Vakavuus luokka:  
  (98/100)

Sirius XP Protection 2014. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Linas Kiguolis - - | Tyyppi: Vakoiluohjelmat

Mikä on Sirius XP Protection 2014?

Sirius XP Protection 2014 on viimeisin vaarallinen haittaohjelman poistaja jota käytetään varastamaan ihmisten rahat. Se voi huijata sinut uskomaan, että PC:si on vakavasti saastunut ja että sinun pitää ostaa sen lisensoitu versio. Siitä maksaminen on tietenkin täysin sama asia kuin rahojesi heittäminen hukkaan, koska Sirius XP Protection 2014 viruksella ei ole virustietokantaa se ei pysty havaitsemaan tai poistamaan mitään viruksia. Tämän lisäksi, kun sinulla on tämä haittaohjelman poistaja järjestelmässä, voit huomata et vain sen ärsyttäviä skannereita ja varoitus viestejä sadoista erilaisista uhista. Se voi myös aiheuttaa hidastumisisa, saastuttaa järjestelmän muilla uhilla ja voi jopa tallentaa näppäiniskusi. Tämä tehdään hyvin yksinkertaisesta syystä – jotta voidaan varastaa henkilökohtaisia tietoja, kuten sisäänkirjautumiset, salasanat, pankkitiedot jne. Tästä syystä sinun ei pidä koskaan jättää Sirius XP Protection 2014 varoitusviestejä huomiotta. Jos alat näkemään niitä niin se on merkki, että sinun pitää tarkistaa tietokoneesi maineikkaalla haittaohjelman poistajalla, kuten Reimage. Tämä auttaa sinua poistamaan tämän viruksen sekä muut verkkouhat. Sinun pitää tietenkin pitää ohjelmat, kuten SpyHunter päivitettynä jos haluat välttää uhkien kuten haittaohjelmien, mainosohjelmien, kaappaajien sekä vastaavien verkkouhkien pääsyn tietokoneelle.

Kuinka Sirius XP Protection 2014 voi saastuttaa tietokoneeni?

Aivan kuten useat muutkin haittaohjelmat, tämä virus luottaa useisiin tekniikoihin voidakseen levitä mahdollisimman laajalle. Voit olla täysin varma, että nämä tekniikat voivat helposti huijata sinut lataamaan Sirius XP Protection 2014 viruksen tietokoneellesi niin ettet edes huomaa sitä. Kaikkein suosituin tapa, jolla tätä haittaohjelmaa levitetään, luottaa tekaistuihin hälytyksiin. Jotkut niistä on suunniteltu tarjoamaan ilmaisia järjestelmä skannereita, muut on asetettu kertomaan puuttuvista päivityksistä. Jos sinulle on ilmoitettu, että sinun pitää päivittää jokin ohjelma, kuten Java, Flash Player tai vastaava sovellus niin me todella toivomme, että et klikannut tällaista mainosta sillä niillä ei ole mitään tekemistä edellä mainittujen ohjelmien tai niiden valmistajien kanssa. Näitä mainoksia käytetään yleensä levittämään kyseenalaisia ohjelmia, kuten mainosohjelmat, selaimen kaappaajat, vaaralliset haittaohjelman poistajat sekä vastaavat uhat. Tämän lisäksi, sinun kannattaa välttää hälytyksiä jotka tarjoavat tietokoneen tarkistusta ’ilmaisen skannerin’ avulla. Tämä on vain yksi temppu muiden joukossa jota käytetään levittämään haittaohjelmia kuten tämä. Jos olet klikannut tällaistä ilmoitusta, olet ehkä huomannut jo tällaisia ja vastaavia varoituksia:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Sirius XP Protection 2014 has blocked a program from accessing the internet
This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen
Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Ole hyvä ja jätä tällaiset viestit huomiotta sillä ne ovat tekaistuja sekä harhaanjohtavia. Todellisuudessa ainoa virus joka tietokoneellasi piileskelee on Sirius XP Protection 2014.

Kuinka poistaa Sirius XP Protection 2014 virus?

Jos PC:si on jo Sirius XP Protection 2014 viruksen saastuttama, sinun kannattaa valita AUTOMAATTINEN POISTOTAPA ja poistaa tämä haittaohjelma välittömästi. Me suosittelemme tätä poistotapaa koska sinun pitää suorittaa vain muutama askel. Tähän tarkoitukseen sinun tulisi ladata luotettava haittaohjelman poistaja, päivittää se ja suorittaa järjestelmän täysi tarkistus. Jos haluat tarkemmat ohjeet miten se suoritetaan niin lue tämä englannin kielinen ohje. Kun yritetään poistaa Sirius XP Protection 2014, meidän suosittelemia ohjelmia ovat Reimage sekä Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sillä ne löytävät helposti kaikki tämän uhan sekä muiden uhkien piilotetut komponentit.

HUOMIO! Kuten me olemme jo aikaisemmin maininneet, Sirius XP Protection 2014 voi yrittää estää laillisten turvallisuus ohjelmien asennuksen ja toiminnan, mukaanlukien SpyHunter ja StopZilla. Jos et voi ladata tai käynnistää niitä niin yritä näitä vaihtoehtoja:

1. JÄRJESTELMÄN PALAUTUKSEN KÄYTTÖ VIRUKSEN KÄYTÖSTÄ POIS OTTAMISEKSI:

 1. Paina Käynnistä-> Kaikki ohjelmat -> Lisäosat -> Järjestelmätyökalut-> Järjestelmän palauttaminen.
 2. Heti kun Palauta järjetelmä tiedostot sekä asetukset ikkuna ilmestyy, valitse Seuraava.
 3. Valitse haluamasi palautuspiste ja paina Seuraava.
 4. Paina Valmis varmistaaksesi ja odota PC:n uudelleen käynnistystä.
 5. Lataa sitten Reimage ja tee järjestelmän täysi tarkistus kun olet päivittänyt sen.

2. KÄYNNISTÄMINEN VIKASIETOTILAAN VERKOLLA:

 1. Käynnistä tietokoneesi uudelleen
 2. Heti kun tietokoneesi aktivoituu, ala painamaan F8 näppäintä jatkuvasti kunnes näet Edistyneet Käynnistys Asetukset Ruudun.
 3. Täällä, valitse Vikasietotila Verkolla (tätä varten käytä nuolinäppäimiä) ja paina Enter.
 4. Kirjaudu sisään samalla käyttäjänimellä kuin normalissa Windows moodissa
 5. Klikkaa sitten IE:tä tai muun selaimen kuvaketta ja valitse Suorita.. tai Suorita Järjestelmänvalvojana. Anna järjestelmänvalvojan salasanasi (jos vaaditaan).
 6. Laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://virukset.fi/download/hunter.exe ja lataa ohjelma työpöydällesi. käynnistä poistaaksesi haitallise tiedostot.

3. VIERAS TILIN LUOMINEN TIETOKONEEN TARKISTUSTA VARTEN:

Jos sinulla on toinen käyttäjätili (vieras), voit koettaa suorittaa järjestelmän tarkistuksen sen kautta. Kirjaudut vain sisään ja lataat Reimage ohjelman järjestelmän tarkistukseen. Voit aktivoida vieras tilin näiden ohjeiden avulla:

 1. Paina Käynnistä -> Ohjauspaneeli ja valitse Käyttäjätilit ja Perheturvallisuus.
 2. Kun uusi ikkuna aukeaa, paina Lisää tai Poista Käyttäjätili -> Vieras tili.
 3. Paina Ota käyttöön painiketta ja käynnistä tietokoneesi uudelleen
 4. Odota kunnes Windows kirjautumis ikkuna ilmestyy ja valitse Vieras tili suositellun haittaohjelman poistajan lataamiseen.

4. TOISEN PC:N KÄYTTÖ HAITTAOHJELMAN POISTAJAN LATAAMISEEN:

 1. Ota käyttöön toinen tietokone joka ei ole tämän viruksen saastuttama ja lataa Reimage tai Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sille.
 2. Kun olet tehnyt tämän niin siirrä haittaohjelman poistaja CD/DVD, ulkoiselle kovalevylle, tai USB tikulle.
 3. Tällä aikaa, lopeta haitalliset prosessit saastuneelta tietokoneelta. Tähän tarkoitukseen käytä tätä englannin kielistä ohjetta.
 4. Laita tallennettu haittaohjelman poistaja saastuneelle tietokoneelle ja käynnistä se.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Kirjoittajasta

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-sirius-xp-protection-2014.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä