Mikä on SLsvc.exe? Kannattaako minun poistaa se?

SLsvc.exe

Slsvc.exe on virallinen prosessi joka aloittaa Ohjelmiston Lisenssointi palvelun Windows Vistalle. Jos löysit tämä prosessin tehtävien hallinnastasi, sinu telee tietää että se on Microsoft Windows prosessi jonka työnä on digitaalisten tuotteiden suojaaminen tekijänoikeus rikkomuksien varalta. Se aktivoituu heti kun käynnistät tietokoneesi ja se löytyy C:\Windows\System32 kansiosta. Slsvc.exe on tärkeä Windows prosessi jota tarvitaan takaamaan PC:n kunnollinen toiminta, joten me emme suosittele sen pysäyttämistä. Kuitenkin, jos luulet, että tämä prosessi kuluttaa liikaa muistia tai aiheuttaa sinulle muita ongelmia, voit lopettaa sen.

VAARA!

Mille tahansa haittaohjelmalle voidaan antaa mikä tahansa nimi, joten Slsvc.exe nimeä voidaan käyttää huijareiden toimesta piilottamaan heidän omat viruksensa. Jos huomasit, että tämä tiedosto ei sijaitse C:\Windows\System32 kansiossa, se voi olla vaarallinen. Tässä tapauksessa, sinun tulisi tarkistaa järjestelmä maineikkaalla turvallisuusohjelmalla ja lopettaa Slsvc.exe. tarkistaaksesi tämän tiedoston, me suosittelemme RegCure Pro ohjelmaa.

Tuomio - Tiedoston tila
Diagnoosi vaadittu
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-slsvc-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa