Vakavuus luokka:  
  (66/100)

Poisto System Progressive Protection

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Haittaohjelmat

System Progressive Protection on arvostettu haittaohjelmien poistaja joka pyrkii luomaan kuvan, että koneesi olisi täynnä vaarallista materiaalia ja että sinun täytyy ostaa ohjelman lisenssi poistaaksesi ne. Asiantuntioiden mukaan, se kuuluu WinWebSec perheeseen ja käyttää samaa Graaffista Käyttäjää liittymää joka saa ihmiset uskomaan, että heillä on hyvänomainen haittaohjelmien poistaja. Kuitenkin, tarkemman katselun jälkeen se voi vaikuttaa sanovansa mitään System Progressive Protectionista – se menee koneen sisälle lupia kysymättä, ilmoittaa samoista viiruksista koneella, sen ‘tuki’ ja ‘ päivitys’ napit eivät toimi ja se ainoastaan haluaa lisenssiään myytävän. Sen sijaan sinun pitäisi yksinkertaisesti tehdä arvio, ja käynnistää vaihtoehtoinen, laillinen viruksentorjunta ohjelma saadaksesi selville että System Progressive Protection on virus. Älä tuhlaa aikaasi vaan poista System Progressive Protection heti kun voit. Suosittelemme käyttämään automaattisia poisto välineitä.

KUINKA SAAN TARTUNNAN System Progressive Protectionista?

Kuten aijemmissa versioissa, Live Security Platinum tai Live Security Platinum 3.6.1, System Progressive Protection on levittää troijalaisia jotka voi päästä sisälle huomaamatta. Voit ladata sen huijaus päivitysten, video/ääni tiedostojen tai vain ilmais ja jakeluohjelmien kautta. Kiinnitä huomiota, että sinun täytyy pitää koneesi suojattuna jos haluat välttää moisia huijauksia kuin System Progressive Protection. Asennettuaan, se asettuu c:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ folder:iin XP:llä, tai C:\ProgramData kansioon Windowsilla tai Vistalla, ja Windows 7 päästää sen läpi itsestään huijausvaroituksissa ja skanneri ilmoittaa vaarallisesta viruksesta. Tässä on hälytyksiä joita olemme kuulleet System Progressive Protectionista esimerkiksi:

System Progressive Protection Warning
Your PC is still infected with dangerous viruses. Activate antivirus protection to prevent data loss and avoid the theft of your credit card details.

System Progressive Protection warning
Spyware.IEMonster activity detected. This is spyware that attempts to steal passwords from Internet Explorer, Mozila Firefox, Outlook and other programs.Click here to remove it immediately with System Progressive Protection

Warning: Your computer is infected
Detected spyware infection!
Click this message to install the last update of security software…

Kuten sinun pitäisi jo tajuta, nämä hälytykset eivät ole oikeita ja niitä ei pidä ottaa vakavasti. Tämä tartunta myös näyttää sinulle huijausikkunan huijatakseen sinut uskomaan että koneesi on pahasti sairastunut. Kuitenkin, System Progressive Protection tarkoittaa vain että olet saanut tartunnan yhdestä WinWebSec jäseniltä ja sinun pitää käynnistää täysi systeemin skannaus päivitetyllä virustentorjunta ohjelmalla poistaaksesi System Progressive Protection koneeltasi.

KUINKA POISTANSystem Progressive Protection:in?

Päästäksesi eroon System Progressive Protectionista, sinun kannattaa käyttää päivitettyä haittaohjelmien poisto ohjelmaa, kuten SpyHunter 5Combo Cleaner tai Reimage. Ne tappavat haittaohjelman prosessit ja poistavat saastuneet tiedostot systeemistä. Voi olla ongelma käynnistää näitä ohjelmia, joten käynnistä uudelleen safe mode:ssa tai käytä keksittyä ja tämä koodi “registration” palkkiin tässä ohjelmassa: AA39754E-715219CE. Tämä koodi saa huijauksen uskomaan että olet ostanut lisenssin ja kadottaa sen. Tietenkään se ei poista tartunnan saaneita tiedostoja koneeltasi, joten sinun pitää laittaa täysi systeemin skannaus heti sen jälkeen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
System Progressive Protection kuvankaappaus
System Progressive Protection kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-system-progressive-protection.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä