Vakavuus luokka:  
  (96/100)

Windows AntiBreach Module. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Vakoiluohjelmat

Mikä on Windows AntiBreach Module?

Windows AntiBreach Module on vaarallinen sovellus joka kuuluu suuren virusperheeseen nimeltä FakeVimes. Kun se on tunkeutunut tietokoneelle, tämä virus alkaa näyttämään tekaistuja jarjestelmä skannereita sekä pop-up ilmoituksia jotka on asetettu raportoimaan kymmenistä erilaisista viruksista. Meidän on pakko myöntää, että sen hälytykset vaikuttavat todella vakuuttavilta. Sinun pitää tästä huolimatta ymmärtää, että ne ovat tekaistuja. Näyttämällä ihmisille varoituksia useista erilaisista viruksista, Windows AntiBreach Module koettaa pelottaa heidät luulemaan, että heidän pitää ostaa sen lisensoitu versio. Jos et halua menettää rahojasi, sinun ei kannata koskaan tehdä tätä. Tämän lisäksi, sinun pitää poistaa tämä vaarallinen haittaohjelman poistaja niin pian kuin mahdollista koska se ei ainoastaan aiheuta tekaistuja hälytyksiä jotka raportoivat keksityistä verkkouhista. Windows AntiBreach Module sovellusta voidaan käyttää myös muiden virusten levitykseen, joten tietokoneesi voi olla vaarassa myös muiden verkkouhkien toimesta. Se voi myös alkaa tallentamaan näppäiniskujasi. Tämä on todella vaarallista koska se voi johtaa henkilökohtaisten tietojesi menetykseen. Ole hyvä ja pysy erossa Windows AntiBreach Module viruksesta kaikin mahdollisin keinoin! Jos uskot PC.si olevan jo saastunut, sinun kannattaa suorittaa järjestelmän täysi tarkistus Reimage ohjelmalla ja poistaa tämä uhka.

Kuinka Windows AntiBreach Module voi saastuttaa tietokoneeni?

On paljastunut, että Windows AntiBreach Module käyttää päivitettyjä levitystapoja, joten tämän uhan pääasialliset levitystavat luottavat tekaistuihin hälytyksiin sekä roskaposti kampanjoihin. Helpoin tapa langeta saastuttamaan PC:si verkkouhalla on klikata erilaisia pop-up mainoksia jotka ilmaantuvat nettiselaamisesi aikana. Jotkut näistä hälytyksistä väittävät, että käyttäjän pitää päivittää ohjelma, kuten Java, Flash Player tai vastaava, muut tarjoavat tietokoneen tarkistusta ’online skannerilla’. Ole hyvä ja vältä tällaisia ilmoituksia koska ne haluavat ainoastaan koettaa huijata sinut lataamaa Windows AntiBreach Modulen tai muun potentiaalisesti ei toivotun ohjelman/viruksen! Jos sinut on vakuutettu, että Flash Player tai muu ohjelma on päivittämätön, sinun kannattaa mennä ohjlelman viralliselle verkkosivulle ja etsiä päivitys sieltä. Jos sinut on jo vakuutettu, että sinun pitää tarkistaa PC:si jollain ilmaisella skannerilla niin sinun kannattaa tarkistaa se Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes ohjelmalla tai muulla maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Me sanomme näin koska sellaista asiaa kuin ilmainen online skanneri ei ole olemassa. Jos Windows AntiBreach Module virus onnistuu pääsemään tietokoneelle, se pääasiassa aiheuttaa tällaisia sekä vastaavia hälytyksiä:

Error
Potential malware detected. It is recommend to activate the protection and perform a thorough system scan to remove the malware.

Error
Software without a digital signature detected. Your system files are at risk. We strongly advise you to activate your protection.

Ole hyvä ja vältä tällaisia hälytyksiä sillä niillä on vain yksi tavoite, saada sinut luulemaan että sinun pitää ostaa Windows AntiBreach Modulen lisensoitu versio. Rahojesi hukkaamisen sijaan sinun kannattaa seurata alla annettua ohjetta ja poistaa tämä haittaohjelma.

Kuinka poistaa Windows AntiBreach Module virus?

Jos olet huomannut Windows AntiBreach Module hälytyksiä, sitten PC:si on jo saastunut. Ole hyvä ja älä hukkaa aikaa sillä tätä virusta voidaan käyttää useisiin vaarallisiin aktiviteetteihin. Voidaksesi poistaa sen, sinun pitää tarkistaa tietokoneesi Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner or Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes ohjelmalla. Me suosittelemme valitsemaan AUTOMAATTISEN POISTOTAVAN koska se vaatii vain muutaman vaiheen. Sinun pitää vain ladata maineikas haittaohjelman poistaja, päivittää se ja suorittaa järjestelmän täysi tarkistus. Tämä auttaa estämään järjestelmä vahinkoja ja muita ongelmia. Jos tarvitset yksityiskohtaisen ohjeen kuinka ladata ja asentaa haittaohjelman poistaja, lue tämä ohje.

HUOMIO! Kuten me olemme jo aikaisemmin maininneet, Windows AntiBreach Module voi yrittää estää laillisten turvallisuus ohjelmien asennuksen ja toiminnan, mukaanlukien SpyHunter ja StopZilla. Jos et voi ladata tai käynnistää niitä niin yritä näitä vaihtoehtoja:

1. JÄRJESTELMÄN PALAUTUKSEN KÄYTTÖ VIRUKSEN KÄYTÖSTÄ POIS OTTAMISEKSI:

 1. Paina Käynnistä-> Kaikki ohjelmat -> Lisäosat -> Järjestelmätyökalut-> Järjestelmän palauttaminen.
 2. Heti kun Palauta järjestelmä tiedostot sekä asetukset ikkuna ilmestyy, valitse Seuraava.
 3. Valitse haluamasi palautuspiste ja paina Seuraava.
 4. Paina Valmis varmistaaksesi ja odota PC uudelleen käynnistystä.
 5. Lataa sitten SpyHunter ja tee järjestelmän täysi tarkistus kun olet päivittänyt sen.

Jos käytät Windows 8, seuraa näitä ohjeita:

 1. Mene Windows 8 Aloitusruutuun ja korjoita restore point haku osioon.
 2. Klikkaa sitten Asetukset -> Luo palautuspiste.
 3. Kun olet Järjestelmän Suojaus välilehdessä, valitse Järjestelmän Palautus.
 4. Paina Seuraava painiketta nähdäksesi kaikki mahdolliset palautus pisteet ja klikkaa tarvitsemaasi palautuspistettä hiiren vasemmalla painikkeella.
 5. Valitse sitten Tarkista vaikutettujen ohjelmien varala -> Sulje -> Seuraava -> Valmis.
 6. Kun PC:si käynnistyy uudeelleen, lataa Reimage ja suorita järjestelmän täysi tarkistus kun olet päivittänyt sen.

2. KÄYNNISTÄMINEN VIKASIETOTILAAN VERKOLLA:

 1. Käynnistä tietokoneesi uudelleen
 2. Heti kun tietokoneesi aktivoituu, ala painamaan F8 näppäintä jatkuvasti kunnes näet Edistyneet Käynnistys Asetukset Ruudun.
 3. Täällä, valitse Vikasietotila Verkolla (tätä varten käytä nuolinäppäimiä) ja paina Enter.
 4. Kirjaudu sisään samalla käyttäjänimellä kuin normalissa Windows moodissa
 5. Klikkaa sitten IE:tä tai muun selaimen kuvaketta ja valitse Suorita.. tai Suorita Järjestelmänvalvojana. Anna järjestelmänvalvojan salasanasi (jos vaaditaan).
 6. Laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://virukset.fi/download/hunter.exe ja lataa ohjelma työpöydällesi. käynnistä poistaaksesi haitallise tiedostot.

3. VIERAS TILIN LUOMINEN TIETOKONEEN TARKISTUSTA VARTEN:

Jos sinulla on toinen käyttäjätili (vieras), voit koettaa suorittaa järjestelmän tarkistuksen sen kautta. Kirjaudut vain sisään ja lataat SpyHunter ohjelman järjestelmän tarkistukseen. Voit aktivoida vieras tilin näiden ohjeiden avulla:

 1. Paina Käynnistä -> Ohjauspaneeli ja valitse Käyttäjätilit ja Perheturvallisuus.
 2. Kun uusi ikkuna aukeaa, paina Lisää tai Poista Käyttäjätili -> Vieras tili.
 3. Paina Ota käyttöön painiketta ja käynnistä tietokoneesi uudelleen
 4. Odota kunnes Windows kirjautumis ikkuna ilmestyy ja valitse Vieras tili suositellun haittaohjelman poistajan lataamiseen.

4. TOISEN PC:N KÄYTTÖ HAITTAOHJELMAN POISTAJAN LATAAMISEEN:

 1. Ota käyttöön toinen tietokone joka ei ole tämän viruksen saastuttama ja lataa SpyHunter tai STOPzilla sille.
 2. Kun olet tehnyt tämän niin siirrä haittaohjelman poistaja CD/DVD, ulkoiselle kovalevylle, tai USB tikulle.
 3. Tällä aikaa, lopeta haitalliset prosessit saastuneelta tietokoneelta. Tähän tarkoitukseen käytä tätä englannin kielistä ohjetta.
 4. Laita tallennettu haittaohjelman poistaja saastuneelle tietokoneelle ja käynnistä se.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Windows AntiBreach Module kuvankaappaus
Windows AntiBreach Module kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-windows-antibreach-module.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä