Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poisto WebSearch.ExitingSearch.info

Julie Splinters - -
12

WebSearch.ExitingSearch.info on epäreilu hakukone jota on myös kutsuttu “selaimen kaappaajaksi”. Pääasiallinen syy näihin johtopäätöksiin on sen kyky pakottaa ihmiset vierailemaan ennalta määrätyillä verkkosivuilla vasten heidän tahtoaan. Tämä tehdään palauttamalla heille muunneltuja hakutuloksia tai näyttämällä heille harhaanjohtavia pop-up mainoksia jotka ovat yleensä täynnä tekstiin sisällytettyjä linkkejä sekä vastaavaa materiaalia. Jos huomasit, että WebSearch.ExitingSearch.info on kaapannut nettiselaimesi niin se tarkoittaa, että myös sinut on huijattu lataamaan tämä kyseenalainen ohjelma tietokoneellesi. Ole hyvä ja ÄLÄ jätä sitä koneellesi sillä se voi helposti aiheuttaa yksityisyyteen liittyviä ongelmia sekä vastaavia asioita. Sinun tulee tämän lisäksi tietää, että tällaisia hakusivuja voidaan käyttää myös ihmisten ja heidän nettiselaamisen seuraamiseen. Niitä käytetään yleensä keräämään ihmisten hakusanoja, selaustottumuksia, verkkosivuille annetut tiedot, sähköposti osoitteet sekä vastaavia tietoja. Ei ole mitään väliä vaikka näitä tietoja ei pidetä ’henkilökohtaisina’, sinun kannattaa aina muistaa että ihmisiltä ei tulla kysymään suostuvatko he jakamaan nämä tiedot kolmansien osapuolien kanssa vai ei. Me todella suosittelemme välttämään WebSearch.ExitingSearch.info uudelleenohjauksia ja käyttämään jatkossakin tunnettuja hakusivuja kuten Google, Yahoo ja Bing.

Kuinka WebSearch.ExitingSearch.info voi kaapata tietokoneeni?

WebSearch.ExitingSearch.info virus ottaa haltuunsa aloitussivun tai ensisijaisen hakukoneen heti kun se on päässyt järjestelmään. Se itseasiassa huijaa ihmiset sallimaan sen asennuksen kun he lataavat ilmaisohjelmia Internetistä kiinnittämättä tarpeellista huomiota niiden asennukseen. Voidaksesi välttää tätä hakukonetta tai sen edellisiä versioita, (Websearch.greatresults.info, Websearch.pu-results.info, Websearch.helpmefindyour.info, jne.) jotka voivat helposti ottaa haltuunsa kotisivun sekä ensisijaisen hakukoneen, sinun tulee aina valita Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa kun asennat ilmaisohjelmia. Muista tämän lisäksi poistaa ruksi kohdista jotka antavat luvan tämän hakukoneen asennukseen. Selkein merkki siitä, että PC:si on saastunut on WebSearch.ExitingSearch.info uudelleenohjaukset. Jos olet jo huomannut ne niin älä hukkaa aikaa vaan tarkista tietokoneesi maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua näkemään mitä potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia voi piileskellä PC:si järjestelmässä. Voit tietenkin myös valita manuaalisen poistotavan mutta sinun tulee olla todella tarkkana ja seurata ohjeita todella huolellisesti.

Kuinka poistaa WebSearch.ExitingSearch.info virus?

Jos löysit WebSearch.ExitingSearch.info sivun ensisijaisen hakukoneesi tai kotisivusi paikalla niin sinun tulee ottaa huomioon ,että se voi palauttaa muunneltuja hakutuloksia, näyttää kaupallisia pop-up mainoksia ja aiheuttaa vastaavia ärsyttäviä aktiviteettteja.Se voi tämän lisäksi ohjata sinut todella vaaralliselle verkkosivulle voidakseen saastuttaa tietokoneesi haittaohjelmilla. Tästä syystä me suosittelemme poistamaan tämä kaappaajan järjestelmästä. Tähän tarkoitukseen seuraa ohjeita jotka annamme sinulle. Kuten me olemme jo maininneet, sinun kannattaa käyttää automaattista poistotapaa kun haluat poistaa KAIKKI kyseenalaiset ohjelmat järjestelmästä jättämättä mitään jälkeesi.

Voit poistaa WebSearch.ExitingSearch.info ohjelman yhdellä näistä ohjelmista: Reimage, Malwarebytes Anti Malware. Me suosittelemme näitä sovelluksia sillä ne voivat helposti poistaa potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia sekä viruksia, mukaanlukien tiedostot ja rekisterimerkinnät jotka niihin liittyvät.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan WebSearch.ExitingSearch.info suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Poistotyökalu WebSearch.ExitingSearch.info tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Poistotyökalu WebSearch.ExitingSearch.info tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Reimage on suositeltu ohjelma WebSearch.ExitingSearch.info poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Reimage on suositeltu ohjelma WebSearch.ExitingSearch.info poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes Anti Malware
Me olemme testanneen Malwarebytes Anti Malware:n tehokkuuden WebSearch.ExitingSearch.info poistamisessa (2014-10-12)
Webroot SecureAnywhere AntiVirus
Me olemme testanneen Webroot SecureAnywhere AntiVirus:n tehokkuuden WebSearch.ExitingSearch.info poistamisessa (2014-10-12)
WebSearch.ExitingSearch.info kuvankaappaus
WebSearch.ExitingSearch.info kuvankaappaus
Pikavalikko: Manuaalinen WebSearch.ExitingSearch.info Poisto-ohje
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista WebSearch.ExitingSearch.info Windows 7 / Vista / XP järjestelmistä

 • Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).

Poista WebSearch.ExitingSearch.info Windows 10 / Windows 8 järjestelmistä

 • Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program.
Poista WebSearch.ExitingSearch.info sekä siihen liittyvät ohjelmat
 • Täällä, etsi WebSearch.ExitingSearch.info tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 • Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset.
Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall' Poista WebSearch.ExitingSearch.info selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
 • Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties.
Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 • Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi.
Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista WebSearch.ExitingSearch.info Mac OS X järjestelmästä

Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications.

Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'

Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi WebSearch.ExitingSearch.info tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash.

Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista WebSearch.ExitingSearch.info Internet Explorer (IE) selaimelta

Poista vaaralliset lisäosat
 • Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons.
Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 • Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi WebSearch.ExitingSearch.info sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable:
Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable' Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
 • Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 • Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset.
Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset Resetoi Internet Explorer
 • Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 • Täällä, valitse Reset.
 • Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi WebSearch.ExitingSearch.info poiston loppuun.
Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista WebSearch.ExitingSearch.info Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Poista vaaralliset laajennukset
 • Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions.
Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 • Täällä, valitse WebSearch.ExitingSearch.info sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät.
Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
 • Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 • Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 • Paina OK tallentaaksesi muutokset.
Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset. Resetoi Mozilla Firefox
 • Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information.
Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 • Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita WebSearch.ExitingSearch.info poisto loppuun.
Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista WebSearch.ExitingSearch.info Google Chrome selaimelta

Poista haitalliset liitteet
 • Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions.
Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 • Täällä, valitse WebSearch.ExitingSearch.info sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät.
Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
 • Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 • Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages.
Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 • Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi.
Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 • Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla.
Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 • Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi.
Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit Resetoi Google Chrome
 • Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 • Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings.
Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 • Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi WebSearch.ExitingSearch.info poiston loppuun.
Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista WebSearch.ExitingSearch.info Safari selaimelta

Poista vaaralliset laajennukset
 • Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences.
Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 • Täällä, valitse Extensions ja etsi WebSearch.ExitingSearch.info tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki.
Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
 • Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 • Täällä, etsi Homepage osio. Jos WebSearch.ExitingSearch.info on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen.
Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi Resetoi Safari
 • Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari....
Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 • Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi WebSearch.ExitingSearch.info poistoprosessin loppuun.
Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Lähde: http://www.2-spyware.com/remove-websearch-exitingsearch-info.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä