Mikä on SLsvc.exe? Kannattaako minun poistaa se?

SLsvc.exe

Slsvc.exe on virallinen prosessi joka aloittaa Ohjelmiston Lisenssointi palvelun Windows Vistalle. Jos löysit tämä prosessin tehtävien hallinnastasi, sinu telee tietää että se on Microsoft Windows prosessi jonka työnä on digitaalisten tuotteiden suojaaminen tekijänoikeus rikkomuksien varalta. Se aktivoituu heti kun käynnistät tietokoneesi ja se löytyy C:\Windows\System32 kansiosta. Slsvc.exe on tärkeä Windows prosessi jota tarvitaan takaamaan PC:n kunnollinen toiminta, joten me emme suosittele sen pysäyttämistä. Kuitenkin, jos luulet, että tämä prosessi kuluttaa liikaa muistia tai aiheuttaa sinulle muita ongelmia, voit lopettaa sen.

VAARA!

Mille tahansa haittaohjelmalle voidaan antaa mikä tahansa nimi, joten Slsvc.exe nimeä voidaan käyttää huijareiden toimesta piilottamaan heidän omat viruksensa. Jos huomasit, että tämä tiedosto ei sijaitse C:\Windows\System32 kansiossa, se voi olla vaarallinen. Tässä tapauksessa, sinun tulisi tarkistaa järjestelmä maineikkaalla turvallisuusohjelmalla ja lopettaa Slsvc.exe. tarkistaaksesi tämän tiedoston, me suosittelemme RegCure Pro ohjelmaa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-slsvc-exe.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta SLsvc.exe

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa