Vakavuus luokka:  
  (96/100)

Spamhaus virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Kiristysohjelmat

Spamhaus virus on vaarallinen ransomware-virus, joka tukkii tietokoneita heti, kun se pääsee niin sisälle. Lisäksi se näyttää valtavan ilmoituksen, joka kertoo Spamhaus-projektista ja kehottaa maksamaan sakon 48:n tunnin kuluessa laittomasta toiminnasta. Tyypillisesti tämä ovela mato tunkeutuu huonosti suojattuihin järjestelmiin. Kun se onnistuu siinä, se käynnistää joitakin laittomia muutoksia ja näyttää huomautuksen, jonka mukaan uhrin tietokone on otettu mukaan Internetin roskapostittajien ja haittaohjelmien levittäjien listalle. Lisäksi se saattaa alkaa näyttää mitä tapahtuu käyttäjän huoneessa, koska sillä on pääsy tietokoneen webkameraan. Jos konellasi on Spamhaus-virus, et voi tehdä sillä mitään. Voit ainoastaan katsoa tätä väärennettyä ilmoitusta, joka kertoo, että tietokoneeltasi on havaittu laitonta toimintaa. Älä usko, että sakon maksaminen GreenDot MoneyPak-järjestelmän avulla vapauttaisi järjestelmän. Se onnistuu vain, kun poistat Spamhaus-viruksen koneeltasi.

MITEN SAAN Spamhaus-viruksen TARTUNNAN?

Spamhaus-virus jakautuu Trojan.LockScreen:n avulla. Tartunta voi päästä sisään laittomilta tai hakkeroiduilta nettisivuilta, roskapostista tai freeware-ohjelmasta, joka sisältää kolmannen osapuolen ohjelmistoja. Kun se onnistuu voittamaan tietokoneen turvaohjelman, se lataa Spamhaus-viruksen tiedostot ja kaappaa koko järjestelmän. Lisäksi uhri näkee tämän valheellisen viestin:

SPAMHAUS
THE SPAMHAUS PROJECT
Working to protect Internet Networks Worldwide
Spamhaus tracks the Internet’s spam senders and spam services, provides dependable real-time anti-spam protection for Internet networks, and works with Law Enforcement to identify and pursue spammers worldwide.
GreenDot MoneyPak is very unique payment system in the United States. You will not be required to enter any of your personal information (not even your first or last name) or any information which can compromise you.
Pin number is located on the back of the MoneyPak card. You have to carefully scratch of the protection layer.
You have 48 hours left to enter your payment.
You have lost control over your computer. Your system and all your files has been blocked and encrypted because you were spreading the Malware (viruses, Trojans, worms). You are breaking numerous International and USA laws.
(…..)

Älä maksa 300 dollaria, koska kyseessä on vain huijaus. Jos haluat poistaa lukituksen koneeltasi ja päästä eroon Spamhaus-viruksesta, seuraa näitä ohjeita:

MITEN SPAMHAUS-VIRUKSEN VOI POISTAA?

Kun yrität poistaa Spamhaus-viruksen koneeltasi, sinun täytyy ensin poistaa lukitus koneeltasi. Tehdäksesi sen, seuraa näitä vinkkejä:

* Flash-aseman menetelmä:

1. Ota toinen kone ja käytä sitä lataaksesi Reimage tai jonkun muun haittaohjelmien poisto-ohjelman.

2. Päivitä ohjelma ja siirrä se USB-asemalle tai CD:lle.

3. Sillä aikaa käynnistä uudelleen tartunnan saanut kone vikasietotilaan komentorivillä ja liitä USB-asema siihen.

4. Käynnistä uudelleen Spamhaus-viruksen tartunnan saanut kone ja suorita täysi järjestelmän tarkistus.

* Käyttäjät, joilla on haittaohjelman tartunta, ovat sallittuja käyttämään muita tilejään Windows-järjestelmässä. Jos jollain niistä on järjestelmänvalvojan oikeudet, sinun pitäisi pystyä käynnistämään haittaohjelmien poisto-ohjelma.

* Yritä estää Flash tehdäksesi haittaohjelmien pysäyttämistoiminnon tarkoituksenmukaiseksi. Poistaaksesi Flashin käytöstä, mene Macromedia supportin sivulle ja valitse ‘Estä’:

http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Sen jälkeen suorita täysi järjestelmän tarkistus haittaohjelmien poisto-ohjelmalla..

* Manuaalinen Spamhaus-viruksen poistaminen:

  1. Käynnistä tartunnan saanut tietokone uudelleen ‘vikasietotilaan komentorivillä’ poistaaksesi viruksen (tämän pitäisi toimia kaikilla tämän uhan versioilla)

  2. Suorita Regedit

  3. Etsi WinLogon Entries ja kirjoita ylös kaikki tiedostot, jotka eivät ole explorer.exe tai tyhjiä. Korvaa ne explorer.exe:llä.

  4. Etsi rekisteristä nämä tiedostot, jotka olet kirjoittanut ylös ja poista kaikki tiedostoihin liittyvät rekisteriavaimet.

  5. Käynnistä tietokone uudelleen ja suorita täysi järjestelmän tarkistus päivitetyllä Reimage poistaaksesi jäljellä olevat White Screen-viruksen tiedostot.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Spamhaus virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Spamhaus virus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Me olemme testanneen Malwarebytes:n tehokkuuden Spamhaus virus poistamisessa (2013-08-12)
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Me olemme testanneen Malwarebytes:n tehokkuuden Spamhaus virus poistamisessa (2013-08-12)
Spamhaus virus kuvankaappaus
Spamhaus virus kuvankaappaus

Spamhaus virus käsin tehtävä poisto:

Lopeta prosessit:
[random].exe

Pyyhi tiedostot:
[random].exe

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-spamhaus-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä