Vakavuus luokka:  
  (68/100)

Smart HDD. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Kiristysohjelmat

Smart HDD on eheytysohjelma, joka raportoi väärää tietoa koneesi kovalevyjen virheistä ja tärkeiden ohjelmien toiminnasta. Tällöin käyttäjä luulee, että koneessa on useita ongelmia ja vikoja vaikka todellisuudessa tilanne olisi toinen. Tämän jälkeen ohjelma tarjoaa ratkaisua ongelmaasi ja ratkaisu olisi ostaa S.M.A.R.T HDD- niminen ohjelma, joka todellisuudessa onkin haittaohjelma. Tämä on tyypillinen toimintatapa tämän lajin haittaohjelmille, se käyttää harhaanjohtavia metodeja huijatakseen käyttäjiä maksaakseen täysin hyödyttömistä ohjelmista. Smart HDD:ta mainostetaan Troijalaisten virusten avulla ja harhaanjohtavilla nettisivuilla. Jos huomaat, että koneesi on saastunut tämän kaltaisella ohjelmalla niin käytä meidän poisto-ohjeita (alempana) poistaaksesi Smart HDD:n sekä muita haittaohjelmia tietokoneeltasi joko manuaalisesti taikka automaattisella poisto-ohjelmalla.

Kun S.M.A.R.T HDD on asentunut koneellesi asettaa se itsensä käynnistymään automaattisesti, joka kerta kun käynnistät tietokoneesi. Se näyttää tekaistun virhe-ilmoituksen kun yrität käynnistää ohjelmia. Esimerkkejä tälläisistä ilmoituksista kun yrität käynnistää ohjelman:

Windows detected a hard drive problem.
A hard drive error occurred while starting the application.

Ohjelma esittää etsivänsä koneeltasi virheitä kunnes ilmoittaa, että ei kykene poistamaan ja korjaamaan kaikkia virheitä ennen kuin ostat ohjelman. Koska tämä ohjelma on huijausta niin älä säikähdä ja osta ohjelmaa kun näet varoituksia, sillä ne ovat tekaistuja. Esimerkkejä teksteistä joita saatat nähdä:

Critical Error!
Damaged hard drive clusters detected. Private data is at risk.

Critical Error
Hard Drive not found. Missing hard drive.

Critical Error
RAM memory usage is critically high. RAM memory failure.

Kuten huomaat, niin tämä ohjelma on täysin hyödytön. Älä osta Smart HDD:ta mistään syystä ja jos olet jo niin kerennyt tekemään niin ota yhteys luottokorttiyhtiöösi ja pyydä poistamaan maksu. Poistaaksesi tämän tartunnan koneestasi, sekä vastaavat haittaohjelmat, seuraa ohjeita alapuolella olevassa oppaassa. Me suosittelemme, että käytät automaattista poisto-ohjelmaa sillä Smart HDD on saattanut tuoda mukanaan lisää haittaohjelmia sekä saastuneita tiedostoja.

Poistaaksesi tekaistut virheilmoitukset syötä rekisteröintikoodi: 15801587234612645205224631045976. Se saattaa auttaa poistamalla ilmoitukset mutta saastunut ohjelma jää tietokoneellesi ja saattaa kerätä henkilökohtaisia tietojasi. Käytä antivirusohjelmaa, joka on suosittu ja jolla on hyvä maine poistaaksesi Smart HDD:n. Me suosittelemme: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus taikka Malwarebytes Anti Malware nimisiä ohjelmia. Ne kykenevät hoitamaan nämä ohjelmat pois koneeltasi.

Hieman hankalampi ohje tulee tässä. Sinun täytyy olla kokenut windowsin käyttäjä tai muussa tapauksessa saatat pilata käyttöjärjestelmäsi.

  • Avaa c:\windows\system23, etsi cmd.exe ja tee siitä pikakuvake työpöydällesi.
  • Käynnistä se. Kirjoita: “runas /user:cceng cmd” ilman heittomerkkejä ja paina enteriä. Seuraava käskyikkuna aukeaa.
  • Uudessa ikkunassa käynnistä taskmgr (tehtävien hallinta)(ctrl + alt + del)
  • Estä Smart HDD:n prosessit ja ohjelmat (satunnaisia kirjaimia sekä numeroita, tunnistat kyllä nähdessäsi)
  • Käynnistä regedit
  • mene HKCU\Software\Microsoft\Windows\Current\Version\run ja poista kaikki rekisteri arvot samasta paikasta kuin prosessit.
  • poista kaikki työpöydän ja alkuvalikon pikakuvakkeet liittyen siihen.
  • Lataa ja käynnistä TDSS killer, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus taikka muu LUOTETTU virusohjelma. Tee täysi tietokoneen tarkistus, tämä siksi jos Smart HDD:sta on jäänyt jotain koneellesi.
  • Virus piiloutuu tiedostoihin, voit nähdä ne kun muutat asetuksia. Tehdäksesi ne lopullisesti näkyvästi mene ‘Start>Run>Cmd, sitten cd sinun kansioosi ja aja ATTRIB -h -s *.*.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Smart HDD suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Smart HDD poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Smart HDD kuvankaappaus
Smart HDD kuvankaappaus

Smart HDD käsin tehtävä poisto:

Lopeta prosessit:
[random].exe processes are random for smart HDD, you should see strings like: 235633.exe, tetikdwwq.exe

Tuhoa arkisto arvot: ?
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run "[random]"
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run "[random].exe"

Poista merkinnöistä DLLssät:
[random].dll DLLs are random for smart HDD, you should see strings like: 995827.dll, nwwoeldr.dll

Pyyhi tiedostot:
%Temp%\\[random].exe
%Temp%\\[random].dll
%Temp%\\dfrg
%Temp%\\dfrgr
%Temp%\\.exe
%UserProfile%\\Desktop\\Smart HDD.lnk
%UserProfile%\\Start Menu\\Programs\\Smart HDD\\
%UserProfile%\\Start Menu\\Programs\\Smart HDD\\Smart HDD.lnk
%UserProfile%\\Start Menu\\Programs\\Smart HDD\\Uninstall Smart HDD.lnk

Pyyhi hakemistot
%Temp%\[random]

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-smart-hdd.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä