Vakavuus luokka:  
  (59/100)

Vista Defender 2013. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Kiristysohjelmat

Vista Defender 2013 on puhdas esimerkki huijauksesta, joka perustuu harhautuksesta jolla varastetaan rahaa tietokoneen käyttäjältä. Tämä ohjelma ei tee mitään muuta kuin pyrkii luomaan kuvan että kone olisi saastunut haittaohjelmista ja tarjoaa sen omaa virusten poistoa tai muita palveluja jotka ovat maksullisia. Sen pitäisi olla selvää että Vista Defender 2013 saastuttaa ainoastaan koneita joissa on kyseinen käyttöjärjestelmä. Silti, hakkerit ovat julkaisseet Win 7 Defender 2013, XP Defender 2013 ja Win 8 Defender 2013 muille Windowsin versioille myöskin. Kun kerrat saat tarkuttan tältä huijaukselta, alat nähdä virheellisiä turvallisuusvaroituksia ja huomautuksia, ilmoittaen useista ongelmista jotka on havaittu. Sen seurauksena saat kuvan että koneesi ei ole turvassa ja tarvitset ostaa Vista Defender 2013 lisenssi korjataksesi. Kuitenkin, maksaminen moisesta on sama kuin heittäisi rahaa menemään. Suosittelemme olemaan huomioimatta manipulointia ja poistamaan Vista Defender 2013 kun sen ilmoitukset alkavat ilmestyä.

KUINKA SAAN TARTUNNAN VISTA DEFENDER 2013:STA

Kuten muutkin yleiset loiset, Vista Defender 2013 tunkeutuu mukaan käyttäen troijalaista, joka tulee helposti ilmaisohjelmien, video/ääni tiedostojen ja muiden latauksien yhteydessä. Kerran päästyään sisälle, tämä loinen luo kasan vahingoittuneita tiedostoja ja tiputtaa muutaman Rekisteri pääsyn aloittaakseen toimintansa. Vista Defender 2013

aloittaa näyttämään sen tekaistuja ja täysin epäaitoja huomioita jokaisella surffaus hetkellä ja ilmoittaa ‘vakavista ongelmista’ havaittu. Muuten, se myös tarjoaa sinulle skannauksen ja pitää huolen että siellä on jotain huonosti. Silti, se voi helposti sanoa että Vista Defender 2013:n skannaus tuo ainoastaan huonoja uutisia. Heti huomattuasi huijauksen sinun täytyy tuhota sen tiedostot ja päästä siitä eroon heti!

KUINKA POISTAN VISTA DEFENDER 2013:N?

Ensin, sivuta kaikki sen tarjoukset ostaa Vista Defender 2013 sillä se saa sinut menettämään rahasi (ja luottokorttisi tiedot!). Jotta saisit poistettua ohjelman tietokoneeltasi, sinun kannattaa käyttää ainoastaa arvostettuja vakojaohjelmien poisto-ohjeömia. Kokeile käyttää Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus:ia tai Reimage:ia skannataksesi koneestasi Vista Defender 2013 tiedostot. Jos et saa käynnistettyä ohjelmaa, avaa tehtäväpalkki ja poista kaikki 3 kirjaimiset randomisti nimetyt prosessit.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Vista Defender 2013 suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Vista Defender 2013 poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vista Defender 2013 kuvankaappaus
Vista Defender 2013 kuvankaappaus

Vista Defender 2013 käsin tehtävä poisto:

Lopeta prosessit:
%AppData%\[random 3 letters].exe

Pyyhi tiedostot:
%AppData%\[random 3 letters].exe

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-vista-defender-2013.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä