Vakavuus luokka:  
  (97/100)

Tobfy virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Troijalaiset

Tobfy virus on vaarallinen troijalainen hevonen, jota käytetään levittämään cyberuhkia jotka kuuluvat ’lunnaosohjelma’ kategoriaan. heti kun tämä troijalainen pääsee järjestelmään, se blokkaa sen komponentteja ja alkaa näyttämään tekaistua varoitusviestiä. Tämä viesti on yleensä täynnä viekkaita yksityiskohtia, kuten tietokoneen IP osoite, sen sijainti erilaisia logoja sekä vastaavaa materiaalia. Se näyttää myös pitkän listan paikallisia lakeja ja väittää uhrin loukanneen niitä. Tämän takia se pyytää maksamaan määrätyn sakon, joka on suurudeltaan $100 ja $600. Jos näet vastaavanlaisia varoitustekstejä tietokoneesi tai muun laitteesi ruudulla, se on merkki että tietokoneesi on Tobfyn saastuttama, joka voidaan myös löytää nimillä Win32/Tobfy.N, Win32/Tobfy.W, Trojan.Tobfy.A, jne.

Kuinka Tobfy voi saastuttaa tietokoneeni?

Tobfy virus voidaan asentaa järjestelmään käyttäjän selän takana. Tämä riski kasvaa huomattavasti kun he eivät pidä huolta PC:n turvallisuudesta ja eivät käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa sekä anti-virusta tai käyttävät niiden päivittämättömiä versioita. On sanomattakin selvää, että kun koetat välttää troijalaisia kuten Tobfy, sinun tulisi olla myös hyvin varovainen roskapostin, lisensoimattomien ohjelmien ja niiden päivitysten kanssa sillä näitä voidaan myös käyttää jotta saataisiin sinut asentamaan tämmä cyberuhka tietokoneellesi. Jos tämä troijalainen pääsee järjestelmään, se pudottaa tiedostonsa kovalevylle ja alkaa haitalliset aktiviteettinsa.

Kuinka poistaa Tobfy virus?

Jos epäilet, että Tobfy virus piileskelee tietokoneellasi, voit poistaa tämän troijalaisen millä tahansa näistä ohjelmista: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Malwarebytes Anti Malware. Sinun tulisi välttää tämän viruksen manuaalista poistoa sillä voit vahingoittaa järjestelmää poistamalla väärän tiedoston.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Tobfy virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Tobfy virus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä