Vakavuus luokka:  
  (98/100)

Win32/small.ca. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Troijalaiset

Kun sinulla on win32/small.ca järjestelmässäsi, saat Windows Action Center hälytyksiä, että sinulla on virus. Useimmat antivirus ohjelmat eivät löydä tätä virusta. Win32/small.ca pääsee tietokoneelle ilman käyttäjän huomaamista tai lupaa. Virus käyttää hyväkseen joitain järjestelmän haavoittuvaisuuksia ja turvallisuus aukkoja. On hyvä idea asentaa kaikki kriittiset windows päivitykset. Kun saat tartunnan, tulet saamaan turvallisuus hälytyksen oikessa alakulmassa, joka pyytää sinua poistamaan win32/small.ca viruksen. Tämä troijalainen leviää myös ROSKAPOSTIN avulla, joten älä avaa mitään liitteitä ihmisiltä joita et tunne. Win32/small.ca ei näytä ainoastaan pysäyttämättömiä mainoksia. Se pystyy myös avaamaan järjestelmän takaoven antaen cyber rikollisille täyden pääseyn tietokoneelle. Tällä tavalla, kaikki arkaluontoiset tietosi voidaan varastaa, mutta ei vain henkilötietojasi, facebook kirjautumistiedot, twitter sekä muut sosiaaliset verkostot, pankkitiedot, luottokorttien numerot. Tämän takia laitamme tämän uhan erittäin korkealle riskitasolle.

Kuinka voin poistaa Win32/Small.CA viruksen sekä viruksen muut variantit?

Modernit troijalaiset ovat melkein mahdottomia poistaa manuaalisesti. Yksi parhaista ideoista suojautua on ottaa turvakopio järjestelmästäsi säännöllisesti ja, jos saat tartunnam, voit palauttaa järjestelmän pisteeseen jolloin sinulla ei ollut tartuntaa. Surullista mutta totta, löytyy myös parasiitteja jotka osaavat välttää tämän. Ne saastuttavat järjestelmän eivätkä tee mitään pariin kuukauteen. Joten joskus sinulla ei ole palautuspistettä jolloin järjestelmäsi olisi ollut puhdas.

virukset.fi suosittelee tarkistamaan järjestelmäsi maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Jos ne tunnistavat viruksen, ne voivat myös poistaa sen. Tätä virusta ei voida jättää maleksimaan järjestelmään, sille se aiheuttaa vakavan uhan järjestelmälle sekä sinun yksityisyydellesi. Poista win32/small.ca heti kun voit. Koeta näitä haittaohjelman poistajia: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Malwarebytes Anti Malware.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan win32/small.ca suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma win32/small.ca poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

win32/small.ca käsin tehtävä poisto:

Tuhoa arkisto arvot: ?
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run ?�?[random].exe?�?
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\?�?Shell?�? = ?�?[random].exe?�?

Pyyhi tiedostot:
%Windows%\system32\[random].exe
%Documents and Settings%\[UserName]\Application Data\[random]
%AllUsersProfile%\Application Data\.dll
%AllUsersProfile%\Application Data\.exe(Win32/Small.CA)

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-win32-small-ca.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä