Vakavuus luokka:  
  (96/100)

Win 7 Protection 2014. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

MIkä on Win 7 Protection 2014?

Win 7 Protection 2014 on vaarallinen haittaohjelman poistaja joka voi ilmaantua tietokoneellesi vaikka et lataisi sitä sinne. Jos huomasit sen skannerit sekä hälytykset jotka sanovat tietokoneesi olevan vakasti saastunut ja että sinun pisää ostaa sen lisensoitu versio niiden eliminoimiseksi, se tarkoittaa PC:si olevan saastunut. Tässä tapauksessa, tärkein asia on jättää Win 7 Protection 2014 hälytykset ja skannerit huomiotta sillä ne yleensä ilmoittavat suurista määristä keksityistä mutta aidon näköisistä viruksista. Pidä mielessäsi että tällä ohjelmalla ei ole virus tietokantaa, joten se ei pysty havaitsemaan troijalaisia, mainosohjelmia, haittaohjelmia tai muita uhkia. Jos suoritat tarkistuksen kahdella eri tietokoneella, tulet huomaamaan sen näyttävän samat hälytykset ja raportoivan samoista viruksista. Tämän lisäksi, Win 7 Protection 2014 on pelotteluohjelma joka koettaa saada ihmiset ostamaan sen lisensoidun version. Tämän takia se sanoo, että sinun on ostettava sen lisensoitu versio jos korjata tietokoneesi. Tämä on tietenkin vain huijaus jolla koetetaan varastaa ihmisten rahat. Me suosittelemme vahvasti jättämään Win 7 Protection 2014 hälytykset huomiotta ja poistamaan tämän vaarallisen haittaohjelman poistajan järjestelmästäsi. Tähän tarkoitukseen voit käyttää alla annettuja ohjeita.

Kuinka Win 7 Protection 2014 voi saastuttaa tietokoneeni?

Aivan kuten Win 7 Antivirus 2014, Win 7 Protection 2014 virus leviää useimmiten käyttäen teksituja pop-up ilmoituksia jotka tarjoavat ihmisille tietokoneiden ilmaista tarkistusta. Sinun tulee muista että nämä mainokset voivat ilmaantua joko laillisilla tai laittomilla verkkosivuilla, joten sinun tulisi olla todella varovainen. Voit tämän lisäksi saada tämän viruksen roskapostin kautta. Jos vastaanotit sähköpostin joka koettaa vakuuttaa sinut lataamaan sen liitteet, sinun tulisi tarkistaa lähettäjä kahdesti. Tämän lisäksi, etsi kirjotusvirheitä tai kielioppi virheitä sillä ne voivat olla merkki viruksista kuten Win 7 Protection 2014. Aivan kuten sen nimi antaa ymmärtää, tämä ohjelma ottaa kohteekseen Windows käyttöjärjestelmät. Jos käytät Windows 7 käyttöjärjestelmää niin sinun tulisi olla todella varovainen tämän ohjelman varalta. Varmin merkki sen ilmaantumisesta tietokoneellesi on tällaiset ja vastaavat ilmoitukset:

Win 7 Protection 2014 has blocked a program from accessing the internet
This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen
Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Jos luulet PC:si olevan tämän vaarallisen haittaohjelman saastuttama niin sinun tulisi jättää sen hälytykset huomiotta ja ei KOSKAAN maksaa Win 7 Protection 2014 lisenssistä. Syynä tähän on, että maksamalla et ainoastaan anna rahojasi huijareille. Voit myös paljastaa luottokortti tietosi ja muita henkilökohtaisia tietoja heille. Jos alat kärsimään tekaistuista hälytyksistä sekä järjestelmän tarkistuksista, ole hyvä ja poista Win 7 Protection 2014 virus hukkaamatta yhtään aikaa.

Kuinka poistaa Win 7 Protection 2014?

Jos haluat poistaa Win 7 Protection 2014 tietokoneeltasi, muista että me EMME suosittele manuaalisia poisto-ohjeita. Tämä johtuu siitä että voit poistaa vääriä tiedostoja ja vahingoittaa tietokonettasi. Me suosittelemme käyttämään vain automaattisia poisto-ohjelmia. Meidän suosituksiamme ovat Reimage tai SpyHunterCombo Cleaner. Jos ne on estetty niin voit koittaa tätä rekisteröinti koodia joka on toiminut tämän viruksen muilla versiolla: 3425-814615-3990. Kun olet tehnyt niin, tarkista tietokoneesi ja poista kaikki saastuneet tiedostot PC:ltä

Jos et voi käynnistää mitään näistä ohjelmista niin voit myös käyttää näitä askeleita:

1. Käynnistä tietokoneesi Vikasietotilaan Verkolla. Käynnistät vain PC:si uudelleen ja heti kun se alkaa käynnistymään niin ala painamaan F8 painiketta jatkuvasti.
2. Kirjaudu sisään samalla käyttäjä tunnuksella kuin normaalissa Windows moodissa.
3. Klikkaa sitten IE:tä tai muuta selainta ja valitse ’Suorita’ tai ’Suorita Järjestelmän valvojana’, anna Järjestelmänvalvojan salasanasi (jos vaaditaan).
4. Laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://virukset.fi/download/hunter.exe ja lataa ohjelma työpöydällesi. Käynnistä se eliminoidaksesi Win 7 Protection 2014 haitalliset prosessit ja poistaaksesi sen tiedostot.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Win 7 Protection 2014 kuvankaappaus
Win 7 Protection 2014 kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-win-7-protection-2014.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä