Mikä on SLsvc.exe?

SLsvc.exe

Slsvc.exe on virallinen prosessi joka aloittaa Ohjelmiston Lisenssointi palvelun Windows Vistalle. Jos löysit tämä prosessin tehtävien hallinnastasi, sinu telee tietää että se on Microsoft Windows prosessi jonka työnä on digitaalisten tuotteiden suojaaminen tekijänoikeus rikkomuksien varalta. Se aktivoituu heti kun käynnistät tietokoneesi ja se löytyy C:\Windows\System32 kansiosta. Slsvc.exe on tärkeä Windows prosessi jota tarvitaan takaamaan PC:n kunnollinen toiminta, joten me emme suosittele sen pysäyttämistä. Kuitenkin, jos luulet, että tämä prosessi kuluttaa liikaa muistia tai aiheuttaa sinulle muita ongelmia, voit lopettaa sen.

VAARA!

Mille tahansa haittaohjelmalle voidaan antaa mikä tahansa nimi, joten Slsvc.exe nimeä voidaan käyttää huijareiden toimesta piilottamaan heidän omat viruksensa. Jos huomasit, että tämä tiedosto ei sijaitse C:\Windows\System32 kansiossa, se voi olla vaarallinen. Tässä tapauksessa, sinun tulisi tarkistaa järjestelmä maineikkaalla turvallisuusohjelmalla ja lopettaa Slsvc.exe. tarkistaaksesi tämän tiedoston, me suosittelemme RegCure Pro ohjelmaa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-slsvc-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa