Mikä on wscntfy.exe? Kannattaako minun poistaa se?

wscntfy.exe

wscntfy.exe on Windows XP Service Pack 2:n suoritustiedosto. Tämä sovellus tunnetaan myös nimellä Windows Security Center Notify Application ja se on vastuussa kuvakkeiden näyttämisestä PC:n työpöydällä joissa on tietoja kuten Windowsin päivitysten status, virusturvan tila sekä palomuurin tila. Ota huomioon, että wscntfy.exe tiedostoa tuskin voidaan löytää Windows Vista sekä Windows 7 Käyttöjärjestelmistä, joten jos huomasit sen näissä järjestelmissä, sinun tulisi tarkistaa tietokoneesi haittaohjelman poistajalla. Se ei ole järjestelmän ydintiedosto, joten jos pidät tätä palvelua turhana, voit pysäyttää sen menemällä ”Palveluihin” ja poistaa Security Centerin käytöstä. Kuitenkin, turvallisuus asiantuntijat EIVÄT suosittele tekemään tätä sillä tämä voi tehdä PC:si haavoittuvaiseksi muille uhille.

VAARA!

Jos huomasit wscntfy.exe tiedoston Windows Vista/Windows 7 järjestelmissä, sinun tulisi tarkistaa tietokoneesi luotettavalla haittaohjelman poistajalla sillä se voi olla Rivarts troijalaisen hevosen saastuttama. Muut virukset, kuten troijalaiset, madot ja haittaohjelmat, voivat myös käyttää tämän tiedoston nimeä kätkeäkseen olemassaolonsa järjestelmässä. Jos haluat tarkistaa wscntfy.exe tiedoston luotettavuuden, me suosittelemme käyttämään RegCure Pro ohjelmaa.

Tuomio - Tiedoston tila
Diagnoosi vaadittu
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-wscntfy-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa