Vakavuus luokka:  
  (89/100)

Poisto Sirius XP Antivirus 2014

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Vakoiluohjelmat

Mikä on Sirius XP Antivirus 2014?

Sirius XP Antivirus 2014 on jälleen yksi vaarallinen haittaohjelman poistaja joka tulee poistaa heti kun se huomataan PC järjestelmässä. Se on vaarallinen virus joka koettaa pelottaa ihmisiä tekaistuilla turvallisuus hälytyksillä voidakseen varastaa heidän rahansa. Jos käytät Windows XP käyttöjärjestelmää, tämä haittaohjelma voi käyttää harhaanjohtavia tunkeutumistapoja ja täten päästä tietokoneellesi huomaamatta. Jos se on jo tehnyt niin, olet luultavasti alkanut huomaamaan erilaisia hälytyksiä Google Chrome, Mozilla Firefox sekä Internet Explorer selaimilla jotka väittävät tietokoneesi olevan vaarassa. Se pystyy tämän lisäksi tekemään tekaistuja turvallisuus tarkistuksia ja näyttämään pitkän listan tartuntoja. Ole varuillasi sillä kaikki nämä tämä toimet tehdään vain yhdestä syystä – huijatakseen sinua ja varastaaksesi rahasi. Se kertoo useista eri viruksista tietokoneellasi mutta voit olla varma, että ne ovat kaikki keksittyjä ja ainoa virus tietokoneellasi on Sirius XP Antivirus 2014. On todella vaarallista pitää tämä pelotteluohjelma tietokoneella sillä se voi myös koettaa tallentaa näppäin iskusi ja kerätä pankkitietojasi sekä muita arkaluontoisia tietoja sinusta. Tämän lisäksi, se pystyy kaappaamaan kaikki nettiselaimesi ja voi koettaa uudelleenohjata sinut vaarallisille verkkosivuille voidakseen huijata sinut asentamaan muita haittaohjelmia. Joten jos olet jo huomannut kuinka Sirius XP Antivirus 2014 lataa skannerinsa ja näyttää hälytyksiään joka kerta kun selaat nettiä, ole hyvä ja jätä ne huomiotta ja ÄLÄ KOSKAAN maksa sen lisenssistä koska se ei ole ainoastaan ajan ja rahan tuhlausta mutta se voi johtaa myös henkilökohtaisten tietojen menetykseen sekä identiteetti varkauteen. Joten jos tämä haittaohjelma on jo tietokoneellasi, vältä manuaalista poistoa ja käytä sen sijaan maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage, voidaksesi poistaa sen välittömästi.

Kuinka Sirius XP Antivirus 2014 voi kaapata tietokoneeni?

Sirius XP Antivirus 2014 virusta, aivan kuten muitakin haittaohjelmia, levitetään troijalaisten, roskapostin sekä tekaistujen hälytysten avulla. Jos vierailet laittomilla verkkosivuilla, lataat epäilyttäviä ohjelmia tai kyseenalaisia sähköpostien liitteitä, tietokoneesi voi helposti saada Sirius XP Antivirus 2014 virus tartunnan. Kun se on asennettu, tämä petollinen virus aloittaa useita toimintoja ja tekee järjestelmä muutoksia voidakseen huijata sinua ja päästäkseen käsiksi rahoihisi. Tällaiset ja vastaavat ilmoitukset voivat olla merkki siitä, että Sirius XP Antivirus 2014 on jo saastuttanut tietokoneesi:

Sirius Win 7 Antivirus 2014 has blocked a program from accessing the internet
This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen
Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Tämän lisäksi tällä haittaohjelmalla on toiminto joka sallii sen puolustautuvan poistamista vastaan. Et esimerkiksi voi käynnistää Windows Tehtävien Hallintaa ja Rekisteri Editoria tai muita ohjelmia jotka voisivat auttaa sinua sen poistossa. Jos olet tässä tilanteessa juuri nyt, sinun pitää vain seurata alla annettuja ohjeita ja tehdä kaikki oikeassa järjestyksessä. Jos haluat välttää tällaisia sekä vastaavia tartuntoja tulevaisuudessa, me todella suosittelemme asentamaan maineikkaan haittaohjelman poistajan ja pitämään sen päivitettynä.

KUINKA POISTAA SIRIUS XP ANTIVIRUS 2014 VIRUS?

Jos kärsit tällaisistä sekä vastaavista hälytyksistä, sinun kannattaa tarkistaa PC:si Sirius XP Antivirus 2014 viruksen varalta. Valitse AUTOMAATTINEN POISTOTAPA joka vaati vain maineikkaan haittaohjelman poistajan lataamisen, sen päivityksen sekä täyden järjestelmän tarkistuksen tekemisen. Jos haluat yksityiskohtaisen ohjeen kuinka voit tehdä tämän, lue tämä englannin kielinen ohje. Kun koetetaan poistaa Sirius XP Antivirus 2014, meidän suosittelemia ohjelmia ovat Reimage sekä SpyHunter 5Combo Cleaner sillä ne löytävät helposti kaikki tämän uhan sekä muiden uhkien piilotetut komponentit,

HUOMIO! Kuten me olemme jo aikaisemmin maininneet, Sirius XP Antivirus 2014 voi yrittää estää laillisten turvallisuus ohjelmien asennuksen ja toiminnan, mukaanlukien SpyHunter ja StopZilla. Jos et voi ladata tai käynnistää niitä niin yritä näitä vaihtoehtoja:

1. JÄRJESTELMÄN PALAUTKSEN KÄYTTÖ VIRUKSEN KÄYTÖSTÄ POIS OTTAMISEKSI:

 1. Paina Käynnistä-> Kaikki ohjelmat -> Lisäosat -> Järjestelmätyökalut-> Järjestelmän palauttaminen.
 2. Heti kun Palauta järjetelmä tiedostot sekä asetukset ikkuna ilmestyy, valitse Seuraava.
 3. Valitse haluamasi palautuspiste ja paina Seuraava.
 4. Paina Valmis varmistaaksesi ja odota PC uudelleen käynnistystä.
 5. Lataa sitten Reimage ja tee järjestelmän täysi tarkistus kun olet päivittänyt sen.

2. KÄYNNISTÄMINEN VIKASIETOTILAAN VERKOLLA:

 1. Käynnistä tietokoneesi uudelleen
 2. Heti kun tietokoneesi aktivoituu, ala painamaan F8 näppäintä jatkuvasti kunnes näet Edistyneet Käynnistys Asetukset Ruudun.
 3. Täällä, valitse Vikasietotila Verkolla (tätä varten käytä nuolinäppäimiä) ja paina Enter.
 4. Kirjaudu sisään samalla käyttäjänimellä kuin normalissa Windows moodissa
 5. Klikkaa sitten IE:tä tai muun selaimen kuvaketta ja valitse Suorita.. tai Suorita Järjestelmänvalvojana. Anna järjestelmänvalvojan salasanasi (jos vaaditaan).
 6. Laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://virukset.fi/download/hunter.exe ja lataa ohjelma työpöydällesi. käynnistä poistaaksesi haitalliset tiedostot.

3. VIERAS TILIN LUOMINEN TIETOKONEEN TARKISTUSTA VARTEN:

Jos sinulla on toinen käyttäjätili (vieras), voit koettaa suorittaa järjestelmän tarkistuksen sen kautta. Kirjaudut vain sisään ja lataat Reimage ohjelman järjestelmän tarkistukseen. Voit aktivoida vieras tilin näiden ohjeiden avulla:

 1. Paina Käynnistä -> Ohjauspaneeli ja valitse Käyttäjätilit ja Perheturvallisuus.
 2. Kun uusi ikkuna aukeaa, paina Lisää tai Poista Käyttäjätili -> Vieras tili.
 3. Paina Ota käyttöön painiketta ja käynnistä tietokoneesi uudelleen
 4. Odota kunnes Windows kirjautumis ikkuna ilmestyy ja valitse Vieras tili suositellun haittaohjelman poistajan lataamiseen.

4. TOISEN PC:N KÄYTTÖ HAITTAOHJELMAN POISTAJAN LATAAMISEEN:

 1. Ota käyttöön toinen tietokone joka ei ole tämän viruksen saastuttama ja lataa Reimage tai SpyHunter 5Combo Cleaner sille.
 2. Kun olet tehnyt tämän niin siirrä haittaohjelman poistaja CD/DVD, ulkoiselle kovalevylle, tai USB tikulle.
 3. Tällä aikaa, lopeta haitalliset prosessit saastuneelta tietokoneelta. Tähän tarkoitukseen käytä tätä englannin kielistä ohjetta.
 4. Laita tallennettu haittaohjelman poistaja saastuneelle tietokoneelle ja käynnistä se.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-sirius-xp-antivirus-2014.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä