistotapaan, sinun pitää vain ladata maineikas haittaohjelman poistaja, päivittää se ja suorittaa järjestelmän täysi tarkistus. Jos haluat tarkemmat ohjeet kuinka voit tehdä tämän, lue tämä englannin kielinen ohje.

Kun yritetään poistaa Sirius Win 8 Protection 2014, meidän suosittelemia ohjelmia ovat Reimage sekä Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sillä ne voivat helposti löytää kaikki komponentit jotka kuuluvat tälle tai muille verkkouhille.

HUOMIO! Kuten me olemme jo aikaisemmin maininneet, Sirius Win 8 Protection 2014 voi koettaa estää laillisten turvallisuusohjelmien, kuten SpyHunter sekä StopZilla asennuksen ja toiminnan. Jos et voi käynnistää niistä kumpaakaan, kokeile näitä vaihtoehtoja:

1. JÄRJESTELMÄN PALUTUKSEN KÄYTTÖ VIRUKSEN POISTAMISEKSI:

 1. Mene Windows 8 Aloitusruutuun ja kirjoita restore point haku osioon.
 2. Klikkaa sitten Asetukset -> Luo palautuspiste.
 3. Kun olet Järjestelmän suojaus välilehdessä, valitse Järjestelmän Palautus.
 4. Klikkaa Seuraava painiketta nähdäksesi palautuspisteesi ja klikkaa tarvitsemaasi palautuspistettä hiiren vasemmalla painikkeella.
 5. Valitse sitten Tarkista vaikutetut ohjelmat -> Sulje -> Seuraava -> Valmis.
 6. Kun PC:si on käynnistynyt uudelleen, lataa Reimage ja suorita järjestelmän täysi tarkistus kun olet päivittäny ohjelman.

2. UUDELLEENKÄYNNISTYS VIKASIETOTILAAN VERKOLLA :

 1. Klikkaa Windows avainta ja mene oikeaan alakulmaan.
 2. Valitse Asetukset -> Vaihda PC:n asetukset -> Yleiset.
 3. Klikkaa Käynnistä uudelleen nyt painiketta Edistynyt Käynnistys osiossa.
 4. Valitse sitten Vianetsintä-> Edistyneet asetukset -> Käynnistys asetukset.
 5. Valitse sitten Käynnistä uudelleen ja paina F5.
 6. Käynnistä IE tai mikä tahansa muu nettiselain ja laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://virukset.fi/download/hunter.exe
 7. Lataa ohjelma työpöydällesi ja käynnistä se poistaaksesi haitalliset tiedostot.

3. TOISEN TIETOKONEEN KÄYTTÖ HAITTAOHJELMAN POISTAJAN LATAAMISEEN:

 1. Ota käyttöösi toinen tietokone joka ei ole tämän viruksen saastuttama ja lataa Reimage or Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sille.
 2. Kun olet suorittanut tämän toimenpiteen, siirrä haittaohjelman poistaja CD:lle/DVD:lle, ulkoiselle kovalevylle tai USB-tikulle.
 3. Tällä välin, lopeta haitalliset prosessit saastuneella tietokoneellasi, tähän tarkoitukseen voit käyttää tätä ohjetta.
 4. Aseta laite jolle siirsit lataamasi haittaohjelman poistajan saastuneeseen tietokoneeseen ja käynnistä se.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Kirjoittajasta

Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-sirius-win-8-protection-2014.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä