Mikä on wscntfy.exe?

wscntfy.exe

wscntfy.exe on Windows XP Service Pack 2:n suoritustiedosto. Tämä sovellus tunnetaan myös nimellä Windows Security Center Notify Application ja se on vastuussa kuvakkeiden näyttämisestä PC:n työpöydällä joissa on tietoja kuten Windowsin päivitysten status, virusturvan tila sekä palomuurin tila. Ota huomioon, että wscntfy.exe tiedostoa tuskin voidaan löytää Windows Vista sekä Windows 7 Käyttöjärjestelmistä, joten jos huomasit sen näissä järjestelmissä, sinun tulisi tarkistaa tietokoneesi haittaohjelman poistajalla. Se ei ole järjestelmän ydintiedosto, joten jos pidät tätä palvelua turhana, voit pysäyttää sen menemällä ”Palveluihin” ja poistaa Security Centerin käytöstä. Kuitenkin, turvallisuus asiantuntijat EIVÄT suosittele tekemään tätä sillä tämä voi tehdä PC:si haavoittuvaiseksi muille uhille.

VAARA!

Jos huomasit wscntfy.exe tiedoston Windows Vista/Windows 7 järjestelmissä, sinun tulisi tarkistaa tietokoneesi luotettavalla haittaohjelman poistajalla sillä se voi olla Rivarts troijalaisen hevosen saastuttama. Muut virukset, kuten troijalaiset, madot ja haittaohjelmat, voivat myös käyttää tämän tiedoston nimeä kätkeäkseen olemassaolonsa järjestelmässä. Jos haluat tarkistaa wscntfy.exe tiedoston luotettavuuden, me suosittelemme käyttämään RegCure Pro ohjelmaa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-wscntfy-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa