Mikä on wscntfy.exe? Kannattaako minun poistaa se?

wscntfy.exe

wscntfy.exe on Windows XP Service Pack 2:n suoritustiedosto. Tämä sovellus tunnetaan myös nimellä Windows Security Center Notify Application ja se on vastuussa kuvakkeiden näyttämisestä PC:n työpöydällä joissa on tietoja kuten Windowsin päivitysten status, virusturvan tila sekä palomuurin tila. Ota huomioon, että wscntfy.exe tiedostoa tuskin voidaan löytää Windows Vista sekä Windows 7 Käyttöjärjestelmistä, joten jos huomasit sen näissä järjestelmissä, sinun tulisi tarkistaa tietokoneesi haittaohjelman poistajalla. Se ei ole järjestelmän ydintiedosto, joten jos pidät tätä palvelua turhana, voit pysäyttää sen menemällä ”Palveluihin” ja poistaa Security Centerin käytöstä. Kuitenkin, turvallisuus asiantuntijat EIVÄT suosittele tekemään tätä sillä tämä voi tehdä PC:si haavoittuvaiseksi muille uhille.

VAARA!

Jos huomasit wscntfy.exe tiedoston Windows Vista/Windows 7 järjestelmissä, sinun tulisi tarkistaa tietokoneesi luotettavalla haittaohjelman poistajalla sillä se voi olla Rivarts troijalaisen hevosen saastuttama. Muut virukset, kuten troijalaiset, madot ja haittaohjelmat, voivat myös käyttää tämän tiedoston nimeä kätkeäkseen olemassaolonsa järjestelmässä. Jos haluat tarkistaa wscntfy.exe tiedoston luotettavuuden, me suosittelemme käyttämään RegCure Pro ohjelmaa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-wscntfy-exe.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta wscntfy.exe

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa