Vakavuus luokka:  
  (96/100)

Smart Security virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Kiristysohjelmat

Smart Security Virus on vaarallinen haittaohjelman poistaja, joka pystyy tekemään mitä tahansa saadakseen ihmiset uskomaan mitä tahansa heidän tietokoneidensa käyttökelpoisuudesta sekä turvallisuudesta. Tähän takoitukseen, se näyttää yleensä tekaistuja järjestelmä skannereita ja varoituksia, jotka ilmoittavat sadoista vaarallisista viruksista. Todellisuudessa nämä “uhat” ovat aitoja tietokoneen tiedostoja jotka ovat tärkeitä tietokoneen toiminnalle. Älä ylläty tästä sillä se on vain osa ohjelman taktiikkaa yrityksessään harhauttaa käyttäjää, aivan kuten muissakin haittaohjelmissa, kuten Internet Security 2012 tai Privacy Protection. Säikäytettyään uhrinsa ilmoittamalla useista viruksista, tämä huijausohjelma tarjoaa mahdollisuutta ostaa lisensoitu versio ja poistaa kaikki nämä haittaohjelmat. Tästä huolimatta, sinun täytyy jättää tämä harhaanjohtava kampanja huomiotta, joka raportoi vain turvallisista tiedostoista. Sen lisäksi suosittelemme, että poistat Smart Security Viruksen koneeltasi välittömästi sillä se ei vain hidasta koneesi toimintaa vaan saattaa myös asentaa lisää vaarallisia viruksia tietokoneellesi.

KUINKA VOIN SAADA Smart Security Virus

TARTUNNAN?

Aivan kuten monet muutkin pelotteluohjelmat, Smart Security Virus leviää troijalaisten avulla, jotka käyttävät hyväkseen käyttöjärjestelmien turva-aukkoja ja lataavat saastuneita tiedostoja järjestelmään. Joten sinun kannattaa olla aina varma siitä, että tietokoneesi on täysin suojattu virusturvalla ja haittaohjelman poistajalla. Päästyään koneelle ja aktivoiduttuaan, Smart Security muokkaa käytöjärjestelmää ja lataa sinne omia tiedostojaan jotka voidaan “huomata” sen tekaistuissa ilmoituksissa. Sen lisäksi se alkaa näyttämään agressiivisia viestejään jotka raportoivat vaarallisista tartunnoista ja vastaavista ongelmista. Se voi myös näyttää omia täysin hyödyttömiä skannereitaan jotka ilmoittavat vain keksittyjä tartuntoja.

Muista, että nämä ilmoitukset eivät ole aitoja ja sinun täytyy jättää kaikki Smart Security viruksen hälytykset huomiotta:

Security Warning
Malicious program has been detected. Click here to protect your computer

iexplore.exe can not start
File iexplore.exe is infected by W32/Blaster.worm. Please activate Smart Security to protect your computer

Todellisuudessa Smart Security virus on hyödytön virusten löytämisessä ja poistossa. Se yrittää vain saada sinut uskomaan, että tietokoneellasi on jotain vialla ja saada sinut maksamaan kyseisen ohjelman lisensoidusta versiosta. Jos halut menettää rahasi, niin voit ostaa sen. Muussa tapauksessa sinun täytyy poistaa Smart Security virus lopullisesti.

KUINKA poistaa Smart Security Virus tietokoneelta?

Yrittäessä poistaa Smart Security Virusta lopullisesta koneeltasi, sinun kannattaa käyttää automatisoituja ohjelmia, kuten STOPzilla ja SpyHunter. Emme suosittele manuaalista poistoa sillä saatat poistaa vääriä tiedostoja koneeltasi ja vahingoittaa käyttöjärjestelmääsi. Sen lisäksi sinulta saattaa jäädä joitakin tiedostoja huomaamatta tästä huijausohjelmasta jolloin löydät Smart Security Viruksen päivittäneensä itsensä jälleen kerran.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.
Smart Security virus kuvankaappaus
Smart Security virus kuvankaappaus

Smart Security virus käsin tehtävä poisto:

Lopeta prosessit:
[%CommonAppData%\smart.exe
[random].exe

Tuhoa arkisto arvot: ?
HKEY_CURRENT_USER\Software\
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run "Smart Security"

Pyyhi tiedostot:
%CommonAppData%\smart.exe
%Desktop%\Smart Security.lnk
[random].exe

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-smart-security-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä