Vakavuus luokka:  
  (73/100)

Vista Antivirus 2013. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Kiristysohjelmat

Vista Antivirus 2013 (kutsutaan myös Vista Anti-virus 2013) on ilkeä pala haittaohjelma, joka näyttää kuuluvan valtava perheen, jota kutsutaan Braviax. Yksi jäsenistä, uhkaan on raportoitu on sama näyttää. Lisäksi se käyttää samaa haitallista tekniikkaa petollinen rahaa tietokoneen käyttäjiä. Että Vista Anti-virus 2013 näyttää harhaanjohtavia ilmoituksia, jotka olevinaan Action center ja ostaa lisensoitu muodossaan. Ennen kuin maksat sen, varmista, että sinulla on käsiteltävä vaarallinen rogue anti-spyware, joka pyrkii vain repiä sinut. Kuten olemme maininneet, se käyttää samaa GUI kuten Vista puolustaja 2013, niin tarkistaa, miten tämä virus näyttää ja välttää samoin näköinen loisia. Poista Vista Anti-virus 2013 mahdollisimman pian.

MITEN SAAN TARTUNNAN VISTA ANTIVIRUS 2013?

Vista Antivirus 2013 scamware on extected käyttää ilkeä samalla tavalla kuin edeltäjänsä – se luottaa Troijan viruksia, jotka voivat helposti tulla sisälle PC ilman lupaa, kysyi. Kun järjestelmä, se sitten alkaa matkii PC turvallisuus toiminnan ja yrittää tehdä se näyttää se on tekemässä jotain hyödyllistä, kuten kartoittava tietokone virusten varalta ja tunnistuksen. Hälytys- ja skannerin tuottaman Vista Antivirus 2013 on harhaanjohtava ja sisältää vain väärennettyjä tietoja. Vista Antivirus 2013 näyttää niin tai vastaavia asiakirjoja:

Malware intrusion!
Sensitive areas of your system ware found to be under attack. Spy software attack or virus infection possible. Prevent further damage or your private data will get stolen. Run an anti-spyware scan now. Click here to start.

Privacy threat!
Spyware intrusion detected. Your system is infected. System integrity is at risk. Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords. Click here to perform a security repair.

Väittäen, että on olemassa paljon erilaisia haittaohjelmia uhkia havaitaan, se sitten tarjoaa luovuttaa maksun ja ostaa täyden version, tämän ohjelman. Maksaa uhkaan on sama kuin antaa rahaa pois, ja Vista Antivirus 2013 on poistettava viipymättä.

MITEN POISTAA VISTA ANTI-VIRUS 2013?

Tapa, miten voit poistaa Braviax perheenjäsenet on melko vaikeaa, koska se käyttää satunnaisesti nimetyn piilottaa sen precense järjestelmään. Siksi on suositeltavaa, käyttäen automaattisia haittaohjelmien poistotyökaluja yrittäessään poistaa Vista Antivirus 2013 tietokoneesta. Jos on estetty ja ei voi käynnistää ne käyttää tämä koodi virus ajatella, että olet ostanut lisenssin: 3425-814615-3990.Jäljessä kohteleva se, suorita täydellinen Järjestelmätarkistus Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner tai Reimage ja poistaa tartunnan saaneet tiedostot tietokoneesta.

Jos et voi käynnistää nämä ohjelmat, käytä seuraavasti:

1. Käynnistä tietokone Vikasietotila ja verkko. Vain Käynnistä tietokone uudelleen ja heti, kun se alkaa, etu jalkeilla, aloittaa painamalla F8-näppäintä toistuvasti.
2. Hakkaus käyttäjä on sama, kuten Windowsin normaalitilassa
3. Nyt Klikkaa IE tai muu selain ja valitse Suorita nimellä”tai”Ajelu koska hallintomies”, anna järjestelmänvalvojasalasana (tarvittaessa).
4. Kirjoita linkki jotta kohdistaa aisa: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe ja lataa ohjelma kassa. Käynnistää se tappaa haitalliset prosessit Vista Antivirus 2013 ja poistaa sen tiedostot.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Vista Antivirus 2013 kuvankaappaus
Vista Antivirus 2013 kuvankaappaus
Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-vista-antivirus-2013.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä