Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Windows Web Watchdog. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Kiristysohjelmat

Windows Web Watchdog on vaarallinen haittaohjelman poistaja, joka kuuluu pahamaineiseen haittaohjelmien perheeseen nimeltä FakeVimes. heti kun se tunkeutuu järjestelmään, se muokkaa joitain sen komponentteja ja alkaa näyttämään väärennettyjä hälytyksiä jotka raportoivat kymmenistä erilaisista viruksista. Tottakai, tämä tehdään vain jotta voidaan huijata välinpitämättömiä PC käyttäjiä ja pakottamaan heidät maksamaan väärennetystä lisenssistä. Jos huomasit jatkuvat järjestelmän skannerit jotka tarkistavat tietokoneesi aina kun käynnistät sen sekä pop-up mainoksia jotka tarjoavat Windows Web Watchdogin lisensoidun version ostamista, sinun ei tulisi hukata aikaa vaan tarkistaa PC:si luotettavalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua ymmärtämään mitkä ohjelmat ovat turvallisia ja mitkä ohjelmat ovat haitallisia. Tottakai, sinun tulisi poistaa tämä haittaohjelma HETI sillä se voi alkaa keräämään henkilökohtaisesti arkaluontoisia tietojasi sekä lataamaan lisää haittaohjelmia järjestelmään.

Kuinka Windows Web Watchdog voi tunkeutua tietokoneelleni?

Windows Web Watchdog leviää troijalaisen avulla joka voi piileskellä joko saastuneella tai laillisella mutta tartunnan saanella verkkosivulla. Välttääksesi haitallisten ohjelmien lataamista laillisilta verkkosivuilta, sinun tulisi välttää mainosjulisteita sekä pop-up ilmoituksia jotka raportoivat vaarallisesta PC:n tilaanteesta ja tarjoavat sen tarkistamista ilmaiseksi jollain luotettavalla turvallisuus sovelluksella. Tottakai, kun olet klikannut mainosta, lataat tietokoneellesi Troijalaisen hevosen, joka lataa lisää haitallisia tiedostoja jotka kuuluvat Windows Web Watchdog ohjelmalle. Varmin merkki siitä, että tietokoneesi on jo saastunut ovat nämä hälytykset:

Internet Explorer
C:\Windows\system32\iexplore.exe is suspected to have infected your PC.
This type of virus intercepts entered data and transmits them to a remote server.

Error
Potential malware detected. It is recommend to activate the protection and perform a thorough system scan to remove the malware.

Error
System data security is at risk!
To prevent potential PC errors, run a full system scan.

Jos näet tällaisia ilmoituksia kun selaat nettiä, se tarkoittaa tietokoneesi olevan saastunut. Ole hyvä ja älä haaskaa aikaa tai Windows Web Watchdog lataa enemmän viruksia tietokoneellesi! Seuraa alla olevaa ohjetta ja poista tämä haittaohjelma jolla on, ihan oikeasti, todella naurettava nimi.

Kuinka poistaa Windows Web Watchdog?

Ole hyvä ja pysy erossa from Windows Web Watchdog ohjelmasta sillä se on jälleen yksi vaarallinen haittaohjelman poistaja, joka kuuluu FakeVimes perheeseen. Jos epäilet tietokoneesi olevan saastunut, tarkista se luotettavalla haittaohjelman poistajalla. Meidän suosittelemia ohjelmia ovat: Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Reimage, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Jos et voi käyttää yhtäkään näistä ohjelmista, seuraa näitä ohjeita:

  1. Käynnistä tietokoneesi Vikasietotilaan Verkolla. Käynnistät vain PC:si uudelleen ja heti kun se alkaa käynnistymään, ala painamaan F8 näppäintä toistuvasti.
  2. Kirjaudu sisään samalla käyttäjänimellä kuin normaalissa Windows moodissa.
  3. Klikkaa sitten IE:tä tai jotai muuta selainta ja valitse ’Suorita’ tai ’Suorita Järjestelmänvalvojana’, anna Järjestelmänvalvoja tilisi salasana (jos vaaditaan).
  4. Laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe ja lataa ohjelma työpöydällesi. Laukaise se tuhotaksesi haitalliset proisessit ja poistaaksesi sille kuuluvat tiedostot.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Windows Web Watchdog kuvankaappaus
Windows Web Watchdog kuvankaappaus
Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-windows-web-watchdog.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä