Vakavuus luokka:  
  (98/100)

Zorton Vista Antivirus 2014. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Alice Woods - - | Tyyppi: Vakoiluohjelmat

Mikä on Zorton Vista Antivirus 2014?

Zorton Vista Antivirus 2014 on haittaohjelma johon ei koskaan pidä luottaa. Ei ole mitään väliä vaikka sen nimi vaikuttaa siltä, että tätä ohjelmaan voidaan käyttää välttämään viruksia sekä muita vaarallsisa ohjelmia, sinun pitää jättää sen hälytkset huomiotta. Me sanomme näin, koska Zorton Vista Antivirus 2014 on tekaistu antivirus ohjelma jota käytetään vain ihmisten rahojen varastamiseen. Tämä tehdää kun saadaan heidät uskomaan, että heidän tietokoneensa on satojen eri virusten saastuttama ja sitten se tarjoaa ostettavaksi sen ’lisensoidun’ version. Tämä ’lisensoitu’ versio on tietenkin tekaistu ja sitä ei tule koskaan ostaa. Muussa tapauksessa voit menettää rahasi. Sinut voidaan myös huijata paljastamaan henkilökohtaisia tietojasi, kuten koko nimesi, osoitteesi, luottokortti tietosi sekä muita tietoja. Jos sinut on jo huijattu lataamaan Zorton Vista Antivirus 2014 virus ja ostamaan sen lisensoitu versio, sinun tulee seurata alla annettua ohjetta ja poistaa tämä verkkouhka. Koeta myös ottaa yhteyttä luottokortti yhtiöösi voidaksesi suojella henkilökohtaisia tietojasi, rahojasi sekä välttääksesi isompia ongelmia. Voidaksesi poistaa Zorton Vista Antivirus 2014 viruksen lopullisesti, me suosittelemme käyttämään Reimage ohjelmaa.

Kuinka Zorton Vista Antivirus 2014 voi saastuttaa tietokoneeni?

Kuten olet jo ehkä ymmärtänyt, Zorton Vista Antivirus 2014 virusta käytetään vain tartuttamaan Windows Vista Käyttöjärjestelmät. Vaikka käytätkin muuta Windows versiota, sinun ei kannata olla liian tyytyväinen turvallisuutesi kanssa koska tällä viruksella on useita versioita eri Käyttöjärjestelmiin. Esimerkiksi: Zorton XP Protection 2014, Zorton Win 8 Antivirus 2014, Zorton Win 7 Antivirus 2014, jne. Jos haluat välttää näitä viruksia, sinun tulee tietää että ne leviävät erilaisten tekniikoiden avulla. Helpoin tapa suojella tietokonettasi on tietenkin asentaa maineikas haittaohjelman poistaja. Sinun tulee kuitenkin pitää mielessäsi, että sinun pitää välttää tekaistuja hälytyksiä jotka tarjoavat päivityksiä ohjelmiin, kuten Java, Flash Player tai vastaaviin ohjelmiin. Tämän lisäksi, sinulle voidaan tarjota tietokoneen tarkistusta ’ilmaisen skannerin` avulla, joka koettaa vain saastuttaa tietokoneesi Zorton Vista Antivirus 2014 viruksella. Lopuksi, me todella suosittelemme jättämään epäilyttävät roskapostit huomiotta koska myös ne voivat saastuttaa PC:si tällä vaarallisella ohjelmalla. Jos luulet, että sinut on jo huijattu lataamaan tämä tai vastaava vaarallinen haittaohjelman poistaja, sinun pitää jättää sen hälytykset huomiotta jotka useimmiten raportoivat tällaisista viruksista sekä muista PC ongelmista:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Zorton Win 8 Antivirus 2014 has blocked a program from accessing the Internet. This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen. Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Kuinka poistaa Zorton Vista Antivirus 2014 virus?

Zorton Vista Antivirus 2014 on täysin harhaanjohtava ohjelma joka pystyy vain näyttämään tekaistuja skannereita sekä hälytyksiä. Voidaksesi poistaa sen, sinun tulee valita AUTOMAATTINEN POISTOTAPA ja korjata tietokoneesi heti. Me suosittelemme valisemaan tämän poistotavan koska se vaatii vain maineikkaan haittaohjelman lataamisen, sen päivityksen ja täyden järjestelmän tarkistuksen suorittamisen. Jos tarvitset yksityiskohtaisen ohjeen kuinka voit tehdä sen, lue tämä ohje. Kun yritetään poistaa Zorton Vista Protection 2014, meidän suosittelemia ohjelmia ovat Reimage sekä Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sillä ne löytävät helposti kaikki tämän uhan sekä muiden uhkien piilotetut komponentit.

HUOMIO! Kuten me olemme jo aikaisemmin maininneet, Zorton Vista Protection 2014 voi yrittää estää laillisten turvallisuus ohjelmien asennuksen ja toiminnan, mukaanlukien SpyHunter ja StopZilla. Jos et voi ladata tai käynnistää niitä niin yritä näitä vaihtoehtoja:

1. JÄRJESTELMÄN PALAUTKSEN KÄYTTÖ VIRUKSEN KÄYTÖSTÄ POIS OTTAMISEKSI:

 1. Paina Käynnistä-> Kaikki ohjelmat -> Lisäosat -> Järjestelmätyökalut-> Järjestelmän palauttaminen.
 2. Heti kun Palauta järjetelmä tiedostot sekä asetukset ikkuna ilmestyy, valitse Seuraava.
 3. Valitse haluamasi palautuspiste ja paina Seuraava.
 4. Paina Valmis varmistaaksesi ja odota PC uudelleen käynnistystä.
 5. Lataa sitten SpyHunter ja tee järjestelmän täysi tarkistus kun olet päivittänyt sen.

2. KÄYNNISTÄMINEN VIKASIETOTILAAN VERKOLLA:

 1. Käynnistä tietokoneesi uudelleen
 2. Heti kun tietokoneesi aktivoituu, ala painamaan F8 näppäintä jatkuvasti kunnes näet Edistyneet Käynnistys Asetukset Ruudun.
 3. Täällä, valitse Vikasietotila Verkolla (tätä varten käytä nuolinäppäimiä) ja paina Enter.
 4. Kirjaudu sisään samalla käyttäjänimellä kuin normalissa Windows moodissa
 5. Klikkaa sitten IE:tä tai muun selaimen kuvaketta ja valitse Suorita.. tai Suorita Järjestelmänvalvojana. Anna järjestelmänvalvojan salasanasi (jos vaaditaan).
 6. Laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://virukset.fi/download/hunter.exe ja lataa ohjelma työpöydällesi. käynnistä poistaaksesi haitallise tiedostot.

3. VIERAS TILIN LUOMINEN TIETOKONEEN TARKISTUSTA VARTEN:

Jos sinulla on toinen käyttäjätili (vieras), voit koettaa suorittaa järjestelmän tarkistuksen sen kautta. Kirjaudut vain sisään ja lataat SpyHunter ohjelman järjestelmän tarkistukseen. Voit aktivoida vieras tilin näiden ohjeiden avulla:

 1. Paina Käynnistä -> Ohjauspaneeli ja valitse Käyttäjätilit ja Perheturvallisuus.
 2. Kun uusi ikkuna aukeaa, paina Lisää tai Poista Käyttäjätili -> Vieras tili.
 3. Paina Ota käyttöön painiketta ja käynnistä tietokoneesi uudelleen
 4. Odota kunnes Windows kirjautumis ikkuna ilmestyy ja valitse Vieras tili suositellun haittaohjelman poistajan lataamiseen.

4. TOISEN PC:N KÄYTTÖ HAITTAOHJELMAN POISTAJAN LATAAMISEEN:

 1. Ota käyttöön toinen tietokone joka ei ole tämän viruksen saastuttama ja lataa SpyHunter tai STOPzillasille.
 2. Kun olet tehnyt tämän niin siirrä haittaohjelman poistaja CD/DVD, ulkoiselle kovalevylle, tai USB tikulle.
 3. Tällä aikaa, lopeta haitalliset prosessit saastuneelta tietokoneelta. Tähän tarkoitukseen käytä tätä englannin kielistä ohjetta.
 4. Laita tallennettu haittaohjelman poistaja saastuneelle tietokoneelle ja käynnistä se.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Kirjoittajasta

Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-zorton-vista-antivirus-2014.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä