Vakavuus luokka:  
  (98/100)

You have 72 hours to pay the fine. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Kiristysohjelmat

‘You have 72 hours to pay the fine’ tai ’You have 48 hours to pay the fine’ on harhaanjohtava koko näytön viesti, joka aihettaa järjestelmän lukitsemaan uhrin tietokoneen. Turvallisuus asiantuntijat väittävät sen kuuluvan yhdelle näistä lunnasohjelmista, Ukash threats, joka väittää kuuluvansa viralliselle valtion laitokselle, kuten erinäiset poliisi tahot, e-rikos osastot tai jopa FBI. ‘You have 72 hours to pay the fine’ normaalisti väittää, että uhrin tietokone on huomattu sen ottaessa osaa laittomiin netti aktiviteetteihin, kuten pornograafisten videoiden katselu, virusten levitys tai tekisuojalain suojaaman materiaalin levitys. Lisäksi, tämä hälytys pyytää maksamaan sakon joko 72 tunnin tai 48 tunnin sisällä. Muussa tapauksessa, uhria voidaan rangaista vakavammilla sakoilla tai jopa vankilalla. Ennen kuin lankeat tähän harhaanjohtavaan kampanjaan, sinun tulee tietää että sen aiheuttaja on Troijalainen virus. Joten, sinun tulee poistaa ‘You have 72 hours to pay the fine’ virus tietokoneeltasi ja jättää sen väärennetty hälytys huomiotta.

KUINKA VOIN SAADA ’You have 72 hours to pay the fine’ TARTUNNAN?

Löytyy useita tapoja joilla voit saada ‘You have 72 hours to pay the fine’ virus tartunnan. Useimmissa tapauksissa, se leviää virallisen kirjeen muodossa.Kun uhri avaa sen liitteen, hän on lunnasohjelman tartuttama, joka on todella samankaltainen kuin Your computer has been blocked virus. Toinen tapa tämän viruksen saamiseen liittyy laittomilla verkkosivuilla vierailuun sekä tuntemattomien linkkien klikkaukseen. Ole hyvä, vältä tällaisia domaineja jos haluat välttää ‘You have 72 hours to pay the fine’ viruksen tietokoneellasi. Heti kun se pääsee sisälle, tämä huijariohjelma sulkee koko järjestelmän sekä estää uhrin pääsyn Windows Rekisteri Editoriin, Tehtävän Hallintaan, Internet yhteyteen tai Käynnistä välikkoon. Lisäksi, se aloittaa harhaanjohtavan kampanjansa, jota epäilemättä käytetään varastamaan rahaa varomattomilta PC käyttäjiltä. Sinun tulee jättää ‘You have 72 hours to pay the fine’ tai ’You have 48 hours to pay the fine’ ilmoitukset huomiotta ja poistaa tämä huijausohjelma tietokoneeltasi.

KUINKA VOIN POISTAA ‘You have 72 hours to pay the fine’ VIRUKSEN?

Kyn yritetään poistaa ‘You have 72 hours to pay the fine’ viesti tietokoneelta, suurin ongelma on järjestelmän lukituksen poisto. Ensinnäkin, sinun tulisi palauttaa tietokoneesi edelliseen päivään ja laukaista skanneri löytääksesi ja poistaaksesi saastuneet tiedostot. Jos tämä ei auta, seuraa näitä vihjeitä:

* Flash muisti tapa:

1. ota toinen tietokone ja käytä sitä lataamaan Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes tai muu maineikas haittaohjelman poistaja.

2. Päivitä ohjelma ja laita se USB tikulle tai sitten CD:lle.

3. Tällä välin, käynnistä teitokoneesi uudelleen Vikasietotilaan Komentorivillä ja laita USB tikku paikalleen.

4. Käynnistä ‘You have 72 hours to pay the fine’ viruksen tartuttama tietokone uudelleen vielä kerran ja suorita järjestelmän täysi tarkastus.

* Käyttäjät jotka ovat saaneet näiden lunnasohjelmien tartunnan, voivat käyttää muita Windows tilejä käyttöjärjestelmässään. Jos jollakin niistä on järjestelmänvalvojan oikeudet pitäisi sinun kyetä käynnistämään virustorjuntaohjelma.

* Yritä estää Flash jolloin haittaohjelma ei kykene toiminaan kuten sen olisi tarkoitettu. Ottaaksesi Flashin pois päältä, mene Macromedia tukeen ja valitse “estä/kiellä”: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html.

Tehtyäsi sen suorita täysi järjestelmän tarkistus virustorjuntaohjelmalla.

* Manuaalinen ‘You have 72 hours to pay the fine’ viruksen poisto (kehittyneitä taitoja vaaditaan):

Käynnistä saastunut koneesi vikasietotilassa komentorivin kanssa, jolloin Ukash virus ei ole toiminnassa (pitäisi toimia kaikkien versioiden kanssa).

Käynnistä Regedit

Etsi WinLogon merkinnät ja ota ylös kaikki tiedostot jotka eivät ole explorer. exe taikka tyhjiä. Korvaa ne kaikki explorer.exe :llä.

Etsi niiden järjestelmän rekisteritietoja (tiedostot jotka aiemmin otit ylös) ja poista kaikki rekisterit liittyen tiedostoihin.

Käynnistä koneesi uudelleen ja suorita täysi systeeemin tarkistus päivitetyllä Reimage ohjelmalla poistaaksesi jäljelle jäänet ‘You have 72 hours to pay the fine’ viruksen tidostot.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
You have 72 hours to pay the fine kuvankaappaus
You have 72 hours to pay the fine kuvankaappaus
Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-you-have-72-hours-to-pay-the-fine.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä