Vakavuus luokka:  
  (99/100)

United States Courts virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Kiristysohjelmat

United States Courts virus on vaarallinen kiristysohjelma, joka käyttää erilaisia strategioita yrittäessään saada uhrinsa maksamaan suuren sakon 48 tunnin sisällä. Samankaltaisesti kuin FBI Virus, FBI PayPal virus ja monet muut vastaavat virukset, se hyökkää koneisiin, jotka sijaitsevat USA:ssa. Päästyään koneelle se lukitsee käyttöjärjestelmän ja piilotta työpöydän kuvakkeet laittamalla niiden päälle suuren ilmoituksen, jossa väitetään käyttäjän rikkoneen erilaisia lakeja, kuten kopiosuojatun materiaalin käyttö ja vastaavia asioita. Kuten voit nähdä kuvakaappauksesta, saatat ensiksi erehtyä luulemaan tätä viralliseksi ilmoitukseksi ja että sillä olisi jotain tekemistä USA:n kanssa. Todellisuudessa aidot viranomaiset eivät käytä tällaisia toimenpiteitä sakkojen keräämiseen. Jos olet saanut tartunnan niin jätä ilmoitukset huomiotta ja poista virus koneeltasi, jotta pääset jälleen käyttämään sitä.

KUINKA VOIN SAADA TARTUNNAN United States Courts VIRUKSESTA?

United States Courts virus leviää troijalaisen avulla. Vältä epäilyttäviä sivustoja, ilmaisohjelmia, roskapostia ja vastaavia asioita jos et halua saada tartunaa kuten monet tietokoneen USA:ssa ovat jo saaneet. Tunkeuduttuaan koneelle tämä troijalainen muokkaa asetuksia, jotta virus pääsee käynnistymään koneen käynnistyessä. Ja se lataa tämän viruksen tiedostot ja estää tietokoneen käytön hankaloittaakseen poistoaan.

Jos olet saanut tartunnan United States Courts viruksesta, näet seuraavanlaisen ilmoituksen:

United States Courts
YOUR COMPUTER HAS BEEN LOCKED
Criminal Case NO. 4:12CV072011
Illegally downloaded material (MP3’s, Movies or Software) has been located on your computer.
(…)
To unlock your computer and to avoid other legal consequences, you are obligated to pay a release of $300. Payable through GreenDot Moneypak. After successful payment, your computer will automatically unlock.
Failure to adhere to this request will involve criminal charges and possible imprisonment.
To perform the payment, enter the acquired GreenDot Moneypak code in the designated payment field and press the ”Submit” button.
(…)

Ethän missään tapauksessa käytä MoneyPakkia tämän viruksen takia ja maksa mitään “sakkoja”. Tämän rahamäärän saavat vain huijarit, jotka yrittävät saada lisätuloja laittomin keinoin. Poistaaksesi tämän viruksen täytyy sinun ensiksi avata koneesi lukituksesta ja sitten poistaa viruksen tiedostot.

KUINKA POISTAA United States Courts VIRUS?

Yrittäessäsi poistaa United States Courts virusta täytyy sinun avata ensiksi lukitus. Jotta voit tarkistaa koneesi virusturvalla, tarkista voitko käynnistää koneesi vikasietotilassa internet yhteydellä. Riippuen siitä onnistuuko tämä, kokeile seuraavia ohjeita:

*Flash drive metodi:

1. käytä toista tietokonetta ja lataa Defender Pro Ultimate Security Suite, SpyHunter tai jokin muu luotettu virusturvaohjelmisto.

2. Päivitä ohjelma ja laita se USB-tikulle tai CD:lle.

3. Sillä välin käynnistä saastunut tietokoneesi uudestaan vikasietotilassa komentorivin kanssa ja kiinnitä USB- tikku siihen.

4. Käynnistä tietokone jälleen uudelleen ja suorita systeemin täysi tarkistus päivitetyllä virusturvalla.

* Käyttäjät jotka ovat joutuneet kiristysohjelman uhriksi voivat käyttää muita Windowsin käyttäjiä. Jos jollakin niistä on järjestelmänvalvojan oikeudet, niin sinun pitäisi kyetä käynnistämään virusturvaohjelmisto.

* Yritä estää Flash, jotta tämä kiristysohjelma ei toimisi niin hyvin kuin se haluaisi. Estääksesi Flash:n, mene Macromedia supportiin ja valitse “Estä”: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html Sen jälkeen suorita systeemin täysi tarkistus virusturvalla.

* Manuaalinen poisto:

  1. Käynnistä saastunut kone vikasietotilassa komentorivin kanssa estääksesi viruksen toiminnan.

  2. Käynnistä RegEdit

  3. Etsi WinLogon Entries ja kirjoita ylös kaikki tiedostot jotka ei ole tyhjiä taikka exporer.exe. Korvaa ne explorer.exe:llä.

  4. Etsi rekisteritietoja näistä tiedostoista, jotka kirjotit ylös ja tuhoa rekisteriavaimet jotka liittyvät näihin tiedostoihin.

  5. Käynnistä kone uudelleen ja tarkista se kokonaan poistaaksesi jäljelle jääneet tiedostot.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan United States Courts virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma United States Courts virus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Me olemme testanneen Malwarebytes:n tehokkuuden United States Courts virus poistamisessa (2013-08-02)
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Me olemme testanneen Malwarebytes:n tehokkuuden United States Courts virus poistamisessa (2013-08-02)

United States Courts virus käsin tehtävä poisto:

Lopeta prosessit:
[random].exe

Pyyhi tiedostot:
[random].exe

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-united-states-courts-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä