Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poisto Speed Optimizer Pro

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Haittaohjelmat

Speed Optimizer Pro on todella kyseenalainen optimointi työkalua jota me EMME todellakaan suosittele käytettäväksi. Ensinnäkin, tämä epäilyttävä sovellus voi tulla tietokoneellesi täysin tyhjästä ja alkaa näyttämään ilmoituksia, että tietokoneessasi on useita kriittisiä virheitä. Speed Optimizer Pro toimii tällä tavalla pelottaakseen sinut ostamaan sen ’lisensoitu’ versio hintaan $39.99. Itseasiassa, Internet on täynnä samanlaisia epäilyttäviä työkaluja jotka lupaavat korjata ja puhdistaa tietokoneesi epäilyttävistä virheistä. Turvallisuusasiantuntijat väittelevät myös näiden optimointi työkalujen tarjoamista eduista. Valitettavasti suurin osa näistä ohjelmista, mukaanlukien Speed Optimizer Pro, voivat tuskin optimoida tietokonettasi ja saada sitä nopeammaksi. Tämän lisäksi, jos päätit ostaa tällaisen ohjelman, me emme voi taata että saat rahoillesi vastinetta. Ota myös huomioon, että kun ostat tällaisia kyseenalaisia ohjelmia, voit asettaa luottokorttitietosi sekä muita tärkeitä tietoja useiden cyber rikollisten ulottuville.

Kuinka Speed Optimizer Pro voi päästä tietokoneelleni?

Tällä kyseenalaisella ohjelmalla on oma verkkosivu. Tästä hyvästä, voit helposti ladata sen itse. tämän lisäksi, voit ladata Speed Optimizer Pro:n useilta eri lataussivuilta (download.com, softonic.com, jne.). Tästä huolimatta, sinun tulisi miettiä kahdesti ennen kuin teet näin. Löytyy vielä yksi metodi jota käytetään tämän kyseenalaisen ohjelman levityksessä. Monet Internetin käyttäjät luulevat, että Speed Optimizer Pro on virus koska se ilmestyi tietokoneelle täysin tyhjästä. Tämä voi tapahtua kun ladataan tuntemattomia ilmaisohjelmia. Speed Optimizer Pro voi kulkea ylimääräisenä liitteenä erilaisten ilmaisohjelmien mukana. Tästä syystä, sinun tulisi huolellisesti tarkistaa jokainen ohjelma jonka olet asentamassa. Etsi aina tuntemattomia ja epäilyttäviä liitteitä, kutenSpeed Optimizer Pro ja poista ruksi niiden kohdalta epäiröimättä.

Kuinka voin poistaa Speed Optimizer Pro:n tietokoneeltani?

On vielä yksi asia joka sinun tulisi tietää tästä epäluotettavasta ohjelmasta. Useat luotettavat turvallisuusyhtiöt pitävät tätä ohjelmaa potentiaalisena uhkana. Me emme todellakaan suosittele käyttämään tätä ohjelmaa, tai ostamaan sen ’lisensoitua’ versiota. Seuraa tätä poisto-ohjetta ja poista Speed Optimizer Pro.

  • Poista Speed Optimizer Pro tietokoneeltasi:

1. Paina Käynnistä → Ohjauspaneeli → Poista Sovellus.
2. Kun olet Lisää/Poista Sovellus/Poista Sovellus listalla, etsi lähiaikoina asennetut/tuntemattomat sovellukset, kuten Speed Optimizer Pro sekä vastaavat tuntemaattomat merkinnät.
3. Paina ’Poista’ ja sitten OK tallentaaksesi muutokset.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Speed Optimizer Pro kuvankaappaus
Speed Optimizer Pro kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-speed-optimizer-pro.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä