Vakavuus luokka:  
  (80/100)

Win 7 Protection 2013. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Kiristysohjelmat

Win 7 Protection 2013 on vaarallinen haittaohjelma, joka esiintyy täysin tavallisena virusturvana. Kuitenkin tämä ohjelma on kaukana siitä mitä se esittää olevansa, koska se kuuluu suureen ryhmään haittaohjelmia, joka tunnetaan nimellä Braviax. Ne voivat kaikki muutttaa nimiään uhrin koneen Windows version mukaan. ja sitten näyttää tekaistuja ilmoituksiaan. Kun tämä virus pääsee käyttöjärjestelmääsi niin tekaistut ilmoitukset alkavat ehti, se muuttaa myös koneen asetuksia toimiakseen paremmin. Nämä ilmoitukset kertovat yleensä, että koneesi on vaarassa ja, että sinun täytyy ostaa Win 7 Protection 2013 lisensoitu versio. Ethän koskaan kuitenkaan seuraa näiden ilmoituksien ohjeita vaan poista se välittömästi koneeltasi. Jos saat jatkuvasti tämän kaltaisia ilmoituksia n iin tarkastathan koneesi päivitetyllä virusturvalla ja poista Win 7 protection 2013 koneeltasi.

KUINKA VOIN SAADA TARTUNNAN Win 7 Protection 2013?

Win 7 Protection leviää troijalaisen hevosen avulla, joka tunkeutuu koneelle heikkojen turvallisuusasetusten avulla ja täysin huomaamatta. Tehtyään tämän se lataa saastuneita tiedostoja ja muokkaa rekisteritietoja, jotta tämä ohjelma aktivoituu koneen käynnistyessä. Tällaiset ohjelmat jättävät myös yleenäs harmittomia tiedostoja jotka raprortoidaan ohjelman toimesta viruksiksi. Lopputuloksena Win 7 protection 2013 saa kyvyn näyttää tekaistuja skannereitaan ja ilmoittamaan kaikista keksimistään viruksista. Sitten se tarjoaa lisensoitua versiota, jotta voisit korjata nämä ongelmat:

System security threat was detected.
Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Severe system damage!
Spyware and viruses detected in the background. Sensitive system components under attack! Data loss, identity theft and system corruption are possible. Act now, click here for a free security scan.

Tietenkään näitä ohjeita ei saa koskaan totella, koska kyseessä ei ole aito ohjelma. Säästä oneesi ja rahasi, jätä ilmoitukset huomiotta ja skanneri myös. Poista Win 7 Protection 2013 käyttöjärjestelmästä heti.

KUINKA POISTAA Win 7 Protection 2013?

Win 7 Protection 2013 poisto vaatii virusturvan käyttöä, esimerkiksi STOPzilla tai SpyHunter. Saatat olla estetty käyttämästä näitä ohjelmia, koska virus ei halua tulla poistetuksi. Seuraa siinnä tapauksessa näitä ohjeita:

  1. Käynnistä koneesi uudelleen vikasietotilassa internetin kanssa. Käynnistä vain koneesi uudelleen ja rämpytä F8 käynnistyksen aikana.

  2. Kirjaudu sisään samalla käyttäjällä kuin olit normaalissa Windows tilassakin.

  3. Klikkaa IE:tä tai jotain muuta selainta ja valitse “Käynnistä järjestelmänvalvojana”, kirjoita tarvittaesssa salasana.

  4. Kirjoita tämä osoite selaimeesi: https://virukset.fi/download/hunter.exe ja lataa ohjelma koneellesi. Käynnistä se poistaaksesi saastuneet prosessit ja tiedostot koneeltasi.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Win 7 Protection 2013 suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Win 7 Protection 2013 poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Me olemme testanneen Malwarebytes:n tehokkuuden Win 7 Protection 2013 poistamisessa (2013-07-04)
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Me olemme testanneen Malwarebytes:n tehokkuuden Win 7 Protection 2013 poistamisessa (2013-07-04)

Win 7 Protection 2013 käsin tehtävä poisto:

Lopeta prosessit:
[random].exe

Pyyhi tiedostot:
[random].exe

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-win-7-protection-2013.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä