Vakavuus luokka:  
  (95/100)

Win 8 Protection 2013. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Kiristysohjelmat

Win 8 Protection 2013 on petollinen ohjelma, joka kuuluu kiristysohjlemiin, jotka esittelevät itsensä virusturvina. Samankaltaisesti kuin Win 7 Protection 2013, se tunkeutuu koneelle luvatta ja alkaa näyttämään harhaanjohtavia ilmoituksiaan, joka raportoivat keksityistä viruksista. Todellisuudessa nämä virukset ovat tärkeitä tiedostoja tai keksittyjä, eikä niillä ole mitään tekemistä uhrin koneen kanssa. Jos olet saanut tartunnan, niin meidän täytyy ikävä kyllä sanoa, että kyseessä on erittäin voimakas ja agressiivinen haittaohjelma. Se estää poistonsa estämällä aidot turvallisuusohjelmat ja myös lataa lisää saastunutta sisältöä koneellesi. Jos haluat estää tämän viruksen, pidä huoli että käytössäsi on päivitetty virusturva ja älä viivytä tämän haittaohjelman poistoa ollenkaan. Käytä automatisoitua ohjelmaa sen poistoon.

KUINKA VOIN SAADA TARTUNNAN Win 8 Protection 2013:sta?

Win 8 Protection 2013 leviää freewaren, sharewaren, roskapostin ja muun vastaavan sisällön kautta. Tyypillisesti se pääsee koneeseen troijalaisen hevosen kautta, joka lataa lisää saastunutta sisältöä. Lisäksi tämä troijalainen säätää koneen asetuksia jotta se käynnistää itsensä aina samalla kun kone käynnistyy. Lopputuloksena virus kaappaa koko koneen ja näyttää ilmoituksia, esimerkiksi:

System Security Alert!
Vulnerabilities found
Background scan for security breaches has been finished. Serious problems have been detected. Safeguard your system against exploits, malware and viruses right now by activating Proactive Defence.

System Security Alert!
Unknown program is scanning your system registry right now! Identify the theft detected!

Saatat hämääntyä näistä ilmoituksista koska ne kaikki kertovat, että koneesi on suuren uhan alla. Kuitenki on aina suositeltua tarkastaa PC säännöllisin väliajoin virusten varalta, jotta voit varmistua siitä onko koneesi todella vaarassa vai ei. Siksi voimme jo etukäteen sanoa että Win 8 Protection 2013 on siitä syystä virus

KUINKA POISTAA Win 8 Protection 2013?

Kun olet huomannut Win 8 Protetion 2013 koneellasi, täytyy sinun heti tarkistaa kone virusturvalla. Tässä tapauksessa voisit käyttää SpyHunter. Huomaa, että ohjelma saattaa olla estetty viruksen toimesta, koska se pyrkii estämään poistonsa. Siksi seuraatkin näitä ohjeita:

1. Käynnistä koneesi uudelleen vikasietotilassa internetin kanssa. Käynnistä vain koneesi uudelleen ja rämpytä F8 käynnistyksen aikana.

2. Kirjaudu sisään samalla käyttäjällä kuin olit normaalissa Windows tilassakin.

3. Klikkaa IE:tä tai jotain muuta selainta ja valitse “Käynnistä järjestelmänvalvojana”, kirjoita tarvittaesssa salasana.

4. Kirjoita tämä osoite selaimeesi: https://virukset.fi/download/hunter.exe ja lataa ohjelma koneellesi. Käynnistä se poistaaksesi saastuneet prosessit ja tiedostot koneeltasi.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Win 8 Protection 2013 suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Win 8 Protection 2013 poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Me olemme testanneen Malwarebytes:n tehokkuuden Win 8 Protection 2013 poistamisessa (2013-07-02)
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Me olemme testanneen Malwarebytes:n tehokkuuden Win 8 Protection 2013 poistamisessa (2013-07-02)

Win 8 Protection 2013 käsin tehtävä poisto:

Lopeta prosessit:
[random].exe

Pyyhi tiedostot:
[random].exe

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-win-8-protection-2013.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä