Mikä on winrecon.exe? Kannattaako minun poistaa se?

winrecon.exe

winrecon.exe on suoritustiedosto, joka kuuluu !NoLoad sovellukselle. Tämä sovellus tarjoaa Vakoilu/Valvonta työkalun joka auttaa ihmisiä tallentamaan kaiken mikä tapahtuu heidän tietokoneillaan. winrecon.exe ei ole tärkeä järjestelmä prosessi, joten jos uskot sen aiheuttavan ongelmia tietokoneellasi, voit lopettaa sen. Kuitenkin, ota huomioon että tämä voi aiheuttaa ongelmias NoLoad sovelluksen kanssa.

VAARA!

Mille tahansa haittaohjelmalle voidaan antaa mikä tahansa nimi, joten winrecon.exe tiedostoa voidaan käyttää suoritustiedostona joka on vastuussa parasiittien laukaisusta, lataamaan haittaohjelmien pääkomponentteja ja pitämään tuhoisaa hyötykuormaan käynnissä. Turvallisuus asiantuntijoiden mukaan, tämän tiedoston asentaa ja sitä käyttää Spyware.WinRecon, joka tallentaa näppäimistön painallukset ja ottaa ruudun kaappauksia. Jos sitä ei lopeteta, tämä prosessi voi toimia hissukseen taustalla ja suorittaa haitallisia tehtäviään. Me suosittelemme vahvasti poistamaan haitalliset winrecon.exe tiedostot järjestelmästä.

Jos löysit winrecon.exe tiedoston tietokoneeltasi, me suosittelemme tarkistamaan sen ja varmistamaan ettei se ole yhteydessä mihinkään virukseen. Tähän tarkoitukseen suosittelemme käyttämään RegCure Pro ohjelmaa.

Tuomio - Tiedoston tila
Diagnoosi vaadittu
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-winrecon-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa